Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay gecmıs olsnde hap ıyımı gelıyor kötumu anlamadım
hayatıma gelın olacak kızın mahsunluğu düşmüş benceevereliniortak

benim de teyzem m.kanseri ben de mi kullanamicam acaba? eyvaaah, ben bunu hiç düşünmemiştim bak..
bu arada geçmiş olsun şeker, Allah tan önemli birşey değilmiş :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güldüm ya.
geçmiş olsun ama önemli bişiy dğilmiş Allahtan canım...
evet canım:roflol::roflol: dr her 3 kadında 1'inde görülüyor sadece ağrı yapıyor hapla da 1-2 ayda eriyip bitiyor dedi ben en çok doğum kontrol hapı vermemesine üzüldüm ne yapcam şimdi ben :çok üzgünüm:
ben 6 gündüR D.K.H kullanıyorumm

yan etkileri var mı canım ben bugün yarın regl olucam o zaman başlıcam sadece 21 tane kullanıcam ayrıca doktor sakın bu hapa güvenip ilk gece korunmamazlık etmeyin dedi sonra gelirsin buraya doktor hanım ben hamileyim diye dedi ayy ağzınızı hayra açın dedim doktor gülüyor ilk defa bu kadar bebek istemeyen bi bayan görüyorum dedi -tatlicadiarzu-

ay kıyamam yaa, tamam tamam geri aldım a.s. :1hug: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
ama sende bi hareket var gibi mi ne ppp tamam tamam sustumyasakkelime

hareket yerine şunlar var bak aynen böleyim ....

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
senağlamasenağlama
:1ninca::1ninca:

sinaycım bende şu ana kadar bi yan etki yapmadı iştahımı açmadı kapamadı hassasiyet yapmadı ama dediğim gibi daha 6 kez içtim 1 aydan sonra koruması %99,9 ilk bir ay koruma %95

sinaycım geçmiş olsun yasmini ssk karşılıyormu reçetemi yazdı?

bende bir ecz.çalışan arkadaşıma sordum oda kadın doğumcudan rapor alındığı taktirde karşıladığını söyledi

böcük yeni aşkın hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler canım

fmk gelinlik çooooook güzell bende hemen bu siteye bakayım

arisma fillerin çok şeker evine uğur getirsinler inşallah

sinay geçmiş olsun canım a.s.

babam her an ameliyata girebilir buraya çok bakamıyorum kızlar kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın

minik geçmiş olsun, ciddi birşey değildir inş.

hayatım, çok güzel, koltukların ve mutfağına bayıldım(mutfak dolaplarına bayıldığımı daha önce de söylemiştim) , Allah ağız tadıyla sağlıkla mutlulukla oturmak nasip etsin inş. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…