Sinay gelinliğin tamamı yok mu ki, ben de çok beğendim kıza çok yakışmış
evet ya :)
ama anemler olmıcak
işteee en kötüsü de o...ilk günlerde pek düşünmüyorsun aileni herşey çok güzel gidiyo sevdiğinle uyuyup sevdiğinle uyanıyorsun...durup durup birbirinize şimdi biz evlendikmi diye soruyorsunuz herşey rüya gibi geliyo..ama belli bi zman geçtikten sonraaa yavaş yavaş herşey oturdugunda birden dank ediyo düşünüyosun en çok istediğim sevdiğimle evlendim diyosun ne güzel ama annen baban yok ve bu hep böle olucak işte insana bu çok koyuyo...mafoldumben Allah onları başımızdan eksik etmesin uzun uzun ömürler versin inşAllah
InsAllah :1hug:işteee en kötüsü de o...ilk günlerde pek düşünmüyorsun aileni herşey çok güzel gidiyo sevdiğinle uyuyup sevdiğinle uyanıyorsun...durup durup birbirinize şimdi biz evlendikmi diye soruyorsunuz herşey rüya gibi geliyo..ama belli bi zman geçtikten sonraaa yavaş yavaş herşey oturdugunda birden dank ediyo düşünüyosun en çok istediğim sevdiğimle evlendim diyosun ne güzel ama annen baban yok ve bu hep böle olucak işte insana bu çok koyuyo...mafoldumben Allah onları başımızdan eksik etmesin uzun uzun ömürler versin inşAllah
işteee en kötüsü de o...ilk günlerde pek düşünmüyorsun aileni herşey çok güzel gidiyo sevdiğinle uyuyup sevdiğinle uyanıyorsun...durup durup birbirinize şimdi biz evlendikmi diye soruyorsunuz herşey rüya gibi geliyo..ama belli bi zman geçtikten sonraaa yavaş yavaş herşey oturdugunda birden dank ediyo düşünüyosun en çok istediğim sevdiğimle evlendim diyosun ne güzel ama annen baban yok ve bu hep böle olucak işte insana bu çok koyuyo...mafoldumben Allah onları başımızdan eksik etmesin uzun uzun ömürler versin inşAllah
ayy heycanla bekliyorum böcük :sm_cool:
bu gün balayı olayımız kesinleşecek
bu gün pasta maketimiz gelmiş mottadan aradılar onu görücem
bu gün duvar rengi belirliycem
bu gün tül perde işini halledicem
bu gün her şey için kilit nokta delikafadulden
yazdıktan sonra bende okudum
ve ne ka sabırlıyım dedim :)
önceden olsa böyle bişeye tahammül edemezdim ama Allah sabır veriyor galiba
annem için üzülüyorum ben çeyizi yerleştiremicez
ne hevesle hazırladık herşeyi şidmi yığ bi odaya
benimkide canlıydı esmyyopuyorumnanaktan
benimkide canlıydı esmyyopuyorumnanaktan
burcuu solaryuma girme canım yaaa,
benim ablam girdi yaktılar kızı düğün günü gelinliğin içinde kavruldu resmen zehir oldu en güzel günü
Ayyy eccu yazdın böyle duygusal şekilde zaten son zamanlarda dokunsan ağlayacak durumdayım. Fena oldum yine mafoldumben
Buradaki el cicegi gördünüz mü kizlar? Coooookkk güzel.....
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/141976-gelinlik-fotograflarinizi-gorelim-59.html
evet saklıorum lilyumdu benimkiler saklıorum halaa.s.
Ayyy eccu yazdın böyle duygusal şekilde zaten son zamanlarda dokunsan ağlayacak durumdayım. Fena oldum yine mafoldumben
bende normalde çok karışıyım balım... :çok üzgünüm:
birde zaten marmarise gelin gidiyorum illa bronzlaşıcaz ki bronzluğu hiç sevmem.
ama gelinlik ve yapacağım bakır tonlu saç baz alınınca kadınada hak vermemek elde değil :çok üzgünüm: üstüne üstlük düğünden sonra lazerr epilasyona başlamayı planlıyordum. ki malum onda da ne kadar beyaz olursan o kadar karlısın :uhm: napsam bilmiyorum düşünme aşamasndayım. ama kuaförüm tanıdık ve çok güveniyorum. nişanda da oraya gitmiştim ve çok memnun kalmıştım. zaten sen istesende 5 er dakikadan fazla sokmam seni dedi. millet gelip bir seferde 20 dakika kalıyormuş o zararlı dedi. 5 er dakikadan 5 seans yaparız sadece rengi hafif kırarız dedi. bakalım düşünme aşamasındayım :1hug:
2. olana bayıldımmm ole uzun gelsın ıstıyorum yukledıgım gıbı yuvarlak deılde uzun olsunn ıstıyorumm hihoyyyt
KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
KIBRIS a gidiyoruzzzzzzzzz
Balayında Kıbrısdayızzzzzzz:dance:
Bekle bizi kıbrıs biz geliyoruzzzzzzzzzzz
sositososito:teytey::dance::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?