elbise değil kızlar mutfak onluguyerimseniben
bunlar cok sekerleerr amaa:1rolleyes:
harika bir battaniye.güle güle kullan.
evettttt kızlar buyrun banyo cicilerimee..... :)))))
arkadaşlar bu yemek odası takımı nın konsol yada gümüşlüğünden birini almasak nasıl olur çok gereklimi dar mekanlar için mesela,
birde bildiğiniz mobilyalarda beyaz eşyalarda indirimli kampanyalı olan istanbulda yerler varmı bildiğiniz
burcucum gule gule kullan :)ayy canım beğenmene çok sevindimm Şeniz
işte fayansların rengini bilmeden almayın falan diyorlar ama ben zaten kraci olucam üstüne üstlük 4 senede bir yer değiştiricem ee madem öyle keyfime göre olsun dedim :sm_cool:
seninde kaşık çatallar çok spora benziyor... yani anladığım kadarıyla çok net çıkmamış çünkü canım :1hug:
mudodan değil mi?aynısını ben de aldım,resmi de var burda :))kızlar bu da benim meyva sepetim :)
ay harika yaaa,kızlar bulalım bunlardan.elbise değil kızlar mutfak onluguyerimseniben
suupper !!:roflol:bende bu önlüğü almak istiyom kızlar sizce nasıl
:roflol: :roflol:
canım bu bunlar bayagı uzun zamandır tepe de var ve pahalı takımlar.. hatta bu tarz seylerden hoslananlar için daha 4 ceşidi var.onlar da tam takım.hayatım onlar tam takım yerimseniben havlusuyla klozet takımıyla tam takım.
ben netten almıştım. o zaman piyasada yoktu bunlar. ama şimdi bizim burdaki tepe home de tüm çeşitleri var. hatta klozet kapağı bile var 77 lira. alacaktım ama sonra her klozete uymaz diye vazgeçtik. banyo perdesi var takımına ait. onuda almadım ben eğer evimde lazım olursa alırım sonradan diye düşündüm... :1rolleyes:
arkadaşlar bu yemek odası takımı nın konsol yada gümüşlüğünden birini almasak nasıl olur çok gereklimi dar mekanlar için mesela,
birde bildiğiniz mobilyalarda beyaz eşyalarda indirimli kampanyalı olan istanbulda yerler varmı bildiğiniz
kız cabuk bana bunların nerde satıldığını özelden yaz,mail at,msj çek,mektup yolla
söylede nasıl söylersen söyle öldüm bittim geberdim girdim masanın altlarına kadar valladelikafadulden
kızlar en üstteki fiyonklu önlükler harika.nerden bulabiliriz acaba?
burcucum gule gule kullan :)
mudodan değil mi?aynısını ben de aldım,resmi de var burda :))
ay harika yaaa,kızlar bulalım bunlardan.
suupper !!:roflol:
canım bu bunlar bayagı uzun zamandır tepe de var ve pahalı takımlar.. hatta bu tarz seylerden hoslananlar için daha 4 ceşidi var.onlar da tam takım.
burcucum bi de bunun aynası var kocaman gordun mu?
yok canım bende virtin almam.sadece konsol da alabilirsin
kuzeniminde var bubnlardan canım harika..yine süper bi seçim yapmışsın..bir özge klasiği yani yine...ii günlerde kullan tatlım..yine tam senin renkli cıvıl cıvıl kişiliğini tanıtan bir set:lepi:
önlükler çok seker benim de var öyle arkadasımın hediyesi.eklerim bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?