BurcuÖzegem popcorn kaselerinden aldım haberin olsun :)
bu tuzluklarıda haftasonu mudoda gördüm. ama almadım :) 14,5 liraydı.
canım sıtelerde model olarak koymuslar satısını bende goremedım ama kumas alıp bı tanıdıgmız var ona dıktırmeyı dusunuyorum ben:icecream:eftalyacım nerden bulucaz bunları?
ben bi ara bakmıştım bunun gibi cici önlüklere sadce yurtdışında bulabilmiştim, onlarında türkiyeye gönderimi yoktu.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bunun içine bady altınada tayt giyer atarım kendimi sokaklara bayıldım
teşekkür ederim tatlımm :1hug:
eftelya ben o önlükleri br blog sitesinde görmüştüm çokkk hoşuma gitmişti ama orda nerden temin edilebileceği yada nasıl yapıldğı yazmıyordu. aynen böyle başlığı vardı elbise gdi önlükler diye..
sen nerden buldun satılan yerden falan mı canım=??? ben istyorum bu önlüklerden yaa çok sevimliler... :icecream:
elbise değil kızlar mutfak onluguyerimseniben
[,]
yok be tatlım bende blog sıtelerınden gordum
ama terzıler dıkebılır dıye dusunuyom ben ya alt tarafı bı onluk beden felanda onemlı olmaz zaten sahsen ben oyle yapıcamyerimseniben
ayrıca senın paspaslarda cok cıcı aynı sen gıbı:jeyyar:
burcumm klozet tk mında çok güsel
banyo tk mının tıpkısının aynısı. Komple takım olarak mı aldın
Nasıl da denkleştirmişsin ikisini. Banyon cıvıl cıvıl olucak:icecream:
Yuvanda , mutlulukla kullan bebişima.s.
çok beğendim. Bu arada tatlım bunları İzmit'tenmi aldın yoksa netten mi?
Klozet tk. mının markasını merak ettim birde
evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))
çok şekerler güle güle kullan, bu turkuaz banyo takımını ( fırça çöp kovası falan ) bende çok beğenmiştim
ama pahalıydı sanırım öyle hatırlıyorum ondan almamıştım, ne kadara aldın kızz söylemesi ayıpsengözlerimebaksanab
fındıkcım bu muhteşem bişeymiş yaaaaa delikafaduldendelikafadulden
her ewe lazım :):)
walla bununla mutfakta ne bulaşık kalır ne de yemek.. .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar bu yemek odası takımı nın konsol yada gümüşlüğünden birini almasak nasıl olur çok gereklimi dar mekanlar için mesela,
birde bildiğiniz mobilyalarda beyaz eşyalarda indirimli kampanyalı olan istanbulda yerler varmı bildiğiniz
evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))
işte bu benim özdilekten aldığım battaniyem kaydirigubbakcemile2 çok beğendim bir yüzü fotoğrafta görüldüğü gibi diğer tarafı ise aynı tonların açığı-koyusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?