Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sorun deıl bocugumm opuyorumnanaktan
ohh beyaz esyalar tamam mobılyalarında gelsın bı reım cek cnm gorelım evını yaa bnm evım ne zaman olcak cok ozeniyorum size :1no2:kaydirigubbakcemile3

canım çekmem için yerleşmeleri lazım. mutfak dolabımız yapılıyor.beyaz eşyamız ankastre olduğu için dolaplar gelmeden yerleştiremiyoruz. mobilyalarımızda balyalı geliyormuş. düğüne kadar kirlenmesin diye. anca çeyiz serilince fotosunu çekebilirim :1no2:

inşallahh canım en kısa zamanda sende de bu heyecanları göreceğiz ben inanıyorum yerimseniben

ınss cnm bnm sırnaşık şey

Böcük maşallah Makinenin şarjı mı dayanır buna, daha önce nevresimlerini görmüştüm hepsi süper :lepi: ıyi günlerde kullan tatlım

hayirli aksamlar canim hos geldin... fotografima yazdigin yorumun icin a.s.
insallah bendede öyle olur.. bende senin fransiz daneli swaroski tasili gelinligini görmek istiyorum yok mu fotogarfi filan

hayirli aksamlar canim hos geldin... fotografima yazdigin yorumun icin a.s.
insallah bendede öyle olur.. bende senin fransiz daneli swaroski tasili gelinligini görmek istiyorum yok mu fotogarfi filan

rica ederim canım kaydirigubbakcemile5 inşallah canım düşünme sen hallolur istediğin gibi. tmm canım şimdi ekleyim senin için :1rolleyes:

bende bekliommm kaydirigubbakcemile2
aynı zamanda böcük şu şekilde koyduklarını inceliom :1shok:
maşallah hepsi harika english home takımlar harikaaa

Müebbet sevdam
gelinliin çok şık kol kısmı kibar durmuş
birde taşlar fotdan çok belli olmuo ama biliyorumki yakından pırıl pırıl parlıo stüdyo resimlerinde çok daha net olucak sadece öne değil arkaya çalışmanızda çok iyi olmuş
kına kıyafetinde hem elbise hemde bindallı havası vermiş çok orijinal bir fikir :lepi:

bir sey demeye korukuyorum nazar filan olur diye.. masallah canim cok güzel bir gelinlik

kinalik da baska bi güzel... tarz olark cok benziyor kinaliginla gelinligin artik nasil rahat edersen nasil seversen öyle giyeren öyle yaparsin tarlatansizda güzel olur

MASALLAH

çok teşekkür ederim canım çok sağol. kol kısmını hem badi kol hemde akar kol istiyordum karar veremeyince bunu yaptılar delikafadulden
evet canım taşlar hiç belli değil fotoda. fransız dantelinin üzeride kesme taş işlemeli ama onlar bile gözükmüyor nerdeyse. arkada ki taşlar için duvakta kararsız kalmıştım ama herkes salonda ilerleyen saatlerde çıkarırsın dedi. bilmiyorum artık.birde rahibe duvağının bir aşağı kısmında taşlar ters geliyor ama orası salona girişte yüzüme kapanacağı için yüze düz gelsin diye öyle ayarlamak zorunda kalmışlar. arkaya açınca ters duruyor taşlar benneyaptımki kınalığı benden çok nişanlım beğendi modern bindallı diye kaydirigubbakcemile5

ben yorum yapmıtım cnm zaten konusmustuk epeyy ama yine söylüyüm gelinliğin çook güzel

çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için.

kınalığı ben tarlatansız istedim ama gelinlikçi birde öyle giy diyince tarlatanla denedim. tarlatan önde ki işlemeyi gösteriyor diyorlar. artık karar veremedim bende kına günü karar vericem inşallah canım

ben yorum yapmıtım cnm zaten konusmustuk epeyy ama yine söylüyüm gelinliğin çook güzel

evet canım tekrar tekrar teşekkür ederim. darısı sana inşallah canım :1hug:

Müebbet sevdam çok hoş her ikiside fmk ben görmedimmiki senin gelinliği nerdee kii merak ettim şimdi

çok teşekkkürler damlacım sağolasın :hooray:

iki kat hazirlasalardi ozaman demek usulü öyle canim bu uygulama sana mahsus degildir sanirsam

iki kat hazirlasalardi ozaman demek usulü öyle canim bu uygulama sana mahsus degildir sanirsam

evet canım standart böyle oluyormuş. ya tek taraflı oluyor ya da yarı düz yarı ters. tek taraflıyı istedim onda da yüzümü örtünce ters geliyor Çok üzgünüm çoook

iki kat olmaz mı diye sorunca bayan bana ağır olur üstü işlemeli olduğu için rahat hareket edemezsin dedi. artık böyle olacak gibi gözüküyor canım ya CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…