Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sulfat herşeyin çok cici iyi günlerde kullanırsın inşallah

Nihalcim seninde evini döşediğin zamanların gelir merak etme kuzu sabret biraz daha :Saruboceq:

hepsi çok güzellllll.özellikle kek fanusu.dün ykm de vardı bundan.yalnız dikkatli ol, dolapta muntazam bir yere koy canım.kuşlar zarar görmesin :) zemuszemus

kizlar simdilik ben kaciyorum öpüyorum hepinizi tek tek yarin gorusmek uzere inşallahhhhh iyi aksamlariniz olsun

Nihalcim seninde evini döşediğin zamanların gelir merak etme kuzu sabret biraz daha :Saruboceq:

4 senecık sabretcem ama sen biliosun gerçi hihoyyyt ıns cnm heseyın hayırlısını versınopuyorumnanaktan

umarim 4 sene beklemem benim bir sene daha okulum sürecek

ondan sonra bir senede öyle gecse.... en fazla 2 sene beklerim... araya bir seyler girmezse

benimkii hazır deilim diyor bakalım ne olcak kısmet...hayırlısı olsunn cnm bnmmm :Saruboceq:

kızlar erkeğe doğumgününde iş yerine çiçek yollanırmı ?

Gönderilir tabii, ben göndermiştim. Üstelik öğretmen ve çalıştığı okula gitmişti çiçek

öyle olacak büyük ihtimalle
zati ona en güzel hediye benim zemuszemus
düğünde derim hediyeni erken veriyorum :roflol:

bence olmaz
ama gönderen oluyor

:roflol::roflol::roflol: Bence de daha ne hediye istiyor
Gönderilir bence :mymeka: Ben gönderdim
Bu arada imam nikahın hayırlı uğurlu olsun canım Şeniz

Nerdesin sen haa, nerdesin :mymeka: Çeyiz bitti kaçtın dimi? Gel bak çeyiz ekledim :dilcikar:

hazir olmadigi icin mi 4 sene bekliyeceksiniz???

bende okul var filan diye sandim

kismet tabii bellide olmaz degil mi

evet cnmm bende bu arada inş okucamm kaydirigubbakcemile3 zamanı kullanıyım tabi kısmet ama benım ondan yana pek umudum yok cok yaklasmıyor

of kızlar ya çok hızlı ilerliyonuz yetişemiyorum yA

sulfat cnm aldıkların çok güzel güle güle kullan nerden aldn cnm?

svslm köşe takımın çok tatlı koydugun resimdeki gibi dekore edersen süper olur.Benim içinde fikir oldu resim kaydettim tümü beyaz istiyordum eşyaları ama böyle daha mantıklı.tekli koltuklar beyaz olsa yeter.

mandalin cnm ya maşalllahhhhhhh bin kere çook güzel bir mutfağın var.ıçinde huzurla otur inş herşeyiyle mükemmel.Kırmızı iştah açıcıdır tam sana göre kilo alırsın sende artık gamze gibi evlenince :)

sulfatım gözlerim böle oldu:1shok::1shok:
merakla bekliyorum çiçeğim....

Ekledim lahanam Şeniz

Amin canım cümlemize inşallah

Evet sulfatcım görmüştüm, çok da güzeldin maşallah.
Ama nişanlın öğretmenmiydi değilmiydi ondan emin değilim:1no2:

Vala bravo canım aynen öyle öğretmen alkisalkisalkis

kizlar bende bugun netten pike takimi aldim kampanyadan yararlanarak

Güle güle kullan canım Şeniz

bunuda netten tanistigim bi arkadasim dikiyor özel günler icin kullanirim diye dusundum

Çok şıkmış canım, şimdiden iyi günlerde kullan a.s.

Teşekkürler canım Şeniz

hepsi çok güzellllll.özellikle kek fanusu.dün ykm de vardı bundan.yalnız dikkatli ol, dolapta muntazam bir yere koy canım.kuşlar zarar görmesin :) zemuszemus

Fanusu yakından gördün o zaman çok güzel yakından dimi Teşekkür ederim canım, ona özel dolap ayarlarım kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım, hepsini ykm de aldım. Tubiş yine mi ykmden aldın dicek kaydirigubbakcemile3

Ben de koltukları beyaz sipariş verdim canım ama sonradan vazgeçtim ctesi gidip krem olarak değiştircem. Yatak odam beyaz herşeyim de bembeyaz olmasın dedim, ben çok sıkılırım çünkü -tatlicadiarzu-

Bekleyen arkadaşlarım yatak odasını ekledim albümüme, bakabilirsiniz yerimseniben

ooyyy kuşum sende çok taltlısın benim sabırsızlığım amasyaya kadar ulaştı demekki ama aynı ev içindekiler görmek istemioo. Napcam ben artık çok sıkıldım bu durumdann yaa

kızlar fotolar albümümde bakabilirsiniz zemuszemus

Bakıcam tabii çok kırmızıdır tahminimce :)

kızlar poseidon under sea hotel denizin dibinde anammm ben yatamam burdaaa:1ninca:

Tamm benlik ne uyurum var yaa aşkımda olsa bide yanımda kalkmam artık

Yaaa nasıl oluo çok mewrak ediom devlet nikahını görmeden nasıl kıycak imam ??

kızlar bişey sorucam
balayında denize yada havuza girmekte bi sakınca varmı???

ben girmezsen çatlarım sırf kışın evlenmemek için bekliom her sene yaz aylarını ama ıskalıom , bişey olmaz heralde kadınlar hep giriolar olsa onlarada olur

benimkinin kocaman bir göbegi var... yarin dan itibaren resime basliyor bakalim ne olacak sonuc

benim kide sırf göbekten ibaret arkası falan dümdüz nasıl vercek bilmiomm

Pufii korkuyorum senden dedektif gibiisin kızz,
bende senin hakkında bişeyler biliorumm
25 eylül de düğün varmış haaa

hayırlısı olsun, tez zamanda da darısı başıma

bu da benim köşem nası buldunuz kendilerini arkadaşlar

bende bu modeli çok beğendim katalogtan ama daha göremedim, oturma odasına kırmızı istemem ama fecii göz yorar
sanada tavsiyem daha dingin renkler kuşum

QUOTE=sulfat;7266591]Bugün aldıklarımın bi kısmını ekleyeyim
[
Kek fanusu. Nihayet gönlümün istediği gibi bulduuuummmmmm delikafadulden

Buna bittim ne cici yaaa, neerden aldın ve ne kadar dı sülfatım

Aime gelmiş hoşgelmiş

Sorma ya dedektif ne demek benim yanımda aşk olsun lülülülülülü

Pashmina'm ıghhhh biliyorsun ama yanlış biliyorsun düğün 26 eylül -tatlicadiarzu-

Allahım inşallah tez zamanda seni de kavuşturur, bizimde öyle zor bir ihtimaldi ki inan yani seni avutmak için söylemiyorum. Sonra 7-8 ay içersinde ikimizin de hayatı öyle bir değişti ki kendimizi nişanlanmış bulduk çok badire atlattık hatırlamak istemediklerim bile var :)

Allahım sonumuzu hayır etsin cümlemizin... Dualarım seninle en kısa zamanda mutluluğuna kavuşursun inşallah:Saruboceq:

hemen YKM ye bakıyorum sulfatcım
bu arada gelinliğinin altını hala karar vermediysen aysira modelini buraya koyabilirim cnm

pufilata cnm hoşgelmişsin sende maşllahın var hafızan baya güçlü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…