Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

KIBRIS a gidiyoruzzzzzzzzz
Balayında Kıbrısdayızzzzzzz:dance:

Bekle bizi kıbrıs biz geliyoruzzzzzzzzzzz

sositososito:teytey::dance::sm_cool:

oh oh kumar oynayıp ta takıları verıp gelmyın heeee-tatlicadiarzu-hihoyyyt

alkisalkisalkis:çok üzgünüm::a015::teselli:

hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkiszemuszemuszemuszemussositosositosositososito

oo burcu çok güzel hatta süper ben bronzlaştırıcı krem kullanmayı düşünüyorum fıstığım ya

bu arada gelin buketimi lilyum düşünüyorum canlı ama onları nasıl akşama kadar dayanmasını sağlıcaz offf

Ohhh haydi hayırlısı. Çok evindim canım, herşey çok güzel olsun :sm_cool::teytey::dance:

Amin canım, haklısın. :teselli:

Hayatım nerelerde bugün :uhm: En son dün bişey eklersen ben yokken gebertirim diyodu kaydirigubbakcemile3
Hemşom da kesin davetiyelerle uğraşıyor unuttu burayı :mymeka:

dove'un bronzlaştırıcı kremlerini denesen canım..

bende ikinciyi beğendim nihalll.. bencede bu çok yuvarlak kaydirigubbakcemile3
canım nişanımda kullanmıştım çokda memnun kalmıştım gene öyle yapabilirim a.s bakalım karar vercez :1rolleyes:

oh oh kumar oynayıp ta takıları verıp gelmyın heeee-tatlicadiarzu-hihoyyyt

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.

Hayatım nerelerde bugün :uhm: En son dün bişey eklersen ben yokken gebertirim diyodu kaydirigubbakcemile3
Hemşom da kesin davetiyelerle uğraşıyor unuttu burayı :mymeka:

kızlar hepinize çok tşeekür ediyorum:1hug:
aşkım aradı söyledi bende direk size yazdım mutluluğumu :1hug:
oh be bu işte hlloldu :teytey:

gerçekten çok güzel bir sehpa

burcu güle güle git güle güle gel cnm bnm kaydirigubbakcemile2 farukta hep balayımna kıbrısamı gıtsek dıodu bana oda cok ıstıyo ama bakalımm planla olmuyo zamanı gelınce ne yapcazz

burcu güle güle git güle güle gel cnm bnm kaydirigubbakcemile2 farukta hep balayımna kıbrısamı gıtsek dıodu bana oda cok ıstıyo ama bakalımm planla olmuyo zamanı gelınce ne yapcazz

canım yaa vallahi çok sevindim vede hemen uçak biletlerine baktım erken rezervasyon için...
türk hava yollarının o gün seferi yok :çok üzgünüm:
onurairın sabiha gökçenden kalkışı yok
sun expres midir nedir onunda lefkoşaya uçuşu yok
geriyebir tek pegasus kaldı inş ondan bulabiliriz :çok üzgünüm:

böle durumlar hevesini kırıyor insanın yaa ins cnm bulursunn :Saruboceq:

meraba kızlarzemuszemusherkes aldıklarını iyi günlerde kullansın
gülcan canım hayırlı olsun canım resimlerini göremedim aam eminimki çok güzel olmuşsundur.
arsima yapılıcaklar listeni nefesimi tutup okudum allah yardımcın olsun:1hug:

merhaba kızlar.iş ilanlarına bakıyordum da.....dünya göz hastanesi çağrı merkezi müşteri temsilcisi arıyor.başvurmakla başvurmamak arasında kaldım yaaaaaaaaa. bu iş hakkında fikri olan var mı ? çalışma koşulları nasıldır acaba ? çalışma günleri,saatleri falan nasıl acaba ? bilen varsa yazarmısınız canlarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…