fmk cımm gelınlıgın altı cok havalı cnm cok sık duruyoo ıcınede cok yakısıcaksınn emınımkı sacını nasıl yapcaksın pekı cnm
eccutepehome izmirde varmı acep bir bakayım bende beyaz hasırdan arıyorum
ekle komşu ekle ben açtım sandıkları kimsenin bişi ekliyeceği yok
merhabalar kızlar ben geldim bugün yoğunum çok dün akşam halılarımızı aldık sizinle paylaşıyım hemen dedim
Bu arada mutfağıma turuncu mutfak köşemi ve fıstık yeşili katlamalı perde yaptırdım :asigim::asigim::asigim::dance::teytey::sm_cool:
valla kandırdı :)) ama bence unuttu :)) nese bende kaçıyım aklım ypaprak dökümünde kaldı iyigeceler kızlar öpüldünüzz
banim kocaman bir topuz istiyorum.. peki kayik yakayi görün mü yuvarklak olmayacak...
eklerim birazdan topuz
daha güzeli senin olsun canim benim
Bu tarz bir topuz düsünüyorum
[/URL][/IMG][/IMG]
guzelmıs cnmm bnm taç yerıne çıcek tak bencee daha hos olurr y andan ama sen bılırsın cnm bnmopuyorumnanaktan
olur bende karar vermedim ki tac mi cicekmi herhalde son anda karar veririm kuaförde
ben tac pek sevmıyorumm cıcek daha cok sevıyorumm fıkır onerdım cnm ıstedıgın gıbı olsun hersey ıns cnm resım eklıcen demıı dugunhihoyyyt
esirgermiyim hic... dügüne davetlisiniz kizlar toplanin gelin keske yakin olsaydi hep birlikte kina gecesi yapardik opuyorumnanaktan
özür dilerim böcük... istemeyerek araya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?