Sadece yakın akrabalara ve arkdaşlarımıza böyle vericez canım.Diğerlerine zarfa koyup vericez davetiyeleri yerimseniben
Davetiye yapıyorrr hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Tasarımcımı olsam nee kaydirigubbakcemile3
Gaza geldim nikah şekerimid kendim yapıcam zaman kalırsa
sağol Hayatım, inş. :1hug:
ayrıca benimki de biraz besili gibi görünüyo ama aslında öyle diil, yani besili diil yapılı sadece :)) ( kız öyle pis pis gülmeyin valla yapılı, hem kemikleri hem vücudu yapılı, ondan iri duruyolar kaydirigubbakcemile3 )
Hayatım , papişleriniz çok şık. Senin ki gümüş mü? bayıldım yaakaydirigubbakcemile5
canım ben normalde ankaradayım
kızlar geçmişi okuyum dedim ama yok yokk izin vermiyor benim pc. ne oldu anlamadım. nazara geldi heralde:) bu hafta sonu tül perde işini halledicem kızlarrr.. birde duvar rengi seçicem... ay çok heycanlııı
meraba kızlar görümcem bu dantelin aynısını yaptı ben pek dantel sevmem ama kıramadım aldım
ÖZDİLEK KALBİM FUŞYA ÇİFT KİŞİLİK PİKE TAKIMI ARKADAŞIN HEDİYESİ
hayatımda 2 kere ankaraya'ya gittim. birinde maça, diğerinde de eniştemin yanına askerliğini yaparken gitmiştik. ve o gün kaybolduk anıtkabirden dönerken babam, annem ve ben. ablamla eniştem oteldeydi. biz dön dolaş oteli bulamıyoz. en sonunda ankara'da oturan bi abi var onu aradım. abi kaybolduk. araba gönderiyim aldırıyım. abi annemler var biz zaten arabadayız, semtin adını da unuttum şimdi. orayı bulamıyoruz nasıl gitcez. hmmm etrafında ne var. sular fışkıran havuz gibi bişi var, eee ankara'Da ondan çok var başka ne var, hmmm üst geçit var ıııı ankara'da ondan da çok var başka bişi söyle. eeee benzinci var he tamam şimdi ordan düz gidin ışıklardan sağaa dönün :roflol: :roflol:
abbow bence cok guzeller gule gule kullan cnm
böcük resmini görebildim nihayet
inanılmaz havalı olmuş saçın çok yakışmış sakın değiştirme
enişte de iyi birine benziyo sankim
hayırlısı olur inşallah sakın korkma herşey güzel olacak bundan sonra ama hep dediğim gibi DİKKATLİ OL
şaka yapmış ayrıca bacım seninki demekki seni deniyo hihoyyyt
böcük bence biranönce nikah masasına oturt uzamasın
ya bikaç gündür parça parça okuyorum
böcüükk senin isi cözemedim, tek anladığım yeni bi iliskiye basladığın
ama eski sözlün mü yeni biri mi?
evlilik lafları dolaşıyo ortada noluyo kuzum_?a.s.
Sadece yakın akrabalara ve arkdaşlarımıza böyle vericez canım.Diğerlerine zarfa koyup vericez davetiyeleri yerimseniben
Davetiye yapıyorrr hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Tasarımcımı olsam nee kaydirigubbakcemile3
Gaza geldim nikah şekerimid kendim yapıcam zaman kalırsa
ee sen ne cevap verdin :asigim:
sözlum deıl hatta suan yüzüğü sattım bılemhihoyyytartık düşünmuyorum onu cunku hala benden zmn ıstıyo anlasılan 1 yıl yetmemış o yuzdn bıttı zaten ben askımı cok sevıyorum ya
evlılık ıse ona göre 1 aya kadr
olcak ama olmaz
ben geldimmm
nereye gittinkidiyeceksiniz öğle tatilinde bi koşu evime gittim
artık anahtarlarım var. kombi duşakabin aynalar takılmış
etraf hala toz içinde şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?