Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hemen YKM ye bakıyorum sulfatcım
bu arada gelinliğinin altını hala karar vermediysen aysira modelini buraya koyabilirim cnm

Koyarsan çok sevinirim cnaım etek kısımları lazım bana gelinliklerin. Burdan kaydedeyim bari Şeniz

amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin hayallerimizi yaşarız inş.

haddii yaa demek onuda yanlış bildim pufii bi gün sonra evleniomuşunn

Pashmina olsun yanlış sayılmaz aslında o günde düğün sayılır kına gecesi var ya onu unuttuk sengözlerimebaksanab

Oveg teşekkür ederim canım hoşbuldum.ınşallah arayı soğutmam da bilgilerinizden yoksun kalmamdelikafadulden

Bugün aldıklarımın bi kısmını ekleyeyim
Başucu sürahine bayıldııım, ben de değişik birşey arıyordum, heryerde düz cam olanı vardı, bunu görünce ağzımın suları aktı resmen hihoyyyt
kek fanusu zaten süper, ykm nin sitesine baktım ama yoklardı mecbur mağazaya gitcez napalım kaydirigubbakcemile
güle güle kullan canım hepsini, ayrıca yatak odan methedildiği kadar varmış hakkaten çok şık:lepi:

Bu arada Pufilota, valla yazdıklarını okudum bütün gün ama işten güçten fırsat bulup şunu yapamadım bir türlü, :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
:)))) süpersin valla

Evet canım ben de bu sürahiyi görünce düz cam sürahimi sattım hemen :roflol: Bunun bardak takımını bekliyorum şimdi. Kek fanusu sanırım dün gelmiş canım daha koliler açılıyordu. Git bi bak süpeeer şeyler vardı yerimseniben Yatak odamı beğendiğine de çok sevindim. Çok teşekkür ederim canım, daha güzeli senin olsun inş. tez zamanda Şeniz

Bu arada Pufilota, valla yazdıklarını okudum bütün gün ama işten güçten fırsat bulup şunu yapamadım bir türlü, :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
:)))) süpersin valla

Olsun geç olsun da güç olmasın canım buyrunnnnnnnnn
Teşekkür ederim eksik olma:Saruboceq:

Bu arada kızlar bahsetmişti; eşyalarını toplarken ne kadar zorlandıklarından. Bende kışlıklarımı valize koyayım diye oturdum başına ama tam 4 saattir bir valizi yerleştirip kapatamadım canım istemediği için oyalanıyorum da oyalanıyorum odam da kıyafetler halay çekiyor :teytey:

Çok garip bir his gerçekten:çok üzgünüm::a015::1no2:

Anaaaaam yarın birli aylara düşücem, takvimimi görmek istemiyoruuummmmmm delikafadulden

önemli degil canim... bildimz mutfak tahtasi kesme dograma islerinde kulaniliyor sırnaşık şey diyeride posetlerin agzini kapatmak icin hava almasin diye baya ise yariyor ablamlar kulaniyor ordan biliyorum

ay bende anlamamıştım ne olduğunu onun

:1shok: :1shok: :1shok:

bu da benim köşem nası buldunuz kendilerini arkadaşlar

ve bu köşeye bu halı nasıl olur????

bence çok güzel olur teklileri beyaz düşünüyorum demişsin süper olur

kizlar bende bugun netten pike takimi aldim kampanyadan yararlanarak

çok güzeller canım a.s.

Başucu sürahisi

Kek fanusu. Nihayet gönlümün istediği gibi bulduuuummmmmm delikafadulden

çok tatlııııı nerden aldın canımm

iyi akşamlar ben celdım anneannemin bana mardınden gonderdıgı cerezlık kaselerım sızlere sunuyorum :)

minik mardinemi gitcen kuzum almak içinn-tatlicadiarzu- burda yok mu pınar ya bende istiyorumhihoyyyt

azracım cıcılerını ıı gunlerde kullan canım

sulfatcım bayıldım bayıldım kek fanusuna bayıldım ıı gunlerde kullan tatlım

pufılota
sen bır harıkasın bırasda bnden bahset

nıhalcım walla bılmıyorum burda warmı bugun annem geldı we hedıyemı werdı eger bı daha gıderse soz sana alırım kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…