çok şekerler burcuözge bunlar bayıldım bende mor ve tonları yapıcam banyomu
ranunu evet dediğin gibi tam net değil resim ama çok şık oldukları belli güle güle kullan tatliş
evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))
burcuözgecim banyo takımın çok cici. Banyon cıvıl cıvıl olacak. güle güle kulllan canım.
Burcuözge güle güle kullan çok güzel bende böyle takımlara bayılıyom çiçekli böcekli
ranunu evet dediğin gibi tam net değil resim ama çok şık oldukları belli güle güle kullan tatliş
ayyyyyyyyyyy ne güsel ciciler bunlar yaaaa
çooook beğendim burcummm
GÜLE GÜLE KULLAN Şeniz
Peki klozet tk mın nasıl bebişim :icecream:
ayy canım beğenmene çok sevindimm Şeniz
işte fayansların rengini bilmeden almayın falan diyorlar ama ben zaten kraci olucam üstüne üstlük 4 senede bir yer değiştiricem ee madem öyle keyfime göre olsun dedim :sm_cool:
seninde kaşık çatallar çok spora benziyor... yani anladığım kadarıyla çok net çıkmamış çünkü canım :1hug:
QUOTE=mandilin;5092632]kızlar bu da benim meyva sepetim :)
TUZLUK cnm mobılya görunus olarak cok guzel ama cok koyu deıl mı sonra elınden bezı düşüremezsın ben aldoranın mobılyalarını cok beğenıyorum cokta sağlam. dora modelı yatak odasını ve yemek odasını düşünüyorum yıllardır sevdığım tek mobılya dıyebılırım acık renkler daha hoş oluyo mobılyada bence
elbise değil kızlar mutfak onluguyerimseniben
bunlar cok sekerleerr amaa:1rolleyes:
burcuözge banyo takımların çok güzel kaydirigubbakcemile5 güle güle kullankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?