Günaydın kızlar ben geldim gelinliğim için yapılan tüm hoş sözleriniz ve dualarınız için çokkk ama çook teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Arsimacım şey yıkama şeysinden sende almışınkaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun acayip kullanışlı bir aparat ben çok memnun kaldım almayan kızlara da tavsiye ederim bu arada doğum kontrol hapı için doktora git demiştin iyi ki gitmişim sol yumurtalığımda 16 cm büyüklüğünde kist çıktı aşkımı aradım canım nur topu gibi bir kistimiz olcak dedim off aşkım ne kadar mutlu oldum ya düğün üstü bi kistimiz eksikti o da geldi tamam oldu diokaydirigubbakcemile3 dr önemli birşey olmadığını söyledi yasmin verdi bir kutuda erir hemen dedi kutu bitince asla hapa devam etmiyorsun dedi bana hapı yasak etti teyzem meme kanseri olduğu için risk altındaymışım d.k.haplarıda meme kanserini tetikliyormuş 1 kutuyuda kist için yazıyorum eşin korunacak dedi :çok üzgünüm:
evet canım:roflol::roflol: dr her 3 kadında 1'inde görülüyor sadece ağrı yapıyor hapla da 1-2 ayda eriyip bitiyor dedi ben en çok doğum kontrol hapı vermemesine üzüldüm ne yapcam şimdi ben :çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güldüm ya.
geçmiş olsun ama önemli bişiy dğilmiş Allahtan canım...
ben 6 gündüR D.K.H kullanıyorumm
ay kıyamam yaa, tamam tamam geri aldım a.s. :1hug: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
ama sende bi hareket var gibi mi neppp tamam tamam sustumyasakkelime
hareket yerine şunlar var bak aynen böleyim ....
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
senağlamasenağlama
:1ninca::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?