KARALAHANA valla üzüldüm duygulandım.mafoldumben..inşallah hakkında hayırlısı olur...a.s..
ARSİM
çok cici nan aldıkların güle güle kullan kuzucum..
ARSİİMA ne buldun?ya ben evden çıkmak istemiyorum ağlarım üzülürüm die otelde hazırlanır çıkarım diorum.arabada hiç düşünmedim o yüzden..ama bir Q7 ile götüreceksen beni tamam hahakaydirigubbakcemile3
KARALAHANA valla üzüldüm duygulandım.mafoldumben..inşallah hakkında hayırlısı olur...a.s..
Ben böyle özel günlerde çiçek olayına çok karşıyım hatta sinir oluyorumm
:roflol:
arsi çok güzel sandıklarını tek geçiyorum....
ne geldiği ne alındığı önemli ama önemli olan sol taraf ince ince atmaya başlıyormu o önemli......
vereliniortaktamam o zaman..opuyorumnanaktangüllere kıyamıyom ya yoksa bızdede sözde nışandan estra gül alır damat adayı
benım gullerımde sıyah beyaz olsun ozmn kabul ederım
amın:Saruboceq:
özel günü bırak her gün çiçek gelse bıkmam..bahçedende olur yaniikaydirigubbakcemile3Ben böyle özel günlerde çiçek olayına çok karşıyım hatta sinir oluyorumm
arsi çok güzel sandıklarını tek geçiyorum....
ne geldiği ne alındığı önemli ama önemli olan sol taraf ince ince atmaya başlıyormu o önemli...
yoksa bir iğne başı bile sevdiğinden olunca dünyalar senin olur...
bende sevmiyorum kırmızı gül.hele tek başınaysa böle uyuzum kalkıyor.
varya şöle kır çiçeklerinden kocaman bir buket yada papatyalar dünyalar benim olur bu güzelliklere.
önemli olan kalp kırılmadan bişiyler yapmak.yoksa sap gibi tut elinde çiçeği ne olcek...
slm güzeller
kızlaaaaaar keyifli sohbetlera.s...öpüyorum tek tek özleyin beniikaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
ARSİMACIM ilginç bir fikirmiş..ne diim kuşum...inşallah herşey istediğin gibi olur...öptüm
ben bı evlensem 5 tl koycam zarflara sevınsın garıbanlar
cunku boş zarf atınca cok pis küfür edıyolar barı dua etsınlerkaydirigubbakcemile3
yorumalrınız için teşekkür ederim hepinize kıslar...
öle buz gibiki kalbim hiç birşey ayağa kaldıramayacak gibi sanki.dört beş sene önce çok kalbim kırılmıştı,.......
Ben böyle özel günlerde çiçek olayına çok karşıyım hatta sinir oluyorumm
heeee belliydi angaralı oldukları :) çok güzeller.
ne 5lirası12,50 bulamadım 5e ya
sandıkları ankaradan aldık hihoyyyt
Beni istemeye gelcekleri zaman askima söylemeseydim canli kirimizi güller al diye onu bile hatirlamazi herseyi tembi etmem gerek.. cicegi bile tembi ettim rezil olmamak acisindan yerimseniben
Arsimacım neden biliomusun mesela 14 şubatta çarşıya bi çıkıom herkesin elinde tek gül sanki ezberlemişsin gibi mecburmuşsun gibi hiç bir özelliği yok.zaten solup gidio. ama lahana ya olduğu gibi alakasız bi zamanda koca bi demet çiçek bırakılsa kapıma hiç beklemediğim şekilde açıkçası bende hoşlanırım...
:roflol: :roflol: :roflol: kedi de meraktan ölmüş ya :))
al şeker al iyi olur yıkama
iğne gibi bişe yok
kapağın üst kısmında yan yana aralıklarla noktalar var onlardan birine basıp kapağı kaldırıon acılıyor
nişanlım bunları ilk alınca değerli şeleri buna koyarım hırsız acamaz demiştim
annemde acamazsa komple alır gider diyince ne ka saf olduğumu farkettim :roflol:
ay bide o sütyen şeysi varya :roflol:
dün nişanlımla bizde oturuoz nese bişiler ettik sonra bu o kutuyu aldı baktı hemen kodu yerine
hep derim ona adamın başına ne gelirse meraktan gelir :roflol:
sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?