Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol mınıkım Şeniz

hayatım baktım süper allah huzurla oturmanızı nasıp etsın darısı basıma :Saruboceq:

HAYATIM baktım evine eşyalarına hepsi çok çok çok güzeller..güle güle otur canım..çok çok mutlu olursun inş alkisalkisalkis

kızlar evilerini yeni düzenler mobilyalarınızın gelme aşamasında sorun yaşadınızmı?

kızlar tüm resimleri koydum bitti hepsine bakabilirsiniz
canım allah huzurlu sağlıklı sıhhatli oturmayı nasip etsin sana inşallah çok mutlu olursun ama bişi dicem o kadar evin resimlerini koyuon senide çok merak ettim ben:))artık düğnü resimlerinde görürüz hehalde dimi:)

canım şimdiden çok geçmiş olsun

bana yardım edin foto ekleyemiyorum lütfen

nerde takıldığını söylersen yardımcı olmaya çalışalım canım

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

hayatım canım evin çok güzel Allah mutlulukla sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canım benim

sağolun kızlar önemli bişey değil kasık fıtığı ameliyatı ama adı ameliyat insan yinede korkuyo

hayatım evin çok hoş olmuş yıllarca alınan eşyaların eve yerleşmeside ayrı bi keyif sanırsam

evime yorum yapan herkese teşekkür ederim. Azla çok iş başarmaya çalıştık ki, başardığımıza da inanıyorum evime bakınca. çıplak gözle gerçekten daha hoş övmek gibi olmasın. bi de takdir edersiniz ki, çeyiz sermede evde herkesin eli vardır. bazı şeyler düzensiz gelebilir göze ama onlarda zamanla yerine oturacaktır. eksiklerim var daha mesela yatakodasına halım olmadığı için geçici olarak kilim attım. keza mutfağa da öyle. ki koridor cısçıplak kaldı çünkü halım yok. mutfağa daha askılar alıncak bazı şeyler boşta kaldı öyle. tv'im yok eski bi tv kullancaz şimdilik o yüzden onu çekmedim...

bugün rüyamda cüzdanıma para koyduğumu gördüm yorumlarına baktım hemen

yakında evleniyorum yada lotoyu tutturcam :roflol:

Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak şans ve servete; para bulmak, şansının açılacağına, zengin olacağına; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olacak bir işe işarettir.

Para cüzdanı yahut para kemeri bekar için evlenmeye, diğerleri için mala, Elinde para cüzdanı olduğunu görmek, kişiyi yoksulluktan kurtaracak sanata
,

canım hiiiiiiçççç takma kafana inan herşey böyle daha kıymetli dahada değerli olucak mutluluklaropuyorumnanaktan

hayatım bendee yeni baktımm resımlerıne cnm mutfagın genıs ve cok dolabı var kullanıslııı herseyın guzel olmus cnm Allah gule gule oturmak nasıp etsın ağız tadıylaa opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlısı evlenince deriz böel böle rüya gördüydün diye :))):sm_cool:

Hayatımm yorum da yaptım evine ama burdan da söyliyim çok güzel çok zevkli olmuş canım Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah

Nihal sen takviminimi değiştirdin sankim :uhm:

evet cnmm degıstırdımmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…