Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende bende. bende balayına kuşadasına gidicem deniz yüzüde görcez bu sene bende bir an önce kumsal deniz suuuu istiyorum. duvarlar üstüme gelio yaw

sorma yaaa bende cok ıstıyorum ablamlarla gıtcektımm ama sınavım var tam ozaman sınır oldumm bende teyzeme gıdıcemm

sorma yaaa bende cok ıstıyorum ablamlarla gıtcektımm ama sınavım var tam ozaman sınır oldumm bende teyzeme gıdıcemm

git bence evde insan bunalıyo şahsen ben bunalıma girdim galiba. yemeğe verdim kendimi bide bilgisayar başında otur otur iğce enine doğru gidiom kaydirigubbakcemile2

git bence evde insan bunalıyo şahsen ben bunalıma girdim galiba. yemeğe verdim kendimi bide bilgisayar başında otur otur iğce enine doğru gidiom kaydirigubbakcemile2

of of ben zaten bunalımdayım okulda bıttı tıkandım eveee kaldımm bıde sevgulum ustume gelıoo kafayı yıcemm delikafadulden

konuyu toplam 10 kullanıcı okuyor. (8 kayıtlı kullanıcı ve 2 misafir)
arsima, azra3434+, badatta, dkb+, eccu+, esmy+, lhnzdly, x_v_b

bu saatte herkes nerede :1shok:

yarın izinli olursam aşkımla büyük adaya gidicez

kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce

bu cıvılcıvıl güzel ama garden olmadı :)

bencede uğurböcekli güzl.

cnm 3. Cok farklı onlarala kıyaslayamam
dıgerlerınden bocuklu güzel bence
bende aday agelımmı baberko

kizlar kalktim giyindim... ama vazgectim disari cikmakdan. Düsündüm disari ciksam carsida bir sey görecegim almak isteyecegim devir tarrsaruf devri oturdum asagi... simdi yine burdayim

Kizlar dügünde ´ne erkek tarafi ne takacaklar biliyormusunuz. Bizimkilerin durumu iyi degil Nisanda takmislardi bilerzik set dügünde herhalde artik bir sey takilmicak. Gözüm takida degilde taki merasimi baslayacak ve erkek tarfi sadece bir bilerzik takacak olmasi beni biraz üzüyor bizim akrabalarin yapacagi dedikodularda cabasi.

Iki bilerzik almislar bana birini satmislar sonradan paraya ihtiyatclari olmus... mahcup olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…