Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm o taşların ters durmasına takma bence ışıkların altında tersi düzü çok farketmez gibime gelio bide bencede özellikle bir süre sonra duvağı çıkart arkadaki taşlar mutlaka dikkat çeksin emek var orda çok

burdaki kizlara bayginlik gelmeden kaldiriyorum linki hehe

Son düzenleme:

can sagli olsun... sen biliyorsun diye senin ilgini cekiyor ama emin ol diyer isanlar bunun farkina varmayacaklar

inşallah öyle olur canım. bende çıkarmayı düşünüyorum duvağı bununla uzun süre oynamak zor olur sanırım. arkası önünden güzel duruyor gelinliğin.arkadaşım arkasını önüne giy dedi hatta delikafadulden

can sagli olsun... sen biliyorsun diye senin ilgini cekiyor ama emin ol diyer isanlar bunun farkina varmayacaklar

evet canım haklısın. insanlar o sırada aşağılardan çok yüzümüze gözümüze bakarlar sanırım kaydirigubbakcemile3

fmk canım ben senin baktığın gelinliğin üzerinde çok düşünmüştüm ya. hatta gelinlikçiye giderken usb de bu modeli götürmüştüm. hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi olup gelir bi an önce...
aybuer hoşgeldin canım.

Fmk çok hoş görmüştüm şimdi hatırladım sağol eklediğin için.Bence alt ve üst uymuş sanırım uzun kollu gelinliklerde standart alt kısım düz olduğu için belki yadırganmış olabilir bazı yorumlara baktımda ama bence süper çok şık kollarıda dar olacak demişsin zaten ben o koldaki genişliği yakıştıramadım sadece gerisi harikaaaaa merak ettiğim şey kuyruğu uzun ya hareket açısından sınırlama geitririmi aslında bunu genel olarak souyorum bende seviyorum bu tarzda ama öyle bi korku var içimde

ıyı geceler cnm hosgelmısınn.ben ıyım sen nasılsın cnmmopuyorumnanaktan

hoşbuldum kızlar ,ben de iyiyim bakınıyorum bugun neler olmus diye...
böcüğün çeyizlerine maşallah diyoeum nevresimer çokk güzel özellikle...

canım benim abimin eşinin gelinliğinin kuyruğu 3 metre idi ver üzeri parça fransız dantelliydi. salona girişleri ve ilk danslarında muhteşem gözüküyordu gelinlik. ilk danstan sonra abimin eşi sağ koluna attı gelinliği ve düğün sonuna kadar öyle kaldı. çünkü oynarken ve halayda sıkıntı oluyordu. halen fotolara baktıkça o akşam kolunun ağrıdığını söyler.

rahat olacagini sanmiyorum, ama olsun varsin rahat olmasin kac saat giyecegim ki ben kuyrugu seviyorum icimde kalmasin opuyorumnanaktan

bu ara tesekkürü borc bilirim... ben yatiyorum kizlar iyi geceler allaha emanet olun

zaten hersey bikere olcak bişey düşünmeden herşey istediğin gibi olsun ister insan ama gelinliği üstünde görmek isterim cnm inş görcez hihoyyyt

canlarımmmmm bende yatıyorummm hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…