Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba bende balıklama dalayım konuya...bencede mobilya yaptırma olayı her zaman çok riskli olmuştur.inşallah öyle şeylere gerek kalmaz.ayrıca o yukardaki yatak odasınında başlık kısmı eğer kumaş ise ömrünü yer insanın.sil sil otur

katılıyorum canım...
ayrıca böyle güzel görünsende desenli bir başlığın kullanım alanı çok dar bence.
yani düz renk bir siyah yada beyaz en fazla gri den başka örtü kullanamazsınız. ne bleyim bu günde örtü sermiyim de şu cicili ppikem serili kalsın diyemezsiniz çünkü acayip abest durur... ben kullanım alanı dar şeyleri seçmemeye gayret ediyorum nacizanea.s.

evet güzelim siteye girşteki siyahlı örtü.nakit 296 ya aldım.peki örtüleri kısalttırmak istediğimizde aldığımız yeremi götürüp söyliycez yoksa bunu yapan başka bir yer varmı?

aldığın yer yapmaz sanırım, mefruşatçıda kısaltırabilirsin ama sen en iyise riske girme yüksek yatak al:)))

:1hug:

işte bu benim özdilekten aldığım battaniyem kaydirigubbakcemile2 çok beğendim bir yüzü fotoğrafta görüldüğü gibi diğer tarafı ise aynı tonların açığı-koyusu var

çok güzelmiş ya rengi falan benimde hoşuma gitti iyi kullanırsın inşallahh canımm

işte bu benim özdilekten aldığım battaniyem kaydirigubbakcemile2 çok beğendim bir yüzü fotoğrafta görüldüğü gibi diğer tarafı ise aynı tonların açığı-koyusu var

çok hoş renklerı varŞeniz ı gunlede kullan
monılyada benım patronum özel yaptrmak ıstedı daha ekonomk dıe ama cok pişman oldu ınş sızde öle sorunlar olmas

TUZLUK cnm mobılya görunus olarak cok guzel ama cok koyu deıl mı sonra elınden bezı düşüremezsın ben aldoranın mobılyalarını cok beğenıyorum cokta sağlam. dora modelı yatak odasını ve yemek odasını düşünüyorum yıllardır sevdığım tek mobılya dıyebılırım acık renkler daha hoş oluyo mobılyada bence

GüNayDıııııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selam kıslar..
Ben pek giremiyordum siteye artık hiç giremicem bu gidişle sanırımsenağlama
İnsan Kaynk. uyarı yaptı tüm şirkete İnternet kullanımında artış olmuş dikkat edin diyebenneyaptımki
Ne yapsın millet iş yok güç yok yapacak tek şey nette sörf yapmak
Ama ben dayanamadım yine girdimkaydirigubbakcemile3
Ne yapayım alışkanlık işte

herkese günaydınlar Bursa'da da yağmurlu bi uyku havası mevcut

kıslar bu gün yeni resimler ekleyen yok mu ?

ayy benim ellssam resim görmek mi istemişşş Şeniz

dur madem banyo takımlarımın fotosunu ekliyim... kaydirigubbakcemile3

yeni almadım ama siz gösrmediniz nede olsa diymi amaa.... :roflol:
stoklarda ganimetler bitince napcaz bilmiyorum :roflol::roflol::roflol:

buda benim günlük çatal-bıçak takımım çok net değil ama idare edin :1rolleyes:
fiyatını hatırlamıyorum çok oldu alalı yerimseniben

çok şekerler burcuözge bunlar bayıldım bende mor ve tonları yapıcam banyomu

evet bebişimm ciciler görmek istiyorum:CüvCüv:
hadi eklede bakalım banyo takımınahihoyyyt

Yeni bi çeyizler almıyorumki bende yoksa eklemek isterim.resmini koydum aldıklarımında.bikaç tane vardır koyamadığım onlarında yerini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…