Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaa GLCNN adın gülcan mı, gülçin mi? Bazı arkadaşlar gülcan yazıyor bazıları gülçin kafam karışıyor ne diceğimi bilemiyorum :roflol:

burcu croıselle bugun öğrencem mandaların sonucunu aksam yazarım olmadı yarın yazarım

tamam şekerim sıkma kendini olmazsada önemli değil

ya şu özel mj 600 sn bekletio ya geberezeğim yaaaa

10 dk kafadan yaa evet sinir

şimdi ben 9 gün sonra evlenecekmiyim :)

evet evet evet hihoyyyt laelaelaelaelae

Burcu bulursun mutlaka canım bilet araştır biraz daha
barış plajında ki kampa gidiorsunuz değil mi
deniz o kadar süperkiiiii aşık olacaksın çok sevindim adına

canım çağrı merkezleri 24 saat açık olduğundan nöbetleşe yapıyorlar diye biliyorum ben çalışma saatlerini kendine göre teklif edebilirsin onlara konuş bakalım nediycekler

sendemi işsizsin canım yamirmirmirmir benim ablamda 7 aydır işsiz piyasa berbat sanırım piyasanın açılması 2010 bulur
işin açıklamasıda sanırım bilgi almak isteyen hastalara telefonda destek vereceksin

malesef canım iş arıyorum yaaaaaa.tahminimce işin açılımı öyle fakat ben çalışma koşullarını merak ediyorum.yani hangi saatler arası çalışılıyor, cumartesi pazar tatilmi ....vs. keşke işe başvurmadan önce bilgi alabileceğimiz bir yer olsa yaaaaaaa.ben genellikle bankalara başvuruyorum.cumartesi pazarı tatil olan bir tek bankacılık var bildiğim.sizin bildiğiniz cumartesi pazar tatil olan başka işler varmı

selam kizlar hayirli cumalar daha bir saat önce kalktum... gecmisi okudum geldim

gelinlik, koltuk takimi, kasik takimi, harikalar güle güle kulanin

simdi gülcanin nikahini merak ettim... bid oraya bi göz atayim

böcügüm söyle bakam kacti dün eve geldigine seninki bay bir hizli cikti eeee adam daha sabredemiyor isini garntiye koymak istiyor.... Nasil tanistinizki ailelere söylemek istemiyorsunuz

hepinize selamlar olsun kizlar
Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
fmk, baberko, badatta, burcuözge+, croiselle, DarkAngel, dkb, eccu, gülay_gülay, jtosik+, karalahana+, lalis, lhnzdly+, mandilin+, parpalm, pıtırcık85, songa84, tubiS+, x_v_b, _HaYaTiM_+, _minik_+, şeker-leblebi+

burcuözge insallah bulursun bilet ne güzel balyai planlari baklaim biz balayimizi nezaman yapacagiz cikmaz ayin son carsambasinda herhalde

iş bulmak zor bende arıyorum ofof. teşekkürler fmk. beğendiğine sevindim. bi ay sonra kullanıcam onları kocacımla inşallah. düğünümüz olsunda ay y bendede bi heyecan varki sorma gitsin. gelinlikte aldım oy oy az kaldı ...

uff yakında bende işsiz kalabilirim işyerim kapanırsa ama herşey belirsiz sinir oluyorum bugün maas günü ama o bile belirsiz yarın normalde izinliyim ama o da belirsiz :çok üzgünüm:

delikafadulden burcuuuuuuuuu hadi gözünüz aydın
istediğiniz olmuş. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
döndüğümde bennde anlatırım size rehber oluruz.
bulursunuz kuzum panik yapma vardır uçak bileti inşallh. kaydirigubbakcemile2

o ilanı bende gördüm canım sürekli telefon başında oluyorsun şikayetler sorular filan

vardiyalı çalışılıyor sanırım o işte

bunları aldım bende nasıl???

çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…