Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sevdığın yanında olsunda esya sonrada alınır

mınık gözunu para mı bürüdü nan:roflol: bı ben göremedm parayı

hayatım, eksiklikleri zamanla tamamlarsınız inşallh.
bu haliylee gerçekten çok güzel. Her şey özenle seçilmiş, emek verilmiş.
Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

parpalm, aksilikler malesef oluyor.
ben başlayım anlatmaya sana.
Beyaz eşyanın tesliminde de hepsini getirmişler çamaşır makınasını getirmemişlerdi. Onu da ayrıca getirrdiler, bide haber verselerdi bari ama yoook.
mobilyanın şeklini şemalini rengini tam tarif etmemize rağmen faturada da kayıtllı olmasına hatta adamla pazarlıktan sonra 3 kez tekrarlamamıza rağmen kalın kafalılar mobilyanın abuk bi yerinin rengini kahverengi getirmişlerdi. Görünce bütün moralim bozulmuştu, neyse aparatlarını boyayıp yolladılar tekrar.
yatak odasının aynası sevkiyatta kırılmış, eve getirip kutuyu bi açtılar kırık. Ayna gitti yenisi geldi.
Perdeler geldi. Tam istediğim herşey çok güzel derken, fonları tutturmak için kullanılan kumaş parçasını unutmuşlar. Onuda sonradan getirdiler.
Halıları 2 farklı yerden almıştık. Birinde sorun yaşamadık ama diğeri getirirken bi tanesini dükkanda unutmuş. Onuda sonradan getirdiler.
Bir tek koltuklarda sorun yaşamadım.
Neyseeee bunlara takılırsak üzüntüden kanser olur insan. Uzattım sanırım kusura bakmayın kızlar parpalm sorunca dertlendim.

Mandilin kıyamam ya şimdi aynı şeylere kalkışıcaz o yüzden insan düşünüyor işte

Son düzenleme:
Pashminamm niree ben geldim sen kaçıyosunn mafoldumben
dizinde başlamadı dahaa mafoldumben

çakışamadık kuşum senle yaaa

HAYIRLISI olsun çiçekler harika, banada hergün gelse hayır demem

Minik sandıklar acayip cici yaa ama en çok filleri beğendim şans getirsin size kuşum

aayy çok geçmiş olsun sinay ya bende de var senelerdir kontrol altında ama bir sene oldu ultrasona girmiorum , zmanı geldi geçti bilde ne durumdalar acabaa..

HAyatım bakıyorum hemen fotolarına eminim çok güzeldir eşyların çok modern di çünkü berjerlerin falan aklımda

selamlar kızlarr uzun bi aradan sonraaaa opuyorumnanaktan
Hayatım evin çok güzel olmuş şimdiden mutlulukla otur inş.

sinay çok geçmiş olsun canım,
kist deme canım sıkılıyo...şükür ki sana benim gibi ameliyat demimis, hapla erir demis

bende de var o kistten yaaaa. ama bu kistlerde farklı farklı.bendeki çikolata kisti.2 tane varmış.dkh kullanıyorum ama banada ameliyat diyo.korkudan yaptırmadım.evlendikten sonra düşünüyorum.normal yolla hamile kalamazsan öyle yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…