Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

damat bohcası sarılcak

göbeklı takım sarılcak

bahartlık 20 tl hepsının kaşığı var ama bı taneısne koydum

bocuk herseyın var maşallah cnmm evlılık ufuktaa görünüyooo gibi de hayırlı olsun cnm gule gule kullan

kızlarrrrrrrrrrrrr yazamıyorum yaa yazdırmıyor bu pc napcam ben yaaaa

Canım virüs olabilir pc de.Çok yavaşlatır virüs yada bilgisayarının içi çok tozludur oda yavaşlatır eğer internet hattınızda bi sorun yoksa komşulara falan bi sor yada türk telekomu ara bi ama önce virüs taraması yap mutlaka...

geçmişi bitiremeden abim bil. kapa dedi

böcük bıktım senn nevresmlerinden hiç güzel değiller hiçte gözüm kalmadı lülülülülülü

hele en son ekleiğin pembe de hiççç :tomato:

bende istiyom yaaaa

10 tl baharatlık
hayatet tuzluk denız kabukları

cıkolatamın süslerı

tahtam
fıncanlarım mum

kucuk kaselerı anlamanız ıcm elımı koydum

salata kaselerım

VE SARJ BITTI

ula 2 dk sabretmedınız haa
ahanda sarjım bıttı sımdık yorumları alım
daha önce ekledım ama görmeyenler ıcın
mutfak esyam daha 2 3 kolı var cıkaramadım
bazı nevresım pıkeler sandıkta acamadım dığerleırne sarj yetmedı

maşallah bocugum herseyın çok gusel senı alan yasadı walla allah gonlune gore wersın sen herseyın en guselıne laıksın....
bnde o aldıgın mumdan ıstıyorum ama bulamadım burda

cnm dayanamadım valla nevresım takımlarına bayıldımmm herseyın cok sık ve guzell gule gule kullan böcüğüm opuyorumnanaktan

bu arada gene makınanın ayarını değiştrmemışım

minik lülülülülülü:dilcikar:

gazwoman apla saolaasınnn

pınar nerdesın ıst sen
heryerde var cnm hoş ben alalı 2 yılolcak:roflol: bulamazsan söle ben alır getırırm sana yada yollarım

ayy bı yerlerımı kasıym barı

hadı nan yazın sızı beklıyom cıkcam

canım walla z.burnunda oturuyorum burdakı bırmılyoculara baktım hıçbırınde yoktu sen nerden aldın we bunlar sana

kac kere yazdım bozukk hıc gormuyon küstüm Çok üzgünüm çoook

canım benim gelinliğimde provasız oldu. burda sadece modeli denedim ve ölçüm alındı. gelinliğim izmirden dikili geldi. sonra bana telefon edip bir kez giymemi problem varsa düzelteceklerini söylediler. bende giydim ve hiçbir sorun yoktu canım. için rahat olsun sengözlerimebaksanab

buarada merhaba kızlar nasılsınız bu gece ?

böcük maaşallah ne güzel danteller örmüşsün ya ben hiç örmedim dantel.

örgü battaniyeli nevresim takımı, kesme tahtan ve hayalet tuzlarımız aynı :jeyyar:

en kısa zamanda mutlu günlerde sevdiklerinle beraber kullanırsın inşallah canım hayırlı olsun...

nıhal valla pc vırus var sanırsam sureklı donuyo yarın sana ayrıntılı tskler etcem merak etme tatlım:

pınar ben esnlerde oturuyorum cnm bakem alım sana yollarım olmadı sen gel ıstersn daha guzellerını bulursun beğenırsın cok uzak deılsın metro ıle bıkac durak ötedesın

Böcük ben görmüştüm önceden nevresimlerini pikelerini dantellerini
Yaa inanmıyorum sanaaaa baharat takımın, boy boy kaselerin ve kesme tahtan bile var :1shok:

sorun deıl bocugumm opuyorumnanaktan
ohh beyaz esyalar tamam mobılyalarında gelsın bı reım cek cnm gorelım evını yaa bnm evım ne zaman olcak cok ozeniyorum size :1no2:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…