- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sevdığın yanında olsunda esya sonrada alınır
mınık gözunu para mı bürüdü nan:roflol: bı ben göremedm parayı
:1hug:
Şenizmandalinam senin evini ne zaman görces sorması ayıp naniknanik
Mandilin kıyamam ya şimdi aynı şeylere kalkışıcaz o yüzden insan düşünüyor işte
Pashminamm niree ben geldim sen kaçıyosunn mafoldumben
dizinde başlamadı dahaa mafoldumben
canım şöyle düşündük. şimdi aşkımla biz şiir yazıyoruz. şöyle birbirimiz için yazdıklarımızdan cici olanlardan. aşkım el yazısı çok güzel el yazısıyla kartonlara yazacak.renkli kartonlara. bu bulacağımız cici mandallarla her bir kadehin kenarına mandallıycaz. herkese bir şiir düşeücek. ama mandal bulamıyoruz işte. inş. böcükçüm bulacak. baksana nasıl çabalıyor :1hug:
anladım burcucum olmazsa şey yapsanıza, kartonların bir yanına uzun kesik atın o tarafını tutturunn kadehlere, limon gibiii
pazar günü hiç beklemediğim bir şekilde kapımı çalan sürprizlerim....
haberiniz olsun lahananızda yolcu dermişim...
paylaşmak istedim
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
dütyen yıkama şeysim
mumlu filim (bundan iki tane var)
süs fil
çekmece içi kaşıklığım
dikiş kutum
aynısının miniği aksesuar kutum
buda ikisi yanyana ebatlarını görün diyi selpak kodum :)
bu sandıkları acmak çok zor bilmeyen acamaz :)
buda annemin diktiği minik hurclardan biri (balayına giderken içine çamaşırları korum valizde derli toplu olur)
Günaydın kızlar ben geldim gelinliğim için yapılan tüm hoş sözleriniz ve dualarınız için çokkk ama çook teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Arsimacım şey yıkama şeysinden sende almışınkaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun acayip kullanışlı bir aparat ben çok memnun kaldım almayan kızlara da tavsiye ederim bu arada doğum kontrol hapı için doktora git demiştin iyi ki gitmişim sol yumurtalığımda 16 cm büyüklüğünde kist çıktı aşkımı aradım canım nur topu gibi bir kistimiz olcak dedim off aşkım ne kadar mutlu oldum ya düğün üstü bi kistimiz eksikti o da geldi tamam oldu diokaydirigubbakcemile3 dr önemli birşey olmadığını söyledi yasmin verdi bir kutuda erir hemen dedi kutu bitince asla hapa devam etmiyorsun dedi bana hapı yasak etti teyzem meme kanseri olduğu için risk altındaymışım d.k.haplarıda meme kanserini tetikliyormuş 1 kutuyuda kist için yazıyorum eşin korunacak dedi :çok üzgünüm:
sinay çok geçmiş olsun canım,
kist deme canım sıkılıyo...şükür ki sana benim gibi ameliyat demimis, hapla erir demis
eccuş hoşgeldin , nasılsın bakim?
bi gittin bidaha gelemedin canım yaaa
lares park güzelmiymiş?
kızlar aramızda işletme 4. sınıf okuyan varmı aöf ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?