cnm ben bakmıstım ama bıdaha bakıtm cok guzel cnm yatagın basııına bayıldım
COLOR="blue"]Buna bittim ne cici yaaa, neerden aldın ve ne kadar dı sülfatım[/COLOR]
hemen YKM ye bakıyorum sulfatcım
bu arada gelinliğinin altını hala karar vermediysen aysira modelini buraya koyabilirim cnm
Sorma ya dedektif ne demek benim yanımda aşk olsun lülülülülülü
Pashmina'm ıghhhh biliyorsun ama yanlış biliyorsun düğün 26 eylül -tatlicadiarzu-
Allahım inşallah tez zamanda seni de kavuşturur, bizimde öyle zor bir ihtimaldi ki inan yani seni avutmak için söylemiyorum. Sonra 7-8 ay içersinde ikimizin de hayatı öyle bir değişti ki kendimizi nişanlanmış bulduk çok badire atlattık hatırlamak istemediklerim bile var :)
Allahım sonumuzu hayır etsin cümlemizin... Dualarım seninle en kısa zamanda mutluluğuna kavuşursun inşallah:Saruboceq:
Teşekkür ederim canım
Canım ykm den aldım, 29.90 dı ama sanırım 27 liraya aldım
Başucu sürahine bayıldııım, ben de değişik birşey arıyordum, heryerde düz cam olanı vardı, bunu görünce ağzımın suları aktı resmen hihoyyytBugün aldıklarımın bi kısmını ekleyeyim
Başucu sürahine bayıldııım, ben de değişik birşey arıyordum, heryerde düz cam olanı vardı, bunu görünce ağzımın suları aktı resmen hihoyyyt
kek fanusu zaten süper, ykm nin sitesine baktım ama yoklardı mecbur mağazaya gitcez napalım kaydirigubbakcemile
güle güle kullan canım hepsini, ayrıca yatak odan methedildiği kadar varmış hakkaten çok şık:lepi:
Bu arada Pufilota, valla yazdıklarını okudum bütün gün ama işten güçten fırsat bulup şunu yapamadım bir türlü, :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
:)))) süpersin valla
önemli degil canim... bildimz mutfak tahtasi kesme dograma islerinde kulaniliyor sırnaşık şey diyeride posetlerin agzini kapatmak icin hava almasin diye baya ise yariyor ablamlar kulaniyor ordan biliyorum
Ayhh kız hafıza oyunu gibi birşey oldu bu hemen aklıma gelenleri yazıyorum ona göre
Hayatım;
baberko dan bişi istiyo:)
Gelinliğini annesi dikti aralarda annesine kızsada... geçenlerde babasına da kızdı
koltuğu beğenmedi diye...
Birazcık sinirli kayınvalidesi bile korkuyor ondan...
3.000 para geldi ohh mis...
Biliyorum tabi ya, bi kez okudum mu unutmuyorum:)
Ayhh millet sıkılacak diye korkuyorum ama siz soruyorsunuz ona göre:)
Otomatik vites araba istiyorsun,
Araba kullanmaya yeni yeni alışıyorsun
Beyaz ve taşlı yatak başlığı istiyorsun
Evliliğinize 4 yıl var 4 yılda beklemişsin.
Yakın zaman önce abin sevgilinle tanışmak istedi ama sevgilin biraz korktu...
Okulun yeni bitti evde sıkılmaya başladın umarım bir an önce işini bulursun.
Esmy'nin de kuzenisin...
Yeterli mi delikafadulden
çok tatlııııı nerden aldın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?