Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kım sormuş gunluk catal kasık
ben bundan almayı dusnuyorum farklı desenını ama hoş karaca 98 tl

hayatım, hayırlı olsun. evininide dizmişsin ooh.
ama stres devam ediyor sanırım moralin mi bozuk?

bende olumsuz seyler duydum ama cokta hoşuma gıdıyo napcaz alamıycaz mı baska markanınkıne bakım ozmn ama böle saplı ısıtyom

ben birkaç kişiden daha duymuştum.dğruymuş demek....
ne kadar iyi luyor şu ortam ya herşey hakkında fikrimiz oluyor.iyi kötü paramız boşe gitmiyor valla...

Günaydın kızlar ben geldim gelinliğim için yapılan tüm hoş sözleriniz ve dualarınız için çokkk ama çook teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Arsimacım şey yıkama şeysinden sende almışınkaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun acayip kullanışlı bir aparat ben çok memnun kaldım almayan kızlara da tavsiye ederim bu arada doğum kontrol hapı için doktora git demiştin iyi ki gitmişim sol yumurtalığımda 16 cm büyüklüğünde kist çıktı aşkımı aradım canım nur topu gibi bir kistimiz olcak dedim off aşkım ne kadar mutlu oldum ya düğün üstü bi kistimiz eksikti o da geldi tamam oldu diokaydirigubbakcemile3 dr önemli birşey olmadığını söyledi yasmin verdi bir kutuda erir hemen dedi kutu bitince asla hapa devam etmiyorsun dedi bana hapı yasak etti teyzem meme kanseri olduğu için risk altındaymışım d.k.haplarıda meme kanserini tetikliyormuş 1 kutuyuda kist için yazıyorum eşin korunacak dedi :çok üzgünüm:

kız insan biraz daha pozitif bakar olaya...
benim kafa zaten sepet gibi karman çorman içimi ferahlattın sağol be-tatlicadiarzu
-
ay kıyamam yaa, tamam tamam geri aldım a.s. :1hug: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
ama sende bi hareket var gibi mi ne ppp tamam tamam sustumyasakkelime

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güldüm ya.
geçmiş olsun ama önemli bişiy dğilmiş Allahtan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…