Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eftalyacım nerden bulucaz bunları?
ben bi ara bakmıştım bunun gibi cici önlüklere sadce yurtdışında bulabilmiştim, onlarında türkiyeye gönderimi yoktu.
canım sıtelerde model olarak koymuslar satısını bende goremedım ama kumas alıp bı tanıdıgmız var ona dıktırmeyı dusunuyorum ben:icecream:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bunun içine bady altınada tayt giyer atarım kendimi sokaklara bayıldım

:roflol::roflol:ay cok hossun ranunu arkası nolcek ayol
önü forma arkasını sorma:roflol:

yaa o önlükler ne cici öle ya hihoyyyt hepsinden istiyorum hepsinden kaydirigubbakcemile3

yok be tatlım bende blog sıtelerınden gordum
ama terzıler dıkebılır dıye dusunuyom ben ya alt tarafı bı onluk beden felanda onemlı olmaz zaten sahsen ben oyle yapıcamyerimseniben
ayrıca senın paspaslarda cok cıcı aynı sen gıbı:jeyyar:

burcumm klozet tk mında çok güsel
banyo tk mının tıpkısının aynısı. Komple takım olarak mı aldın
Nasıl da denkleştirmişsin ikisini. Banyon cıvıl cıvıl olucak:icecream:
Yuvanda , mutlulukla kullan bebişima.s.
çok beğendim. Bu arada tatlım bunları İzmit'tenmi aldın yoksa netten mi?
Klozet tk. mının markasını merak ettim birde

içine bady giyicem altına tayt üzerine önlüğü geçirdim mi süper olar hihoyyyt

teşekkür ederim canım hihi kaydirigubbakcemile3

o zaman sen tez zamanda diktir bakalım güzel yapabilirse terziler bizde gider yaptırırızz kaydirigubbakcemile5 arkadan iple bağlandığı için dedğin gibi boyut önemli değil yerimseniben

hayatım onlar tam takım yerimseniben havlusuyla klozet takımıyla tam takım.
ben netten almıştım. o zaman piyasada yoktu bunlar. ama şimdi bizim burdaki tepe home de tüm çeşitleri var. hatta klozet kapağı bile var 77 lira. alacaktım ama sonra her klozete uymaz diye vazgeçtik. banyo perdesi var takımına ait. onuda almadım ben eğer evimde lazım olursa alırım sonradan diye düşündüm... :1rolleyes:

fındıkcım bu muhteşem bişeymiş yaaaaa delikafaduldendelikafadulden
her ewe lazım :):)
walla bununla mutfakta ne bulaşık kalır ne de yemek.. .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))

çok şekerler güle güle kullan, bu turkuaz banyo takımını ( fırça çöp kovası falan ) bende çok beğenmiştim
ama pahalıydı sanırım öyle hatırlıyorum ondan almamıştım, ne kadara aldın kızz söylemesi ayıpsengözlerimebaksanab

canım bu fotosunu eklediklerimn hepsi 300 lira yapıyordu o dönem aldığım sitede indirim vardı ben 250 liraya almıştım canım :1hug:
ama tabi şimdi ne kadardır bilemem ben alalı 1 sene oldu nerdeyse...
tepede biraz daha pahalı gibi geldi bana...

arkadaşlar bu yemek odası takımı nın konsol yada gümüşlüğünden birini almasak nasıl olur çok gereklimi dar mekanlar için mesela,
birde bildiğiniz mobilyalarda beyaz eşyalarda indirimli kampanyalı olan istanbulda yerler varmı bildiğiniz

elısa onlukler süper nerde atılır acep
renunu ı gunlerde kullan cnm karanlık cıkmış az
mandılık sende ı gunlerde kullan cnm
fındık one laa süpermış ama ben elısanın kyduklarındn bulsam daha ı olur

canım nerde oturuyosun sana uzakmı yakınmı bilmiyorum ama yenibosna da spot beyaz eşya satan bir yer vvar olmazsa eminönünde doğubankın altında beyaz eşyacılar var bi bak bu 2 yere derim ben.a.s

evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))

kuzeniminde var bubnlardan canım harika..yine süper bi seçim yapmışsın..bir özge klasiği yani yine...ii günlerde kullan tatlım..yine tam senin renkli cıvıl cıvıl kişiliğini tanıtan bir set:lepi:

hımm evet sanırım spotçulara bir uğramak lazım.
geçen gün bir müşterim geldi.buzdolabı alacakmış.sormuş bayisinde 1800 fiyat almış.sonra spotçulara gitmiş.aynen bayisindeki gibi garantili yepyeni ürünü 945 peşine yada 1045 taksitli veririm demiş spotçuda.
yani aynı garanti kapsamında ve taksitli olarak çok avantajlı şekilde almışlar.
benim merak ettiğim küçük ev aletleride var mı acaba spotçularda.
iş yerim yenibosnaya çok yakın bir gün gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…