Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amın cnm herkesınkı ıle bırlıkte ınş
ooo tükan açılmış, böcüğüm resimleri tazelemiş, zaten o dantellere akşam bakmıştım ve bööle :1shok: kalmıştım :))

sanada yapım mı la dantel ayy bıde onların srdırılması var sımdılık en sona bırakmaya karar verdım cunku heran hersey olabılır ona vercem 1500 tl ıle yatak odamın yarısını almış oluyomda
sen benı abine alana kadr:dilcikar:
neyse tskler cnm kasıkları cekmemış yalnız dıkkat ettın mıkaydirigubbakcemile3

:mymeka: nan ne bıcım ustaymış o bee ben olsam yolarım yaa vermen parasını :mymeka:

saol cnm bazılarınıda cıkaramadım he

tmm al la benı
zaten alan yokkaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklarımmmm oooo böcüğün çeyiz serilmişopuyorumnanaktan

beğendın mı

Nasıl düzelir ki o dolabı götürmeleri mi lazım tezgahta yapıştı dolaba üfff ben tezgahın üstünü bile yerleştirmeye başlamıştım yaaa

gamzem yok cnm hemen evlenme falan sen merak etme

elısaam saol cnmcım

brcncvk ınş halolur ya can sıkıcı gercekten

biz farketmemiştik de..işte dün nişanlımla beraber usta portmanto için gitmişlerdi o yamuk olduğunu farkedip ölçmüş ben görmedim yani..buzdolabı konulmadı yerine o yzden farkedilmiyor ama konunca yamuk duracak hem zaten sığmaz ki buzdolabı 70 cm..oranın altı 66 cm

anladım cnm ozaman yapıcak bişey yok arayıp bi güzel azar çekip 2 gün içinde yapın diyeceksiniz.parayı ödedinizmi???

evttt bende beyaz istiyom aşkımda siyah beyaz istiyo yatak örtüsünüde kırmızı yapıp bjk ya tamamlıcaz opuyorumnanaktan

geldim gidiyorum gelicem kızlarr
nihal fugadaki köşe ve yatak odalarına bayılıorum ama fiyatları abartı canımm

canım köşe takımı romantik duvar unıtesı ıle yatak odası fuga fıyat olarak bılmıyorum ama ozellıkle koltuga bayıldım

OYYY YORULDUM YAAAAA-tatlicadiarzu-
SIMDI MINIK BAHSETTIGIN OALY BENM YATAK ODAMA BENZEMIŞ SIYAH BEYAZ KIRMIZI kaydirigubbakcemile
AYRICA BENDE BEMBEYAZ ISTIYORDUM AMA ALDIGIMIZ YERDE YOKTU BıZDE UCUZA GELIYOR DIYE HEPSINI AYNI YERDEN ALMAK ISTEDIM SIYAH BEYAZ OLDU AMA BEN SEVIYOM ODAMIII
NIHALCIGIM FUGOYU BIZ GEZDIK COOOOK PAHALI BEYAZ BOYLE AYNASI FELAN IKI PARCA BI TAKIM VARDI SUPERR 8-9 MILYARDI KI SIMDI ARTMISTIRR
MODOKODA GEZDIGIM TUM MAGAZALARDA YATAK OLDALARI EN AZ 6 YDI BUDA YILBASINDA YANI

SıNAY HALILARIN COK HOŞ MUTFAK YOLLUKLAR CIVIL CIVIL BEN YATAK ODAMA 3 PARÇA ALMADIM HERKEZ SARTMIS GIBI YATKA ODASI 3 TANE OLUR DEDI BENDE ISTEMEDIM BI ORTAYA ALDIM SONRA BAKTIM COK MIRT MIRT EDIYORLAR YANLARADA PELUŞ ALDIM IKI TANEEEE
BU ARADA BÖCÜK YINE CEYIZLERINE BAKTIK
ANAM SANA TAVSIYEM SAKIN DAHA NEVRESIM TAKIMI ALMA KOYCAK YER OLMUYCAK
COK GUZELLERR BU ARADA BOCUK4376 DA RESMINIZ KALMIŞ SıLMEYı UNUTMUSSUNDUR BELKı

ödüyoruz elden taksit.zaten paranın bi kısmını vermemeyi düşünüyoruz ama bakalım üffff..
aldılar mı dolabı 15 günden önce getirmiolar yaaa..kapakları da aldılar hala getirmediler..12sinde gelcekmiş 2 ay oldu yaaa

buketçim 400 tl kirası ev gerçekten güzel bende yatakodam bir yerde olsun istiorum odaları büyük normalde insanların oturma odası dedikleri yere yapıcam yatak odamı gerçi orası küçük balkona açılıyor ama napım takımımın dağınık olmasına içim elvermiyor

BU ARADA BÖCÜK YINE CEYIZLERINE BAKTIK
ANAM SANA TAVSIYEM SAKIN DAHA NEVRESIM TAKIMI ALMA KOYCAK YER OLMUYCAK
COK GUZELLERR BU ARADA BOCUK4376 DA RESMINIZ KALMIŞ SİLMEYİ UNUTMUSSUNDUR BELKİ

ay cnm benım ıyıkı dedın valla unutmuştumŞeniz
yok daha nevresım almak yok
şu aralar öle bı luxum kalmadı zatn off yaa ben bıraz zor evlenırım kımse yardım etmıyo

cnm aynen bende 400 .ayrıca aynı durumdayız.büyük yeri yatak odası yapmıcam oturma odası olucak o balkonu iptal etmek istemiom. ben özellikle yattığım odada kocaman bi dolap görmek istemiom deprem korkusu hala içimde. hem yatak odasıda dağıılmaz gibime gelio böylece.evet takım ayrılmış oluo baya bi ama bilemiomki napsam :uhm:

ohh bitirdim geçmişi günaydın kızlar
böcükcüm aksam senin için girdim ama bekleyemeden cıktım yaprak dökümünde aklım klamıştı :)) ama şimdi hepsini gördüm hepsi çok güzel ama mor cicekli english home takımını en çoookk beyendim

:mymeka: gıt şurdan azcık gec kaldık dıe dedıkodumu ettınız kandrdı falan dıe:dilcikar: dün dedım banyo etcem işim var burcu ıcın aramalara devam ettım
hemde cok yoruldum onları cıkar yerne koy ne kadr zor
bıde bazılarını atıverdım valla-tatlicadiarzu- annem görmesın benı oycak
o takım 20 tl falan cnm eng home cok guzel bı yer kendı takımını kendınyapabılıyon
bıde dun gecelık aldım 10 tl evde gıyyom ceyıs ıcn deıl cok beğendım bıkaç tane alcam ceyısıme

ayy 20 tl mii anaaaamm nee ucuzz bköye gittimi almalı hemen cok şık duruyoo.. ben dedikdu yapmadımki kandırdı dedim ama belkide unutmuştur dedimm :asigim::asigim:

günaydınn kızlarrr!a.s.kız böcükkkk en sonunda ben de baktım ya sayende çeyiz topiğine helal olsun sana!kaydirigubbakcemile5güle güle kullan canım hele ortaokulda ördüm dediğin örtü çok :lepi:güzel el emeğin maşallah çok becerikliymişsin valla!....:hooray:

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

canım çok sevindim hayırlı olsun Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin:1hug:

canım çok üzüldüm hep böyle aksilikler çıkıyo malesef inşallah bu hatalarını telafi ederler:teselli:

napcaz buket ya oturma odası olan yere yatak odası yaparsam(sığar) ordan küçük balkona çıkılıyor benim öle yapsam nolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…