Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aime cnm o modelden Türkiyede hiç yok fakat bir arkadasım özel olarak yaptırdı ben gidip görmedim ama tarifinde kafamda canlanan model buydu çok değişik bir tasarım sevdim bunu

sevmene sevindim canim.... tabi resim olduktan sonra fiyatida uygun olduktan sonra yaptirmakta bir zorluk olmaz sanirim.... belki yakin zamanda türkiyedede cikar bu model...

canim inanmazsin ama hasir sandalye ilede vardi bu masa mobilyacida cok güzel duruyor... tavsiye ederim ... asagida resimleri ekledim bir bak....

çook güzel duruyor ama bilmemki bana öyle geldi sanki.
siz test ettiyseniz no problemo zemuszemus

canim biz test ettik ama genclerle ettik yaslilar icin problem olabilir
o yüzden en mantiklisi bir kismi bank olarak bir kismi sandalye olarak tipki asagidaki resimde oldugu gibi

ben bayildim buna yaaaaa.....

bu resimde göstermek istedigim hersey mevcut
hem yastiklari... hem bir tarafi bankli bir tarafi sandalyeli olunca görüntüsü hemde yanlarindaki ufak banklar tek kisilik.... cok sirinler bence kaydirigubbakcemile3

bir kac resim daha....

buda beyazi

böle durumlar hevesini kırıyor insanın yaa ins cnm bulursunn :Saruboceq:

bulursun burcu olmadı yuzerek

burcuuu hadi güle güle gidin gelin işallah otel bellimi merak ettim :))

burcum senın adına çok sewındım opuyorumnanaktan inş bulursunus bılet

xvb ıı gunlerde kullan cnm aramıza hosgeldın

burcuözge kıbrıs türk havayollarına bak bir de kthy biraz tecrübeliyim bu konuda nişanlım askerliğini orda yaptı da:) herkese selam bu arad benim dügünüm de 16 temmuz opuyorumnanaktan

burcuözge; tatlım dönünce iyi haberler bekliyoruz hepsini halletmiş oalrak gelirsin inşallah.
balayıda olmuş sonunda gözün aydın bilet bulursun merak etme.

x_v_b, hayırlı olsun.

kızlar inşallah halledicez ya. seahorse arkadaşımız sayesinde kıbrıs türk hava yolları diyede bir firmanın olduğu öğrenmiş bulunuyorum onu incelyorum şu anda. yerimseniben en kötü ihtimalle kara yoluyla mersine yada alanyaya gidip deniz otobüsüyle geçicez. gidelimde nasıl olursa olsun:roflol:
baberkocum otel değil kuzum deniz kuvvetler komutanlığının kampı yerimseniben balayı odası bizim 18 -25 temmuz arası :1rolleyes:
kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce

bu cıvılcıvıl güzel ama garden olmadı :)

caniko ben de uğur böcüklüyü sevdim a.s

kızlar yardım edin bana fikir verinn..
teyzemle küsmüştük nisandan önce düzensiz uğruyordu bize bazen 1 ay uğramıyordu ama sonra düzeldi aramız artık ayda 1 kez gelmeye başladı mesela geldği tarihleri yazayım..:)
14 nisan
8 mayıs
5 haziran..
benim 4 temmuzda düğünüm varya sizce düğünme gelir mi?gelmesini istemiyorum çok soğuttu bu olaylar beni sizce gelmesin diye ne yapayım :):):):)

Amin Huzurlu olmak en önemlisi...

Son düzenleme:
fmk olabılır cnm neden olmasın mesela o alamzsa bana kı alır bende verırdım kendı aldıklarımı yada ortak alırdık onemlı olan sen ben deıl biz deıl mı :asigim:

burcu
laa noldu ben kacrdım yaa

aman aman sıldım ıresıl olmadan:roflol: nan yanlış anlamışım yaa ayy allah laz mıyım neyım:roflol:

Son düzenleme:
aime ben çok sevdim canım beğeniyorum bu tarzı...
dediğim gibi 4 sandalyesini hasır yapıp bir tarafına böyle bank şeklinde ama puf gibi kapli düşünüyorum ve bence çok değişik duruyor

kıbrısa balayına gidiyoruz böcük... :sm_cool:

fnk üzülme cnm. biliyomusun bizim bir tanıdığımız anlatmıştı onun bi akrabası takı kiralamış sırf bu yüzden. ama bence gerekte yok kim ne derse desin

taki kiralamak mi??? ilk defa duyuyorum canim....

ya ben bu taki olayina cok uyuz oluyorum zaten....
almanyada birde söyle bir huy var, türkiyede hic rastlamadim...
mikrofonu aliyorlar ellerine kim ne takti diye bagiriyorlar

gelinin teyzesinden 1 bilezik
damatin annesinden 5 bilezik falan filan

bu ne yaaa... belki durumum yok takamiyorum? insan biraz karsisindakinide düsünür mahcup olmasin degil mi??? yoook

simdi benim ailemden neredeyse herkes iliskimi biliyor, sürekli ne zaman evlencen diye soruyorlar, ondan sonra sürekli laf sokuyorlar (annem filan degil laf sokan, bir tane patavatsiz yengem) yok söylicem sunu alsinlar yok söylicem sunu yapsinlar... kizlar öyle sinir oluyorumki saygimdan susuyorum ama birgün patlayacagim kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

aime ben çok sevdim canım beğeniyorum bu tarzı...
dediğim gibi 4 sandalyesini hasır yapıp bir tarafına böyle bank şeklinde ama puf gibi kapli düşünüyorum ve bence çok değişik duruyor

anladim canim.... cok güzel olur ama neden bir tarafina puf yapiyorsun? neden iki tarafina yapmiyorsun????

sırnaşık şey
kıbrısa balayına gidiyoruz böcük... :sm_cool:

senin yerinde ben olsam ben de oynar ziplarrdim hihoyyythihoyyyt delikafadulden

dügün ve balayi fotolardan bir albüm yaparsin artik alkisalkisalkis hadi gözün aydin canim

laa burcu sımdık alıntı etmenın sırası mıydı:roflol: ben duzelttım sende cıkmış sıl anam onu sıl dığer kızlar gelıp görmedın ben lafı baska yerımden anlamışım:roflol:

burcu gözun aydın cnm kacrmışım arada

aıme nan o yengeden bendede var anam şans ıste ama bzm düğünlerde o yok patronum düğünunde gecen yıl o vardı gercekten hıc hoş deıl bence
keske ceyrek 45 tl ınsede altının gramıda 20 falan olsada alsak sımdıden az dha

aime türkiyedede oluyor malesef ama biz istemiyoruz taki töreni baslamistirk denilecek isteyen takacak öyle anonks yaptirmayacagiz... cok da uzun sürüyor oynamaya zaman kalmiyor

canim benim yemek masamin aynissin eklemisin ceviz renkli olan ama ben bankli almadim

Songa84 tsk ederim tatlım

tşkler

Yaaa GLCNN adın gülcan mı, gülçin mi? Bazı arkadaşlar gülcan yazıyor bazıları gülçin kafam karışıyor ne diceğimi bilemiyorum :roflol:

ismim Gülçin tatlım,
:1rolleyes:

aıme nan o yengeden bendede var anam şans ıste ama bzm düğünlerde o yok patronum düğünunde gecen yıl o vardı gercekten hıc hoş deıl bence

valla böcük sürekli laf sokmasindan biktim birgün cok kötü kalbini kiricam...

kendi damatlarina bakmiyor... kendi dünürlerine bakmiyor benimkinle ilgileniyor ya kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…