Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuözgecim banyo takımın çok cici. Banyon cıvıl cıvıl olacak. güle güle kulllan canım.

Burcuözge güle güle kullan çok güzel bende böyle takımlara bayılıyom çiçekli böcekli

ranunu evet dediğin gibi tam net değil resim ama çok şık oldukları belli güle güle kullan tatliş

çok şekerler burcuözge bunlar bayıldım bende mor ve tonları yapıcam banyomu

ayy canım beğenmene çok sevindimm Şeniz
işte fayansların rengini bilmeden almayın falan diyorlar ama ben zaten kraci olucam üstüne üstlük 4 senede bir yer değiştiricem ee madem öyle keyfime göre olsun dedim :sm_cool:

seninde kaşık çatallar çok spora benziyor... yani anladığım kadarıyla çok net çıkmamış çünkü canım :1hug:

ranunu evet dediğin gibi tam net değil resim ama çok şık oldukları belli güle güle kullan tatliş

teşekkür ederim hayırlısıyla kullanmak nasip olsun artık :1rolleyes:
ya akşam çıkarttı annem yengeme göstermek için o ara çektim bende hızlıca
annem de sandı aşkıma göstericem yok dedim bizim kızlarla paylaşıcam kaydirigubbakcemile3

burcuözgecim banyo takımın çok cici. Banyon cıvıl cıvıl olacak. güle güle kulllan canım.

canım teşekkür ederimm Şeniz çok komik ama daha hiç bir çeyizim yoktu ilk bunları aldım. çeyize banyo takımından başlayanı hiç duymuşmuydunuzkaydirigubbakcemile3

Burcuözge güle güle kullan çok güzel bende böyle takımlara bayılıyom çiçekli böcekli

tam bana göre dimi rosalincimkaydirigubbakcemile3
banyo taımı bile kişiliğimi yansıtıyor allahıma:roflol:
annem diyorki yavrum şöyle daha cici bişiyler all :1closedeyes: yok dedim bunlar tam benlikkk:teytey:

ayyyyyyyyyyy ne güsel ciciler bunlar yaaaa
çooook beğendim burcummm
GÜLE GÜLE KULLAN Şeniz
Peki klozet tk mın nasıl bebişim :icecream:

aaa klozet takımımı eklemye unutmuşummm:mymeka:
aynı havlusu gbi takım klozet takımıda var.
dikkatinden kaçmamış fındıklı kurabiyeminnkaydirigubbakcemile5
dur hemen ekliyorummmyerimseniben

bende kiracı olucam ama yinede mor olsun istiyorum :roflol: isterse alakasız olsun fayanslarım

evet çok net değil :bbo: size bişey sorucam ben bunları baya önce almıştım solingen marka.akşam baktık içinde küçük bıçakları yok acaba bende mi yok yok yoksa normaldede olmuyo mu zaten ?

QUOTE=mandilin;5092632]kızlar bu da benim meyva sepetim :)[/QUOTE]

meyva tabağın çok tatlıymış canımmm kaydirigubbakcemile5
em delikli olduğundan meyvalar hava alır ve bozulmaz iyi düşünmüşsünn :içelim:

burcuözge banyo takımların çok güzel kaydirigubbakcemile5 güle güle kullankaydirigubbakcemile3

eftalyacım nerden bulucaz bunları?
ben bi ara bakmıştım bunun gibi cici önlüklere sadce yurtdışında bulabilmiştim, onlarında türkiyeye gönderimi yoktu.

QUOTE=mandilin;5092632]kızlar bu da benim meyva sepetim :)

meyva tabağın çok tatlıymış canımmm kaydirigubbakcemile5
em delikli olduğundan meyvalar hava alır ve bozulmaz iyi düşünmüşsünn :içelim:[/QUOTE]

teşekkür ederim canım. :):) beğenmene sewindim. kaydirigubbakcemile5

cnmm ben bu takımı aslınd İlk burada gördüm kıyma koymuştu resimlerini sanırım burada duvarlarda koyu olduğu için karanlık duruyo aslı gerçekten daha güzel:CüvCüv::CüvCüv:

burcuözge banyo takımların çok güzel kaydirigubbakcemile5 güle güle kullankaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim tatlımm :1hug:

eftelya ben o önlükleri br blog sitesinde görmüştüm çokkk hoşuma gitmişti ama orda nerden temin edilebileceği yada nasıl yapıldğı yazmıyordu. aynen böyle başlığı vardı elbise gdi önlükler diye..
sen nerden buldun satılan yerden falan mı canım=??? ben istyorum bu önlüklerden yaa çok sevimliler... :icecream:

kızlar yukarıdaki favorinin reklamına dikkat ettiniz mi ben pembe düşümü yazdım :) istediğim takılarıda seçtim kazanacağımdan deil ama yine de yazayım dedim :)

Paspasların da çok şekermiş güle güle kullan

Küçük bıçak sanırım olmuyor sette

bu tuzluklarıda haftasonu mudoda gördüm. ama almadım :) 14,5 liraydı.

Eklentiler

• $tuzluk..webp
    688 bayt · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…