Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

elbise değil kızlar mutfak onluguyerimseniben

bunlar cok sekerleerr amaa:1rolleyes:

kız cabuk bana bunların nerde satıldığını özelden yaz,mail at,msj çek,mektup yolla
söylede nasıl söylersen söyle öldüm bittim geberdim girdim masanın altlarına kadar valladelikafadulden

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuum

klozet takımın cooooooook güzelmis iyi günlerde kullan canımcım :asigim:​

canım sadece konsol ve masa-sandly yetrli bence. Gümüşlüğe, köşeliğe falan gerek yok bence..ama yok ben içine gümüşlerimi koyucam hergünde tozlarını alıcam diyorsan başka :roflol: zaten her yerde parça parça fiyat veriyorlar.

bende gümüşlük düşünmüyorum boşyere yer kaplıycak.kristal bardak takımıdır falan filandırda almıycam sonuçta kiracı olucaz ordan oraya taşınırken bide gümüşlük ve iç ıvırtısıyla uğraşamam :1no2:

burcucum gule gule kullan :)
kızlar bu da benim meyva sepetim :)
mudodan değil mi?aynısını ben de aldım,resmi de var burda :))
elbise değil kızlar mutfak onluguyerimseniben

bunlar cok sekerleerr amaa:1rolleyes:
ay harika yaaa,kızlar bulalım bunlardan.
bende bu önlüğü almak istiyom kızlar sizce nasıl

:roflol: :roflol:
suupper !!:roflol:
canım bu bunlar bayagı uzun zamandır tepe de var ve pahalı takımlar.. hatta bu tarz seylerden hoslananlar için daha 4 ceşidi var.onlar da tam takım.
burcucum bi de bunun aynası var kocaman gordun mu?

yok canım bende virtin almam.sadece konsol da alabilirsin

kız cabuk bana bunların nerde satıldığını özelden yaz,mail at,msj çek,mektup yolla
söylede nasıl söylersen söyle öldüm bittim geberdim girdim masanın altlarına kadar valladelikafadulden

kızlar en üstteki fiyonklu önlükler harika.nerden bulabiliriz acaba?

kızlar ben blog sıtelerınden buldum bunları cok begendıgım ıcın paylasmak ıstedım
temın edebılecegımız bı yer bılmıyorum malesef:1no2:

adaşcım aynasını nette gördüm stokta yok görünüyordu. eğer tepede olsaydı onu kesin alırdım canım çünkü gördüğüm kadarıyla çokkk ciciydi... ama buraya gelmedi nedense. neyse ilerleyen zamanlarda bulursam alırım onuda... kaydirigubbakcemile5

kuzeniminde var bubnlardan canım harika..yine süper bi seçim yapmışsın..bir özge klasiği yani yine...ii günlerde kullan tatlım..yine tam senin renkli cıvıl cıvıl kişiliğini tanıtan bir set:lepi:

ay canım sağol Şeniz
ay bakarmısın artık herkes zevkimi kişiliğimi öğrendii :1hug:
deminde rozalincim bizim topikte(2009 yaz gelinlerinde) bak tam senlik davetye burcu diyor :1hug:ayy yerm ben sizi yaaa:sm_cool:

ya bende bayılıyorum o cam-porselen kaşıklara delikafadulden kokoşum napem kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…