pınar pınar gordum senıııopuyorumnanaktan
netsek ki:)benimde mafoldumben hemde çoooookkk
sağolun geçmişi okumak gelmedi içimden. ne olduysa hayırlı olsun. evimi yerleştirdim
böcükcüm ben senin eklediğin çatal kaşıklardan aldım günlük kullanım için hepsi kırılıo kökünden elinizde kalıo ayrıca bulaşık makinesinde yıkanamıyo ve gün geçtikçe paslanıo
böcükcüm ben senin eklediğin çatal kaşıklardan aldım günlük kullanım için hepsi kırılıo kökünden elinizde kalıo ayrıca bulaşık makinesinde yıkanamıyo ve gün geçtikçe paslanıo
ay kıyamam yaa, tamam tamam geri aldım a.s. :1hug: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 vereliniortakkız insan biraz daha pozitif bakar olaya...
benim kafa zaten sepet gibi karman çorman içimi ferahlattın sağol be-tatlicadiarzu-
Günaydın kızlar ben geldim gelinliğim için yapılan tüm hoş sözleriniz ve dualarınız için çokkk ama çook teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Arsimacım şey yıkama şeysinden sende almışınkaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun acayip kullanışlı bir aparat ben çok memnun kaldım almayan kızlara da tavsiye ederim bu arada doğum kontrol hapı için doktora git demiştin iyi ki gitmişim sol yumurtalığımda 16 cm büyüklüğünde kist çıktı aşkımı aradım canım nur topu gibi bir kistimiz olcak dedim off aşkım ne kadar mutlu oldum ya düğün üstü bi kistimiz eksikti o da geldi tamam oldu diokaydirigubbakcemile3 dr önemli birşey olmadığını söyledi yasmin verdi bir kutuda erir hemen dedi kutu bitince asla hapa devam etmiyorsun dedi bana hapı yasak etti teyzem meme kanseri olduğu için risk altındaymışım d.k.haplarıda meme kanserini tetikliyormuş 1 kutuyuda kist için yazıyorum eşin korunacak dedi :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?