Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccutepehome izmirde varmı acep bir bakayım bende beyaz hasırdan arıyorum

ben geldimmm
nereye gittinkidiyeceksiniz öğle tatilinde bi koşu evime gittim
artık anahtarlarım var. kombi duşakabin aynalar takılmış
etraf hala toz içinde şakkıdı

ayyy
ben d eo dertlerden geçiyorum şimdi
benim kombim de geçen hafta takıldı
aynalarım falan da tamam
bu cumartesi evi temizlettim

temizlettim derken yanlış anlaşılmasın
ben de bi koldan girdim
akşam 7buçukta anca çıkabildik evden
dün hala ağrıyordu heryerim

ama benim ev işyerime çok uzak
hiç gidip bakamam ki öyle

ya oktar ses ver ,ben ıstedıın 3 lü seti aldım sana canım haberın olsuın daa

Çook saol yoğunujm o yüzden bakamıyorum sürekli.Aynısı dimi arkadaşım. Çook saol allah ne muradın varsa versin.Ne kadar nereye göndereyim para??delikafadulden :dance::sm_cool:

kız bücük klava: dur bi, 1-2 ay geçsin, abi bulmuş tabi senin gibisini, kaçırmak istemiyo haklı olarak da, ama bi dursun bakalım şakkıdı

Böcük hemen nişanmı yaaaa. Biraz bekleyin yaaa birbirinizi tanıyın. Hayırlı olsun

benim takvimdeki kayık da gide gide yastığın yüzüklerin üstüne çıkıcak, hatta yüzükleri geçip gidicek ama ben hala bi yüzük takamadım hihoyyyt zemuszemus kaydirigubbakcemile2 -tatlicadiarzu- mafoldumben laelaelaelaelae CADIARZU

kızlar bişicik soriyimmi sizlere?
yeri burası değil ama burdan başka yerde yazmak istemedim.
şimdi istanbul avr yakasında tekstil sektorunde bir işçi en az ne kadar maaşla çalışıyor?

koptum yaaaaaaa harikasın:roflol::roflol::roflol:

ayy gamzecim sankim evini gezdiriyosun gibi oldu şimcik pekte hoşş pikenizopuyorumnanaktan

kızlar bişicik soriyimmi sizlere?
yeri burası değil ama burdan başka yerde yazmak istemedim.
şimdi istanbul avr yakasında tekstil sektorunde bir işçi en az ne kadar maaşla çalışıyor?

canım firmaya göre değişir mesela ben çorluda tekstil firmasındayım gerçi bizde işçi yok ama işçi olan yerlerde çalıştım fabrika da yani
hepsinin ki değişiyo ama en az 600 tl falan alıyorlardı
ama yıllarca çalışanlara daha fazla veriyorlar tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…