bulursun inşallah canım yaa..organizasyon şirketleri düğünü yaptığında masalara kartlıkta ekliyor aslında.kim nerde oturacak yazar.onlardan olsaydı keşke onlarada konabilirdi..inşallah bulursunuz yaa.bend ebişeye taktımmı takarıma.s
kızlar şimdi mobilyalara ayakkabılara yaptığınız yorumları okudum. çok tesekkür ederim insanın moralini düzeltiyosunuz. kafamdaki acabalar kalktı sayenizde hepinize çok çok içten dıştan kocaman öpücüklerr opuyorumnanaktan
Ahh lahanacım Ahhh nerde o sürprizler
şu anda tek konuştuğuz konu mobilya faturaları üstüne alıcak temizliğe kadın bulucaz evdi düğündüüü asker arkadası gibi olduk nanklava:
arsıma tam üstune basmışım ha
ben hıc artvınlı tanımadım bılmem nasıl ınsanlar rızelı var ama oda cok sessız sakın ınsanlar
resımlerımı aksam eklıycem kızlar yarın bakarsınız
burcum crosıell bakın ekledım
usttekı cok kucuk ya kocaman cıkmış 6 tanesı 1 tl ama bu cestten baska yoktu adama dedım bunlar gemıyle gelıyo 2ayda bı falan ama sız yarın gelın ben dıycem dedı nolur dua edın gelsın
bıde o olmazsa tanıdık var ona dıycem gotrcem cuma gunu bakcak oda
alttakınınde tanesı 1 tl
Hayırlı olsun tatlim mutlulugun hep boyle daim olsun insallah
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr
hava ışıl ışılhihoyyyt
dilerim bugün hepimiz için çoooook güzel bi gün oluropuyorumnanaktan
he valla gidiyorum
klavyeden print screen tuşuna basıp painte yapıştır yerimseniben
gelinlik çok hoş boyunda uzunsa süper taşırsın
fmk ekranı kaydetmek ıcın cctrl prınt scrn
aaa burcu şiirmi yazdırcakmış ben onları davetlilerin ismini yazıp oturma yeri belirlemek için masalara koymak için istemiştim
böcükcüm ayaklarına sağlık ben o pembe şeyden istiyorum aslında biraz bakınayım da olmazsa onu istiycem senden çok şeker görünüyorlar
ayrıca Allah nazarlardan saklasın seni ve yeni ilişkini daha çok yeni olduğu için sana dün 3 madde sırlamaıştım sanırsam onları dikkate almanı rica ederim öpüyom canım herşey gönlünce olur inşallah
ama en çok saçını da ben merak ediyordum bir ara albümüne koy bari de göreyim
bu arada benim nişanlım artvinli aileside öyle
inanılmaz iyi insanlar hem zaten karadenizlilerin hepsi öyle olur
[/B][/COLOR]
rica ederimŞenizZEYSB teşekkür ederim açıklaman için arkadaşım
kız yorumlarımı dikkate al haa içten ve dıştan samimi yorum yaparım..kızlar şimdi mobilyalara ayakkabılara yaptığınız yorumları okudum. çok tesekkür ederim insanın moralini düzeltiyosunuz. kafamdaki acabalar kalktı sayenizde hepinize çok çok içten dıştan kocaman öpücüklerr opuyorumnanaktan
ewet canım orjinali daha güzel durur kesinlikle..ee tabi düşünüo insan.erkek tarafı düşünsün demekle olmuo doğruda.onlarda kız alıolar baştan düşünsünler.pamuk eller cebekaydirigubbakcemile3tabikii herkez kesesine göre en şık şeyi almak ister canım.herşeyide biz düşünüyoruz ama haa..düğünden sonra tüm arkadaşlarım 1 ay dinlensem geçemez yorgunluğum diodubuyrunnnnnnnnn..kız benim nişanlım rizeli ne gürcü nede laz .ikiside deel ahaha.babası rizeli.karadenizliler illa gürcü ya da laz olcak die bi yokki...hay allah razi olsun senden... ben bu sekil nasil kayit ediliyor ekran bilmiyorum
bende demistim ya bu gelinligi orjinal almak gerek diye, diktirilince böyle sik olmaz kesinlikle aynisi olmaz ama fiyati cok pahali geldi malesef
sinayin gelinligini görünce ilk göz agrimi hatirladim...
evet canim ayse firidinde dikiriyorum...
malesef erkek tarafi düsünsün demekle olmuyor keske öyle olsaydi mafoldumben her seyi düsünmek zorunda kaliyor insan
yok canim orduluyum ben... ozaman senin abey ya laz ya gürcü sengözlerimebaksanab
al bendende okadar... ve gelinligim dikiliyor ve ben göremiyorum bile bittince görecegim anca insallah büyük bir hayal kiriklgina ugramam.. düsündügüm gibi olmasa kapora filan dinlemem giymem o gelinligi :1closedeyes:
saolun arkadaslar yorumlariniz icin.... Fikir sordugum arkadaslar ozmanlari söyle akil vermisti... bu gelinik 180 boylu mankene göre yapilmis benim boyum 160 ayakkabiyla 170 olacak hazir alsan bile elbise oturmaz filan felan aklimada yatmisti. Simdi Ayse Firidinde diktiriyorum baska bir model belki bilmiyorum kinada bu modele benzeyen bir sey bulabilirsem hos olur ama pek ümidim yok
bulunur inş hadin hayırlısı böcüğümopuyorumnanaktanınş
aksama bellı olcak olmadı cuma gunu baskaabı bakcak oda olmadı diğerlerınden alıncak
benıde öp en guzel yerımden:jeyyar:
he bende gördüm kısss kaydirigubbakcemile2kızlar bizim jeyyarın ismi kkkkk olmuş koptumm en çok sevilen smiley sanırım
Beni istemeye gelcekleri zaman askima söylemeseydim canli kirimizi güller al diye onu bile hatirlamazi herseyi tembi etmem gerek.. cicegi bile tembi ettim rezil olmamak acisindan yerimseniben
Ahh lahanacım Ahhh nerde o sürprizler
şu anda tek konuştuğuz konu mobilya faturaları üstüne alıcak temizliğe kadın bulucaz evdi düğündüüü asker arkadası gibi olduk nanklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?