tubiS bu kadar uzun değildi tabi sadece KK ya giremedim o kadar -tatlicadiarzu-
zaten ılk önce senın ceyıs hazr mı dedı ahh bı bılse dunden hazr olduğunu bende yok dedım eksık cokböcükkk hemen evlenelim deseydin benim çeyiz hazır deseydin keşkemmmdelikafadulden
kaydirigubbakcemile5ulaa benimkide laz uşağuuu kaydirigubbakcemile5
:asigim:böcük resimdeki senmisin peki yanındaki kimmfisfisfis
tskler cnmböcük canım öncelikle ben sizi çooook yakıştırdım
inşallah iyi bi insandır ve seni çoook mutlu eder canım benim Şeniz
tskler cnm ben bı sevemedım saclarımı ya oda cok svdı ama ben sevemedım ıste-tatlicadiarzu-böcük, saçların güzel olmuş baya değişmişsin, eniştede hayırlı olsun.
[cnm ya kıyamam ıkınızdemı nısanlısnız suanda
böcük gördüm cnm
resımde ayrı bi guzel cıkmıssın
saol aplam senden once gtmycem merak etme
böcüüüüüüüüükk delikafadulden , şekercim, kardeşceğizim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
nihayet görebildim resminizi :)) hayırlı olsun bakem
vayyy vayyy vayyyyy enişte biraz besili mi yoksam resimde mi öle çıkmış kaydirigubbakcemile3 ama temiz yüzlü bi çocuk. bu arada sen de yakıyon yani tribünleri meşale gibi opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN MİNNOŞLAR
böcükkkkdelikafadulden mutluluklar canım ben dün sizi görmüştüm ama buraya koymadan hehehehe yakaladım yanii :jeyyar:
dimples annemiz naıslsın
:
Evet hemşomm bugün kırlarelindeyizz hihoyyyt kaydirigubbakcemile5Betacım bugün Kırklareli'deyiz
Bu arada hayatım alıntı yapınca hatırladım hemşom sen daha ne istiyon benim çekmecemden istiyormuş, senin de kapı gibi deden var :dilcikar:
sağol gaso, darısın artık senin başına kaydirigubbakcemile5
vayyy vayyy vayyyyy enişte biraz besili mi yoksam resimde mi öle çıkmış kaydirigubbakcemile3 ama temiz yüzlü bi çocuk. bu arada sen de yakıyon yani tribünleri meşale gibi opuyorumnanaktan
oy yerim seni, yeterki sen mutlu ol , istersen hepimizden önce git, Eudo'nun hazırladığı liste varya, hani burdaki hatunların evlilik listesi, hepimizin listesisaol aplam senden once gtmycem merak etme
hepınıze cok tskler kızlar:asigim:[/FONT][/B]
öff canım yine çok tatlı çekmeye başladı(((((
tobi sen normalde nerde yaşıyon canım
GÜNAYDIN MİNNOŞLAR
bu arada kızlar allah iizn verirse izmirde evimiz 10 güne kadar yapılmaya başlanacakmış sabah annem söylediii..çok sıkışıcaz bunalıcaz ama çok cici bi evimiz olcak inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?