- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
amın cnm herkesınkı ıle bırlıkte ınşBöcüğüm maşallh el emeği göz nuru çeyizler allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herşey çok güzel olur inşlh senin için
çok teşekkür ederim toprağım hadi işlerini hallette gel doktor demişsin önemli bişi yoktur umarım öpüyorum akşam betacım yokmuş baksanazemuszemus
ooo tükan açılmış, böcüğüm resimleri tazelemiş, zaten o dantellere akşam bakmıştım ve bööle :1shok: kalmıştım :))
sen benı abine alana kadr:dilcikar:böccüğüm çeyizinimi sermiş amanda aman
lozet takımını sevsnler kalpli malpli ne kaa şirin
neveresim takımlarını hemen hatırladım, hepsi birbirinden cici. engl. home olanlarda çok zarif.
tahta kaşıklığınıda çok sewdim.
Allh güle güle kullanmayı nasip etsin..
günaydın kızlar..sinirlerim tepemde bugünn yine o mutfakçı yüzünden..dün tanıdık bi marangoz ark.var eve gelmişti portmanto için ölçü almaya buzdolabının yeri yamuk gelmiş gözüne bi ölçtü tam 6 cm aşağıya doğru dar.güya mutfakçı buızdolabı için yer bırakmışş yukardan aşağıya 6 cm yamuk üst kısmı sığacak şekilde ama altı dar tezgah da kesildi napıcazz biz yaaaaçok sinirliyim kızlarrrrr
böcük maşallah bunlar ne kızz..nevresim dükkanı mı açıcan :)
sulfatın yatak odasını göremedim çatlıcammm:)
tmm al la benıParpalm çok sevindim hayırlı olsun. ne kadar oldu sorması ayıp. bende yatak odamı çok sıkıştırmıcam sanırım küçük odamı giyinme odası yapmak istiom
Komşu seni kimse almasın ben alıcamm
günaydın fıstıklarımmmm oooo böcüğün çeyiz serilmişopuyorumnanaktan
Nasıl düzelir ki o dolabı götürmeleri mi lazım tezgahta yapıştı dolaba üfff ben tezgahın üstünü bile yerleştirmeye başlamıştım yaaa
biz farketmemiştik de..işte dün nişanlımla beraber usta portmanto için gitmişlerdi o yamuk olduğunu farkedip ölçmüş ben görmedim yani..buzdolabı konulmadı yerine o yzden farkedilmiyor ama konunca yamuk duracak hem zaten sığmaz ki buzdolabı 70 cm..oranın altı 66 cm
evttt bende beyaz istiyom aşkımda siyah beyaz istiyo yatak örtüsünüde kırmızı yapıp bjk ya tamamlıcaz opuyorumnanaktan
merhabalar kızlar ben geldim bugün yoğunum çok dün akşam halılarımızı aldık sizinle paylaşıyım hemen dedim
SALON HALIM (2 PARÇA)
YATAK ODASI HALIM (3 PARÇA)
YOLLUKLARIM BUNU BAYILA BAYILA ALDIM YAKINDAN ÇOOOK GÜZEL :asigim:
OTURMA ODASI HALIM
MUTFAK HALIM ÇOK ŞEKER:lepi::asigim:
Bu arada mutfağıma turuncu mutfak köşemi ve fıstık yeşili katlamalı perde yaptırdım :asigim::asigim::asigim::dance::teytey::sm_cool:
geldim gidiyorum gelicem kızlarr
nihal fugadaki köşe ve yatak odalarına bayılıorum ama fiyatları abartı canımm
canım köşe takımı romantik duvar unıtesı ıle yatak odası fuga fıyat olarak bılmıyorum ama ozellıkle koltuga bayıldım
BU ARADA BÖCÜK YINE CEYIZLERINE BAKTIK
ANAM SANA TAVSIYEM SAKIN DAHA NEVRESIM TAKIMI ALMA KOYCAK YER OLMUYCAK
COK GUZELLERR BU ARADA BOCUK4376 DA RESMINIZ KALMIŞ SİLMEYİ UNUTMUSSUNDUR BELKİ
buketçim 400 tl kirası ev gerçekten güzel bende yatakodam bir yerde olsun istiorum odaları büyük normalde insanların oturma odası dedikleri yere yapıcam yatak odamı gerçi orası küçük balkona açılıyor ama napım takımımın dağınık olmasına içim elvermiyor
ohh bitirdim geçmişi günaydın kızlar
böcükcüm aksam senin için girdim ama bekleyemeden cıktım yaprak dökümünde aklım klamıştı :)) ama şimdi hepsini gördüm hepsi çok güzel ama mor cicekli english home takımını en çoookk beyendim
Günaydın güzeller dün benim için iyi dilekte bulunanlara tekrar teşekkür ederim evimizi tuttuk kızlar kara kara düşünüyoduk evde yok yok aspiratör şofben duşakabin eve sadece boya ve temizlik yapılıp girilecek inşlh.yatak odasında gömme dolabı var boydan boya kendi dolabımı nasıl sığdırsam diye düşünmekle meşgulum bu arada. yada hemen yanında boş oda var giyinme odasımı yapsam dolabı oraya kurdurp aslında oda küçükte değil eşyalar sıkışsın istemiyorumzemuszemus
bi geçmişi okuyupta gelimzemuszemus
günaydın kızlar..sinirlerim tepemde bugünn yine o mutfakçı yüzünden..dün tanıdık bi marangoz ark.var eve gelmişti portmanto için ölçü almaya buzdolabının yeri yamuk gelmiş gözüne bi ölçtü tam 6 cm aşağıya doğru dar.güya mutfakçı buızdolabı için yer bırakmışş yukardan aşağıya 6 cm yamuk üst kısmı sığacak şekilde ama altı dar tezgah da kesildi napıcazz biz yaaaaçok sinirliyim kızlarrrrr
böcük maşallah bunlar ne kızz..nevresim dükkanı mı açıcan :)
sulfatın yatak odasını göremedim çatlıcammm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?