Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canımsın yaa allah razı olsun balımdan nasılda uğraşıyor yaa:1hug:

canım banada aynı şeyi söyledi. ama ben genede saten aldım. öbürküde çiziliyor hemde çok fena çiziliyor ve ameliyathane malzemelerine benziyor sonra:roflol: tecrübeyle sabit
ikiside çiziiyor hemşomm sonuçta hepsi yıkanacak..Sen hangisini daha çok beğendiysen onu al derim ben yerimseniben
aynn katlıyorum balım a.s

sağolun geçmişi okumak gelmedi içimden. ne olduysa hayırlı olsun. evimi yerleştirdim

canım çok sevindim hadi hayırlısı olsunnn :1hug: darısı başımızaaaŞeniz

ay kızlar daha falza okuyamadım naotınız öyle yaa sabahtan beri çeneniz düşmüş :mymeka:

canım bundan ben çook görmüştüm tükenmiş mi her yerde alla alaa
keşke dün söyleseydin tamda dün bi evin önünden geçmiştim girmedim.
Ama istersen haftasonu gezerken bakarım.
tam bu renkleri istiyorsun dimi?

mandilin serde görelim kırmızılı kırmızlı halılarını nerden aldın cnm

bakırkoyde zuccacıyecıde gordum ama hangısınde unuttumkafamçokkarıştı tahta köprunun ordakınde olabılır yapı kredı bankası karsısı taç mağazası falan var

yok bulamıyorum bakabilirsen ve vrsa alabilirsen çook sevinirim. Bu renkleri istiyorum diğerleri var bu yok. Ekim de gelecekmiş öyle diyorlar.

bakırkoyde zuccacıyecıde gordum ama hangısınde unuttumkafamçokkarıştı tahta köprunun ordakınde olabılır yapı kredı bankası karsısı taç mağazası falan var

Böcük gidersen bakarmısın?? Bakırköy uzak bana alırmısın lütfeennnnn

ben 1 2 saat sonra cıkacaım iş yerımın karsısında bıev var ,
alırım sana buyuk ıhtımale
olur mu-tatlicadiarzu-

ben 1 2 saat sonra cıkacaım iş yerımın karsısında bıev var ,
alırım sana buyuk ıhtımale
olur mu-tatlicadiarzu-

Çok sevinirim. Aldıktan sonra haber verirsen adres veririm kargo için ve hesap numaranı alırım ödeme için. alıpta gönderirsen Çooook sevinirim. Allahhh ne muradın varsa versin inşallahhh. Bak bi güzelde du aldın.

sinaycım geçmiş olsun yasmini ssk karşılıyormu reçetemi yazdı?

Yazmıyo kızlar her ay 15 tl bayılıcaz

bende bir ecz.çalışan arkadaşıma sordum oda kadın doğumcudan rapor alındığı taktirde karşıladığını söyledi

sinaycım çok geçmiş olsun cnmmm

sinay geçmş olsun cnm

hepinize çok teşekkür ederim canlarım a.s.inş. tez zamanda erir kistim yasmine gelince bana doktor raporla verdi 15 liralık hapı 3 liraya aldım ssk ödüyor kızlar ancak doktordan rapor alıp başhekime imza ve kaşe yaptırmanız gerek sakın 12 lira fazladan ödemeyin yerimseniben

ay canım benımmm :)
tamam alırım ne demek fiyatıyla ılgılı bilgin var mı kı kazık falan yemeyelım de şimdi,
senı üzmesın bu durum :)

oktar bı de baska modelı var bılıorsun dı mı
böle bardak gibi kenarında tutacaı var ondan da vardı bak ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…