Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi akşamlar ben celdım anneannemin bana mardınden gonderdıgı cerezlık kaselerım sızlere sunuyorum :)

Çok güzeller Şeniz, senin mardinle ne bağlantın var anneannen orda mı?

sulfatcım bayıldım bayıldım kek fanusuna bayıldım ıı gunlerde kullan tatlım
[/B]

Teşekkür ederim bebeğim Şeniz

....................................................

sulfat cnm bunlar senin için hemen kaydet bende sileyim cnmcm

Son düzenleme:
saol canım sulfatcım eee ben mardınlıyım anneannem orda yasıyooo

Son düzenleme:
böcüüüüük , kardeşceğizim, kuzum benim çıkmam lazım şimdi, bak 11de gelcem eve demişsin; buraya gelir, birşeyler ekler ve silersen klava: klava: klava: ayrıca akşamla ilgili detayları da yazarsan ve silersen yine klava: klava: klava:

Şeniz

iyi geceler herkese :)

profillerinize resimler ekliyosunuz ben göremiyorum aklım kalıyo :uhm:

o yüzden mesajını gördüklerimi arkadaş listeme ekledim, ama kabul etmek zorunda hissetmeyin kendinizi sormadan direkt ekledim çünkü :tomato:

Canım kaydettim silebilirsin. Çok teşekkür ederim. Eteğin diğer kısmını gösteren bi foto varmı peki, çok mu oldum neee kafamçokkarıştı

saol canım sulfatcım eee ben mardınlıyım anneannem orda yasıyooo

Aaaaayyyy benim asıl hemşom senmişsin yaaaa :1shok:. Ben de aslen mardinliyim ve anneannem orda. Sen mardinin neresindensin

ben kabul ettim canim

canımsın yaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

bende ettim cnmmmm opuyorumnanaktan

kızlaaaaaaar iyi akşamlarrrrrrrrrr..nasılsınız?bir geçmişe bakem geliyorumvereliniortak

Aaaaayyyy benim asıl hemşom senmişsin yaaaa :1shok:. Ben de aslen mardinliyim ve anneannem orda. Sen mardinin neresindensin

aaaaaaaa ınanmıyorummm çok mutlu oldum artık bneımde bır hemşom war ayy çok mutlu oldum canım anneannem koyde senın kı nerde

aaaaaaaa ınanmıyorummm çok mutlu oldum artık bneımde bır hemşom war ayy çok mutlu oldum canım anneannem koyde senın kı nerde

Canım biz mardin ömerliliyiz, anneannem de ömerlinin bi köyünde dayım ömerlinin merkezinde. Şimdi benim bu ana kadarki hemşom betam kızma sakın sen yine hemşomsun kaydirigubbakcemile3 Ama pınar katmerli hemşom :roflol:

belkı ınanmıycan ama çok mutlu oldum alkisalkisalkis canım bızımkılerde sultansehmus koyunden.(.hemşom bunu demek bıle çok superrrr)

sormana ne gerek var canım yerimseniben

......................................................

Son düzenleme:
:1hug: olsun canım öle pat diye eklesem olmaz kim bu derler burdan aşinalık var gerçide genede söliyim dedim :)

bu arada birisi böle köşe takımı almıştı koltukları istediği şekilde birleştiriyodu hani, kimdi o :) koltuklar rahatmı acaba kullandımıki onuda hatırlamıyorum :uhm:

bu koltuk hoşuma gittide sanırım buda o daha önce eklenen gibiydi merak ettimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…