Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cuma akşamı kınam var..:) cumartesi düğün çoook heyecanlıyım.

gelinlik ayakkabılarımı bugün aldık... topukları bile taşlı çokk süper açık bir ayakkabı .resmini çekicem bir ara bir sürü resim paylaşıcam sizlerle...:)

canlarımmmmm bende yatıyorummm hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler canım allah rahatlık versin. bende seni öpüyorum...
ercacım maaşallah günleri bitirmişsin ya ne güzel. resimleri en kısa zamanda ekle görelim yoksa fırsat bulup ekleyim diyene kadar baya zaman geçer. hayırlı olsun canım şimdiden mutluluklar dilerim.

az yazın kızlar biraz yaww:)
gece gece başım döndü :bbo:
zaten azcık kalmış düğüne gelinlikçim beni hiç aramıyo prova içinkafamçokkarıştı
kapora da verdiğim halde unuttu beni zaarlaelaelaelaelae
heryeri kapalı hazır istediğim gibiydi sadece bedenime oturtup boyunu yapacaktı ondan mı acaba?
yarın arayıp bi azarlıyam bakalım:mymeka:

Günaydın güzeller dün benim için iyi dilekte bulunanlara tekrar teşekkür ederim evimizi tuttuk kızlar kara kara düşünüyoduk evde yok yok aspiratör şofben duşakabin eve sadece boya ve temizlik yapılıp girilecek inşlh.yatak odasında gömme dolabı var boydan boya kendi dolabımı nasıl sığdırsam diye düşünmekle meşgulum bu arada. yada hemen yanında boş oda var giyinme odasımı yapsam dolabı oraya kurdurp aslında oda küçükte değil eşyalar sıkışsın istemiyorumzemuszemus

bi geçmişi okuyupta gelimzemuszemus

mısafr ıcın nevresım

taç saten

pike takımım

englısh home nevresım

enlısh home
yakından cektım desenı ıcın

en altta ekledığımm mor kucuk cıceklı bundan ooluyo

damat bohcası sarılcak

göbeklı takım sarılcak

bahartlık 20 tl hepsının kaşığı var ama bı taneısne koydum

akşam ceyıslerımden ekledım görmeyenler ıcın opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar hihoyyyt Dükkanı ben açarım belki dedim ama toprağım benden önce davranmış Hayırlısı olsun canım evin, hereyin istediğin gibi olmasına çok sevindim.
Çok bişey yazmayın bugün doktora gidiyorum, gelince okumaktan şaşı olcam bigün kaydirigubbakcemile3

Böcüğüm maşallh el emeği göz nuru çeyizler allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herşey çok güzel olur inşlh senin için

çok teşekkür ederim toprağım hadi işlerini hallette gel doktor demişsin önemli bişi yoktur umarım öpüyorum akşam betacım yokmuş baksanazemuszemus

Son düzenleme:
ooo tükan açılmış, böcüğüm resimleri tazelemiş, zaten o dantellere akşam bakmıştım ve bööle :1shok: kalmıştım :))

Cümleten Günaydın :teytey:

Sulfat önemli birşey değildir inş.. geçmiş olsun a.s.

böccüğüm çeyizinimi sermiş amanda aman
lozet takımını sevsnler kalpli malpli ne kaa şirin
neveresim takımlarını hemen hatırladım, hepsi birbirinden cici. engl. home olanlarda çok zarif.
tahta kaşıklığınıda çok sewdim.
Allh güle güle kullanmayı nasip etsin..

ilaydahey, güle güle kullan

parpalm , eviniz hayırlı olsun, tutmuşsunuz sonunda

günaydın kızlar..sinirlerim tepemde bugünn yine o mutfakçı yüzünden..dün tanıdık bi marangoz ark.var eve gelmişti portmanto için ölçü almaya buzdolabının yeri yamuk gelmiş gözüne bi ölçtü tam 6 cm aşağıya doğru dar.güya mutfakçı buızdolabı için yer bırakmışş yukardan aşağıya 6 cm yamuk üst kısmı sığacak şekilde ama altı dar tezgah da kesildi napıcazz biz yaaaa çok sinirliyim kızlarrrrr
böcük maşallah bunlar ne kızz..nevresim dükkanı mı açıcan :)
sulfatın yatak odasını göremedim çatlıcammm:)

Parpalm çok sevindim hayırlı olsun. ne kadar oldu sorması ayıp. bende yatak odamı çok sıkıştırmıcam sanırım küçük odamı giyinme odası yapmak istiom
Komşu seni kimse almasın ben alıcamm

fmk, m.sevdam gelinliklerini,
sulfatın yatak odasını
hala göremedim bugun yarın çatlıcam artık mafoldumben

evt 6 cm canım mm değil maalesef napıcazz

:1shok:

6mm değil, 6cm lik kalası bunu yapan adamın kafasında kırmak lazım, neyse şeker çok da sıkma canını Allah'tan daha 1 ay var, Allah korusun ya düğüne daha yakın bir zamanda farkedilen birşey olsaydı :teselli:

gunaydn kızlar
evdekı pc sorun var hemde cok pahalı aldık suan ısyerımdekı pc 600tl aldık masallahı var hee

gunaydınkızlar
okuyacakalrım bırıktı dun gıremedım bı turlu sınır oldum okuyup gelıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…