Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

destekleriniz ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

arsicim alıntıdan aldıklarını gördüm güle güle kullan hepiciğini

bu arada pasmicim bi soru sormuş, mutfak dolaplarının hepsini doldurabildin mi diye?

mutfağı yapanlar fenalık geçirdi. annem de nişanlıma oğlum iyiki 3 ay daha nişanlı kalmadınız yoksa bu kız piyasada bardak bırakmıcaktı dedi :))))) ama bütün bardaklarımı savundum

bitirdim 2006 da hayırdır?

parpalm cım erkek arkadaşım bu sene 4 ve muhasebe denetimi mali analiz dersinden büte kaldı.bu derse nasıl çalışsa acaba ? geçmiş yıl sorularına bakacak ama acaba kursa falan yazılsa mı ? nasıl bir çalışma tekniği uygulamalı diye sordum canım.bir de kendisi bankacı.kendim çalışmamla yaparım diyor ama ben işimiz riske girmesinn,tek dersten kalmasın diye kursa git ya da özel ders al diyorum.sen nasıl verdin bu dersi canım ?düşüncelerini yazarsn sevinirim

hayatım daha yeni bakabildim...
ben yeni ev yeni eşya kokusuna bayılırım.reismleri açınca senden de öyle bir koku aldım.
herşey ne güzel yepyeni.
rabbim daim etsin saadetinizi.
hayırlı lsun....

ooooh bal gibi geçmiş zemuszemus
hazırlıklardan başım döndü canım :)
son 18 güncük bakalım :1rolleyes:

oh oh maşallahh bitmiş bişey kalmamışşş eee peki evin ne alemde düzüldümü çeyizin falan??resimleri bekliyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar aramızda işletme 4. sınıf okuyan varmı aöf ?

ben okuyorumm cnm işletme 4 üm...

arsima aldıkların çok hoş fil şans derler dmi?bohçaların da çok iyi düşünülmüş ve çok güzeller annenin ellrine sağlık...

buket esyaların çok güzel tam istediğim renklerde...

daha baska ne vardi geçmişte hatıradıklrım bunlar :)

böcük resimlerini merak ettim.nbu yeni bir başlangiç olur inşallah aşk hayatında ve hep mutlu olursun inşallah cnm...

o ders benim de bütünlemeye kalacak.kursa gtme konusunda kararsızım ama konular çok fazla faydası olur die düşünüyorum.geçmiş yılların final ve büt sorularına bakacağım.

yemek yedım geldm
karısık kızartma ve ayrn doymadım pek ama yanımda cıkolata topları var off onlarıda yıycem

buket habire mutfak kırılacak kolisi geldikçe millet fenalık geçirdi :))))))))))))

lahanam karam sağolasın Rabbim daha üstünlerini sizleri nasip etsin inşallah. benim rızkım bu kadarmış

ya bendede çok var senin dolaplar allahtan çok bakalım bizim nasıl olcak:)

Kızlarr şu kavanoz takımını bulamıyorum. Bir yardım edin ne olur yaaa. Gören bilen varsa veya alabilecek biri varsa alırmı bana ödemesini hemen gönderirim havale yaparım.Bütün bernardo ve biev'lere baktım yok yookkk Çok üzgünüm çoook

oh oh maşallahh bitmiş bişey kalmamışşş eee peki evin ne alemde düzüldümü çeyizin falan??resimleri bekliyorum kaydirigubbakcemile5

ev hazır sayılır ufak tefek eksiklikler var tabi ama çoğunu düğünden sonraya erteledik arttık.
benim kıyafetlerim hariç herşeyim giti.haftaya ekleyeceğim fotolarını.
bu haftasonu kayınvalide hanım gelecek, son bi temizlik yapıp halılarınıda sereceğiz o kadar . zemuszemus

canım ben son sınıfta bu ders dahil 3 desrten dershaneye gitmiştim.Hocalarında almamızı önerdiği sağlam derslerden biridir.Yanlız şu gerçek dershaneye gittiğin takdirde 100 de 100 verirsin çok zor olmadığını anlıyosun benim nişanlımın 9 dersi vardı ve büte kalmadan geçti iktisattı bölümü ama dershane zor olan derslerde süper oluyor özel almasına gerek yok bence şimdi hızlandırmalar başlar dershanelerde eylüle kadar başarılar şimdiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…