Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ARSİM
çok cici nan aldıkların güle güle kullan kuzucum..

sağol şeker

bende chevrolet istiyorum benimki kabul etmiyor hoşşik
ne bulduğumu sölim
şimdi kağıt 1 lira yok biliyorsunuz bende keselere 500 lük 1 lik koyarız demiştim
ama sonradan korktum beğenmeyip atarlarsa cam kırılır diye
dünde öyle konuşuyorduk
kına keseleri varya onlardan bi 20 tane ayırıcaz içi kuruyemiş dolu
kimisinin içine para koycaz kimisi boş
çocuklara kuruyemiş dağıtcaz :roflol:

Ben böyle özel günlerde çiçek olayına çok karşıyım hatta sinir oluyorumm

sebep :)

işin komiği anamda orda
eve gittiğimizde kesin onu acar iyice kurcalar nası bişi die yoksa çatlar meraktan

arsi çok güzel sandıklarını tek geçiyorum....

ne geldiği ne alındığı önemli ama önemli olan sol taraf ince ince atmaya başlıyormu o önemli......

sağol şeker bende onları çok seviyorum

çok haklısıınn vereliniortak

güllere kıyamıyom ya yoksa bızdede sözde nışandan estra gül alır damat adayı
benım gullerımde sıyah beyaz olsun ozmn kabul ederım

amın:Saruboceq:
vereliniortaktamam o zaman..opuyorumnanaktan
özel günü bırak her gün çiçek gelse bıkmam..bahçedende olur yaniikaydirigubbakcemile3

bencede canım önemli olan sevdiğinin seni düşünerek bir şey alması...ben genel konuşuyorum şu çiçek bu çiçek die...yoksa ne alsa severim severek değer vererek kullanırım...valla pek duygulu ve dolu gördüm seni kıss :1hug:

kızlaaaaaar keyifli sohbetlera.s...öpüyorum tek tek özleyin beniikaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

ARSıMACIM ilginç bir fikirmiş..ne diim kuşum...inşallah herşey istediğin gibi olur...öptüm

nıhal h geldın
zeyb nere bacım
arsıma senınkındekı merak melahatte yok he:roflol: evlenınce ver elıne baksın dursun
ben bı evlensem 5 tl koycam zarflara sevınsın garıbanlar
cunku boş zarf atınca cok pis küfür edıyolar barı dua etsınlerkaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaar keyifli sohbetlera.s...öpüyorum tek tek özleyin beniikaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

görüşürüzzzz

ARSİMACIM ilginç bir fikirmiş..ne diim kuşum...inşallah herşey istediğin gibi olur...öptüm

inşallah hepimizin herşey gönlümüzce olur

bende gidem çalışam
sulfatla beta filleri beklidi gelirlerse söleyin :) bi zamet

Arsimacım neden biliomusun mesela 14 şubatta çarşıya bi çıkıom herkesin elinde tek gül sanki ezberlemişsin gibi mecburmuşsun gibi hiç bir özelliği yok.zaten solup gidio. ama lahana ya olduğu gibi alakasız bi zamanda koca bi demet çiçek bırakılsa kapıma hiç beklemediğim şekilde açıkçası bende hoşlanırım...

böcük nerde düğün yapcaksan heber verde biz çoluk çocuk yol bağı yapak bu zamanda 5 tl iyi para kaydirigubbakcemile3

yorumalrınız için teşekkür ederim hepinize kıslar...
öle buz gibiki kalbim hiç birşey ayağa kaldıramayacak gibi sanki.dört beş sene önce çok kalbim kırılmıştı,.......

canımcım, ne kadarda yüreğin incinse yinede gönül sevilmek, değerli hissetmek istiyor değil mi? Allah hepimizin dualarını kabul etsin , hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni. Birde böcüğü :):)

bende 14 şubata çook sinir oluyorum.
en son 14 şubatta beyaz eşyalarımızı almıştık :)

ne 5lirası 12,50 bulamadım 5e ya
sandıkları ankaradan aldık hihoyyyt
heeee belliydi angaralı oldukları :) çok güzeller.
benim nişan sandığıma çook benziyorlar.

Beni istemeye gelcekleri zaman askima söylemeseydim canli kirimizi güller al diye onu bile hatirlamazi herseyi tembi etmem gerek.. cicegi bile tembi ettim rezil olmamak acisindan yerimseniben

bizde nisanlimla istemeye geldiklerinde yapma cicek bakiyorduk vazolu.. annesi hayatta yapma cicek olmaz taze kirmizi gül gider demis kocaman bi buket taze gülle gelmislerdi.. megerse adet oyleymis ben bilmiyordum sen soyleyince aklima geldi fmk cim

vereliniortakvereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:roflol: :roflol: :roflol: kedi de meraktan ölmüş ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…