Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Reyhancım üzme kendini, diğer gelin mi acaba seni kötülüyor? Benim de yakınımda var yengem çok fena bi kadın, 2 gelini var biriyle iyiyse diğeriyle mutlaka kötüdür. Biriyle barıştığında diğeriyle küser. Mesela gelinlerden biri kayınvalideyle arası iyiyken hep öbür gelini çekiştirir kadını iyice gaza getirir

herkese merhabalarrrr
ben bi geçmişe bakem de gelimm
geçmiş yine çok geçmişşbuyrunnnnnnnnn

GÜNAYDIN MİNNOŞLAR

böcükkkkdelikafadulden mutluluklar canım ben dün sizi görmüştüm ama buraya koymadan hehehehe yakaladım yanii :jeyyar:
dimples annemiz naıslsın

bu arada kızlar allah iizn verirse izmirde evimiz 10 güne kadar yapılmaya başlanacakmış sabah annem söylediii..çok sıkışıcaz bunalıcaz ama çok cici bi evimiz olcak inş :Saruboceq:

böcükkk hemen evlenelim deseydin benim çeyiz hazır deseydin keşkemmmdelikafadulden
zaten ılk önce senın ceyıs hazr mı dedı ahh bı bılse dunden hazr olduğunu bende yok dedım eksık cok
ulaa benimkide laz uşağuuu kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
böcük resimdeki senmisin peki yanındaki kimmfisfisfis
:asigim:
böcük canım öncelikle ben sizi çooook yakıştırdım
inşallah iyi bi insandır ve seni çoook mutlu eder canım benim Şeniz
tskler cnm
sımdılık ıyı ınş hıc bozulmaz hersey super olur

böcük, saçların güzel olmuş baya değişmişsin, eniştede hayırlı olsun.
tskler cnm ben bı sevemedım saclarımı ya oda cok svdı ama ben sevemedım ıste-tatlicadiarzu-
saol:nazar
:
[cnm ya kıyamam ıkınızdemı nısanlısnız suanda
böcük gördüm cnm
resımde ayrı bi guzel cıkmıssın

böcüüüüüüüüükk delikafadulden , şekercim, kardeşceğizim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

nihayet görebildim resminizi :)) hayırlı olsun bakem
saol aplam senden once gtmycem merak etme
vayyy vayyy vayyyyy enişte biraz besili mi yoksam resimde mi öle çıkmış kaydirigubbakcemile3 ama temiz yüzlü bi çocuk. bu arada sen de yakıyon yani tribünleri meşale gibi opuyorumnanaktan
Şeniz
GÜNAYDIN MİNNOŞLAR

böcükkkkdelikafadulden mutluluklar canım ben dün sizi görmüştüm ama buraya koymadan hehehehe yakaladım yanii :jeyyar:
dimples annemiz naıslsın

:

Şeniz
hepınıze cok tskler kızlar:asigim:

Benn geldimm ben geldimm ben geldimm hihoyyyt
Heytt bee sonunda gündüz girebildim buyrunnnnnnnnn
Betacım bugün Kırklareli'deyiz
Evet hemşomm bugün kırlarelindeyizz hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
Bu arada hayatım alıntı yapınca hatırladım hemşom sen daha ne istiyon benim çekmecemden istiyormuş, senin de kapı gibi deden var :dilcikar:

:dilcikar: Allah onu başımızdan eksik etmesinn :Saruboceq:

Ben hala davetiye yapımına devam kaydirigubbakcemile3 akşamada bugün teslim alıcam inşallahh :Saruboceq:

sağol Hayatım, inş. :1hug:

ayrıca benimki de biraz besili gibi görünüyo ama aslında öyle diil, yani besili diil yapılı sadece :)) ( kız öyle pis pis gülmeyin valla yapılı, hem kemikleri hem vücudu yapılı, ondan iri duruyolar kaydirigubbakcemile3 )

saol aplam senden once gtmycem merak etme

hepınıze cok tskler kızlar:asigim:[/FONT][/B]
oy yerim seni, yeterki sen mutlu ol , istersen hepimizden önce git, Eudo'nun hazırladığı liste varya, hani burdaki hatunların evlilik listesi, hepimizin listesi, tam orta göbeğine yerleştirelim aslında seni :))))

Hayatım , papişleriniz çok şık. Senin ki gümüş mü? bayıldım yaakaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canımcım ama anlamadım neden izmirde ?
sizinkiler oraya mı taşınacak yoksam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…