canımsın yaa allah razı olsun balımdan nasılda uğraşıyor yaa:1hug:bulcaz cnm bu h sonuna kadr ınş dedığım gıbı orda olmazsa b.köy olmadı emınonu yapcam ama bulmalıyım bulamazsamda ben cok üzülürum
yahu 250 tl nedır ya boşver 1 taksıtımı gec öderım ama manevı olarak senın duan mutlu olman cok onemlı
hanı bu tek senın ıcın gecerlı deıl herkes ıcın keske elımde glsede herkese bıseyler yollasam:1hug:ne kadr harıka olurdu sen takma kafana ınş bulcazalkisalkisalkis
canım banada aynı şeyi söyledi. ama ben genede saten aldım. öbürküde çiziliyor hemde çok fena çiziliyor ve ameliyathane malzemelerine benziyor sonra:roflol: tecrübeyle sabitYaaa benim beğendiğim çatal bıçak takımını ben mat beğendim saten dedikleri işte. Ama kız bana çok çabuk çizilir parlak daha kullanışlı dedi kafamı karıştırdı benneyaptımki Parlak 50 lira kadar daha ucuz. Ama öyle mi gerçekten çabuk mu çiziliyolar
aynn katlıyorum balım a.sikiside çiziiyor hemşomm sonuçta hepsi yıkanacak..Sen hangisini daha çok beğendiysen onu al derim ben yerimseniben
sağolun geçmişi okumak gelmedi içimden. ne olduysa hayırlı olsun. evimi yerleştirdim
canım bundan ben çook görmüştüm tükenmiş mi her yerde alla alaaKızlarr şu kavanoz takımını bulamıyorum. Bir yardım edin ne olur yaaa. Gören bilen varsa veya alabilecek biri varsa alırmı bana ödemesini hemen gönderirim havale yaparım.Bütün bernardo ve biev'lere baktım yok yookkk Çok üzgünüm çoook
Kızlarr şu kavanoz takımını bulamıyorum. Bir yardım edin ne olur yaaa. Gören bilen varsa veya alabilecek biri varsa alırmı bana ödemesini hemen gönderirim havale yaparım.Bütün bernardo ve biev'lere baktım yok yookkk Çok üzgünüm çoook
canımmandilin serde görelim kırmızılı kırmızlı halılarını nerden aldın cnm
yok bulamıyorum bakabilirsen ve vrsa alabilirsen çook sevinirim. Bu renkleri istiyorum diğerleri var bu yok. Ekim de gelecekmiş öyle diyorlar.canım bundan ben çook görmüştüm tükenmiş mi her yerde alla alaa
keşke dün söyleseydin tamda dün bi evin önünden geçmiştim girmedim.
Ama istersen haftasonu gezerken bakarım.
tam bu renkleri istiyorsun dimi?
bakırkoyde zuccacıyecıde gordum ama hangısınde unuttumkafamçokkarıştı tahta köprunun ordakınde olabılır yapı kredı bankası karsısı taç mağazası falan var
bu renkler vardı bu arada da
ben 1 2 saat sonra cıkacaım iş yerımın karsısında bıev var ,
alırım sana buyuk ıhtımale
olur mu-tatlicadiarzu-
sinaycım geçmiş olsun yasmini ssk karşılıyormu reçetemi yazdı?
Yazmıyo kızlar her ay 15 tl bayılıcaz
bende bir ecz.çalışan arkadaşıma sordum oda kadın doğumcudan rapor alındığı taktirde karşıladığını söyledi
sinaycım çok geçmiş olsun cnmmm
böcük yeni aşkın hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler canım
fmk gelinlik çooooook güzell bende hemen bu siteye bakayım
arisma fillerin çok şeker evine uğur getirsinler inşallah
sinay geçmiş olsun canım a.s.
babam her an ameliyata girebilir buraya çok bakamıyorum kızlar kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın
sinay geçmş olsun cnm
ay canım benımmm :)
tamam alırım ne demek fiyatıyla ılgılı bilgin var mı kı kazık falan yemeyelım de şimdi,
senı üzmesın bu durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?