burcu croıselle bugun öğrencem mandaların sonucunu aksam yazarım olmadı yarın yazarım
ya şu özel mj 600 sn bekletio ya geberezeğim yaaaa
şimdi ben 9 gün sonra evlenecekmiyim :)
merhaba kızlar.iş ilanlarına bakıyordum da.....dünya göz hastanesi çağrı merkezi müşteri temsilcisi arıyor.başvurmakla başvurmamak arasında kaldım yaaaaaaaaa. bu iş hakkında fikri olan var mı ? çalışma koşulları nasıldır acaba ? çalışma günleri,saatleri falan nasıl acaba ? bilen varsa yazarmısınız canlarımmmmm
merhaba kızlar.iş ilanlarına bakıyordum da.....dünya göz hastanesi çağrı merkezi müşteri temsilcisi arıyor.başvurmakla başvurmamak arasında kaldım yaaaaaaaaa. bu iş hakkında fikri olan var mı ? çalışma koşulları nasıldır acaba ? çalışma günleri,saatleri falan nasıl acaba ? bilen varsa yazarmısınız canlarımmmmm
sendemi işsizsin canım yamirmirmirmir benim ablamda 7 aydır işsiz piyasa berbat sanırım piyasanın açılması 2010 bulur
işin açıklamasıda sanırım bilgi almak isteyen hastalara telefonda destek vereceksin
teşekkür ederim canım en güzelleri sizin olsun şekeriim ...:lepi:x_v_b iyi günlerde kullan mobilyalarını
vereliniortakhoşbulduk. düğün 4 temmuz....xvb, güle güle kullan aldıklarını.
hoşgeldin buarada.
düğün ne zaman?
bunları aldım bende nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?