- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bende bir ecz.çalışan arkadaşıma sordum oda kadın doğumcudan rapor alındığı taktirde karşıladığını söyledi
canım allah huzurlu sağlıklı sıhhatli oturmayı nasip etsin sana inşallah çok mutlu olursun ama bişi dicem o kadar evin resimlerini koyuon senide çok merak ettim ben:))artık düğnü resimlerinde görürüz hehalde dimi:)kızlar tüm resimleri koydum bitti hepsine bakabilirsiniz
canım şimdiden çok geçmiş olsunböcük yeni aşkın hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler canım
fmk gelinlik çooooook güzell bende hemen bu siteye bakayım
arisma fillerin çok şeker evine uğur getirsinler inşallah
sinay geçmiş olsun canım a.s.
babam her an ameliyata girebilir buraya çok bakamıyorum kızlar kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın
bana yardım edin foto ekleyemiyorum lütfen
böcük yeni aşkın hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler canım
fmk gelinlik çooooook güzell bende hemen bu siteye bakayım
arisma fillerin çok şeker evine uğur getirsinler inşallah
sinay geçmiş olsun canım a.s.
babam her an ameliyata girebilir buraya çok bakamıyorum kızlar kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın
cnm ben raporlu gittim kadın raporu yazarkende ssk karşılamıyor dedi zaten
evime yorum yapan herkese teşekkür ederim. Azla çok iş başarmaya çalıştık ki, başardığımıza da inanıyorum evime bakınca. çıplak gözle gerçekten daha hoş övmek gibi olmasın. bi de takdir edersiniz ki, çeyiz sermede evde herkesin eli vardır. bazı şeyler düzensiz gelebilir göze ama onlarda zamanla yerine oturacaktır. eksiklerim var daha mesela yatakodasına halım olmadığı için geçici olarak kilim attım. keza mutfağa da öyle. ki koridor cısçıplak kaldı çünkü halım yok. mutfağa daha askılar alıncak bazı şeyler boşta kaldı öyle. tv'im yok eski bi tv kullancaz şimdilik o yüzden onu çekmedim...
bugün rüyamda cüzdanıma para koyduğumu gördüm yorumlarına baktım hemen
yakında evleniyorum yada lotoyu tutturcam :roflol:
Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak şans ve servete; para bulmak, şansının açılacağına, zengin olacağına; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olacak bir işe işarettir.
Para cüzdanı yahut para kemeri bekar için evlenmeye, diğerleri için mala, Elinde para cüzdanı olduğunu görmek, kişiyi yoksulluktan kurtaracak sanata,
hadi bakalım hayırlısı evlenince deriz böel böle rüya gördüydün diye :))):sm_cool:
Hayatımm yorum da yaptım evine ama burdan da söyliyim çok güzel çok zevkli olmuş canım Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
Nihal sen takviminimi değiştirdin sankim :uhm:
hadi bakalım hayırlısı evlenince deriz böel böle rüya gördüydün diye :))):sm_cool:
Nihal sen takviminimi değiştirdin sankim :uhm:
inşallah o günleride görürüz canım Şeniz
bende yeni farketmiştim takvimi -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?