iyi akşamlar ben celdım anneannemin bana mardınden gonderdıgı cerezlık kaselerım sızlere sunuyorum :)
sulfatcım bayıldım bayıldım kek fanusuna bayıldım ıı gunlerde kullan tatlım
[/B]
sulfat cnm bunlar senin için hemen kaydet bende sileyim cnmcm
saol canım sulfatcım eee ben mardınlıyım anneannem orda yasıyooo
iyi geceler herkese :)
profillerinize resimler ekliyosunuz ben göremiyorum aklım kalıyo :uhm:
o yüzden mesajını gördüklerimi arkadaş listeme ekledim, ama kabul etmek zorunda hissetmeyin kendinizi sormadan direkt ekledim çünkü :tomato:
azracım cıcılerını ıı gunlerde kullan canım
sulfatcım bayıldım bayıldım kek fanusuna bayıldım ıı gunlerde kullan tatlım
pufılota sen bır harıkasın bırasda bnden bahset
nıhalcım walla bılmıyorum burda warmı bugun annem geldı we hedıyemı werdı eger bı daha gıderse soz sana alırım kuzum
o yüzden mesajını gördüklerimi arkadaş listeme ekledim, ama kabul etmek zorunda hissetmeyin kendinizi sormadan direkt ekledim çünkü :tomato:
Aaaaayyyy benim asıl hemşom senmişsin yaaaa :1shok:. Ben de aslen mardinliyim ve anneannem orda. Sen mardinin neresindensin
aaaaaaaa ınanmıyorummm çok mutlu oldum artık bneımde bır hemşom war ayy çok mutlu oldum canım anneannem koyde senın kı nerde
kızlaaaaaaar iyi akşamlarrrrrrrrrr..nasılsınız?bir geçmişe bakem geliyorumvereliniortak
Canım biz mardin ömerliliyiz, anneannem de ömerlinin bi köyünde dayım ömerlinin merkezinde. Şimdi benim bu ana kadarki hemşom betam kızma sakın sen yine hemşomsun kaydirigubbakcemile3 Ama pınar katmerli hemşom :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?