Eccu hoşgeldin nasıldı balayı???
eccu hoşgeldin ne güzelmiş takviminzemuszemus
ooooh bal gibi geçmiş zemuszemusii canım çok güzeldi çokk darısı başınaa..nasıl gidiyo bakalım hazırlıklarrr hımm
bitirdim 2006 da hayırdır?
ooooh bal gibi geçmiş zemuszemus
hazırlıklardan başım döndü canım :)
son 18 güncük bakalım :1rolleyes:
kızlar aramızda işletme 4. sınıf okuyan varmı aöf ?
parpalm cım erkek arkadaşım bu sene 4 ve muhasebe denetimi mali analiz dersinden büte kaldı.bu derse nasıl çalışsa acaba ? geçmiş yıl sorularına bakacak ama acaba kursa falan yazılsa mı ? nasıl bir çalışma tekniği uygulamalı diye sordum canım.bir de kendisi bankacı.kendim çalışmamla yaparım diyor ama ben işimiz riske girmesinn,tek dersten kalmasın diye kursa git ya da özel ders al diyorum.sen nasıl verdin bu dersi canım ?düşüncelerini yazarsn sevinirim
bu arada pasmicim bi soru sormuş, mutfak dolaplarının hepsini doldurabildin mi diye?
mutfağı yapanlar fenalık geçirdi. annem de nişanlıma oğlum iyiki 3 ay daha nişanlı kalmadınız yoksa bu kız piyasada bardak bırakmıcaktı dedi :))))) ama bütün bardaklarımı savundum
buket habire mutfak kırılacak kolisi geldikçe millet fenalık geçirdi :))))))))))))
oh oh maşallahh bitmiş bişey kalmamışşş eee peki evin ne alemde düzüldümü çeyizin falan??resimleri bekliyorum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?