Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar geçmişi okuyum dedim ama yok yokk izin vermiyor benim pc. ne oldu anlamadım. nazara geldi heralde:) bu hafta sonu tül perde işini halledicem kızlarrr.. birde duvar rengi seçicem... ay çok heycanlııı

tobı hayırlı olsun
gazwoman o lıstede benım yanımda hepımızı sollayabılır gıbı bısy yazıyo
ayy bakalım ya nolcaksa
bıraz önce bana ne zmn evlenmek teklıf etcen dedı:1shok: laz mıdır nedırkaydirigubbakcemile3

burcu ne renk ıstıyon

meraba kızlar görümcem bu dantelin aynısını yaptı ben pek dantel sevmem ama kıramadım aldım
ÖZDİLEK KALBİM FUŞYA ÇİFT KİŞİLİK PİKE TAKIMI ARKADAŞIN HEDİYESİ

croiselle katılıorum ne diyeti yaaa -tatlicadiarzu- oyyoyy 25 gün kaldı tek gram veremedim benn mafoldumben

al bendede o kadar canım yaa vereliniortak

kızlar bide bugün benim ananem öleli tam bi sene oldu((ben çok özledim onu yaa

Allah size sabır versin canımın içi

üff en çok da bundan korkuyorum işte
şimdilik aramız çok iyi ama ya bişi olursa CADIARZU:uhm:

öff canım yine çok tatlı çekmeye başladı(((((

kız deli etme beni heee kaydirigubbakcemile

böcük resmini görebildim nihayet
inanılmaz havalı olmuş saçın çok yakışmış sakın değiştirme
enişte de iyi birine benziyo sankim
hayırlısı olur inşallah sakın korkma herşey güzel olacak bundan sonra ama hep dediğim gibi DİKKATLİ OL

şaka yapmış ayrıca bacım seninki demekki seni deniyo hihoyyyt

saol canım

sendenmi evlenme teklifi bekliyomuş ii çok bekler
kızlar geçmişi okuyum dedim ama yok yokk izin vermiyor benim pc. ne oldu anlamadım. nazara geldi heralde:) bu hafta sonu tül perde işini halledicem kızlarrr.. birde duvar rengi seçicem... ay çok heycanlııı
zemuszemus zemuszemus oh yandan yandan

güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5

evet canım öyle yazıyo zaten :)))

ee sen ne cevap verdin :asigim:

hihoyyyt hihoyyyt nasıl istiyon peki canım

kalpliler süpermişşşşşşş[/COLOR

tobi hayırlı olsun canım allah herkese kendi evinde oturmayı nasıb etsin

:dilcikar: Allah onu başımızdan eksik etmesinn :Saruboceq:

Ben hala davetiye yapımına devam kaydirigubbakcemile3 akşamada bugün teslim alıcam inşallahh :Saruboceq:

Amin canım benim :Saruboceq:

Kolay gelsin canım, ben de diyorum nerde bu CADIARZU

Burcuuuuu bana da yardım et duvar rengine yaaa. Ben de şimdi onu düşünüyorum. Sen gördün benim yatak odamı görmeyenlere de rengi söylim beyaz kızlar, az bi kısım abanoz. Salon da beyaz koltuklar, venge beyaz mobilyalar. Her tarafım bembeyaz oldu. kafamçokkarıştı

meraba kızlar görümcem bu dantelin aynısını yaptı ben pek dantel sevmem ama kıramadım aldım

Benim pikemden çok seviyorum bunu. İyi günlerde kullan hepsini a.s.

ya bikaç gündür parça parça okuyorum
böcüükk senin isi cözemedim, tek anladığım yeni bi iliskiye basladığın
ama eski sözlün mü yeni biri mi?
evlilik lafları dolaşıyo ortada noluyo kuzum_?a.s.

Evet canım 30 tanesi bitti kaldı 50 tane geriye hatta malzemem arttı bile sanırım 100 e tamamlıcam.yerimseniben

Saol pınarımm Şeniz

Hadi ben kaçtım gelirim tekrarr bitereyim şu işleri :uhm:
ooo ii hadi

yap bi pasta pıtırcıgım hep beraber yiyelim cokacimcoook

aman uğraşamam canım istemio şimdi yapmak:):sm_cool:

beta 100 tane yetcekmı kuzumm
Sadece yakın akrabalara ve arkdaşlarımıza böyle vericez canım.Diğerlerine zarfa koyup vericez davetiyeleri yerimseniben
Amin canım benim :Saruboceq:

Kolay gelsin canım, ben de diyorum nerde bu CADIARZU
Davetiye yapıyorrr hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Tasarımcımı olsam nee kaydirigubbakcemile3
Gaza geldim nikah şekerimid kendim yapıcam zaman kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…