Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk cımm gelınlıgın altı cok havalı cnm cok sık duruyoo ıcınede cok yakısıcaksınn emınımkı sacını nasıl yapcaksın pekı cnm

banim kocaman bir topuz istiyorum.. peki kayik yakayi görün mü yuvarklak olmayacak...
eklerim birazdan topuz
daha güzeli senin olsun canim benim

eccutepehome izmirde varmı acep bir bakayım bende beyaz hasırdan arıyorum

Var canım. Balçova Kipanın alt katında yerimseniben Süpeeer şeyler var hatta

ekle komşu ekle ben açtım sandıkları kimsenin bişi ekliyeceği yok

Ben ortalığa saçtığım şeyleri kolilicem eklemediğim ciciler çıktıkça eklicem H.sonu da yeni ciciler alıcam inş.

Canım, çok güzelmiş halılar ama oturma odasını göremedim :1no2: Benim de mutfak turuncu yeşil olcak yerimseniben

banim kocaman bir topuz istiyorum.. peki kayik yakayi görün mü yuvarklak olmayacak...
eklerim birazdan topuz
daha güzeli senin olsun canim benim

gordum cnmm cok sıkk duruyooo onuda ekle bakalım cnmm amınn hepımızın olsun cnm:Saruboceq:

Bu tarz bir topuz düsünüyorum

[/URL][/IMG][/IMG]

olur bende karar vermedim ki tac mi cicekmi herhalde son anda karar veririm kuaförde

ben tac pek sevmıyorumm cıcek daha cok sevıyorumm fıkır onerdım cnm ıstedıgın gıbı olsun hersey ıns cnm resım eklıcen demıı dugunhihoyyyt

hemen dedıkodumda edılmış nan dedımya epılasyon ypcma banyo etcem
okdr esyayı cıkardım sızın ıcın eklıyorum sakın aray bısey yazman yolarım

örgu battanıyem days ın colours 140 tl

özdılek saten fıyatı aklımda yok toptan almıştım sıyah sımlı dore ve lame sımli harıka bısey

days ın.60 tl

taç

özdılek bıkac tane daha var ama resımde cıkmamış herrengı mevcut

Son düzenleme:
ben tac pek sevmıyorumm cıcek daha cok sevıyorumm fıkır onerdım cnm ıstedıgın gıbı olsun hersey ıns cnm resım eklıcen demıı dugunhihoyyyt

esirgermiyim hic... dügüne davetlisiniz kizlar toplanin gelin keske yakin olsaydi hep birlikte kina gecesi yapardik opuyorumnanaktan

özür dilerim böcük... istemeyerek araya girdim

Son düzenleme:

mısafr ıcın nevresım

taç saten

pike takımım

englısh home nevresım

enlısh home
yakından cektım desenı ıcın

Son düzenleme:
böcük nevresim takımların süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:

kapalı halı cekmıo ama acılıncaaa super oluyomuss cok begendımm hepsını cnm gule gule kullan bocugum opuyorumnanaktan

esirgermiyim hic... dügüne davetlisiniz kizlar toplanin gelin keske yakin olsaydi hep birlikte kina gecesi yapardik opuyorumnanaktan

özür dilerim böcük... istemeyerek araya girdim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

6li kase 10 tl

6lı kucuk boy pasta tabaği ve 1 servıs tabaği 10 tl

klozet takımı

kaynanam için nevrsım

bohcalar cok fazla ama cıkarıp ckememdım erındım

gecen yıl aldığım pıke 300tl

mutfak takımımın masa örtusu,

pecetesı

örgu battanıyeım

yesıl olan nevresım
alttakı ara uç

ustekı pıke alttakı nevresım saırlcak bunlar ütülenmemiş hallerı

orta okuldayken örduğum masa örtum sarılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…