Aime cnm o modelden Türkiyede hiç yok fakat bir arkadasım özel olarak yaptırdı ben gidip görmedim ama tarifinde kafamda canlanan model buydu çok değişik bir tasarım sevdim bunu
tamam canım heycanla bekliyorum o zaman o fotolarıda. yerimseniben
çünkü ben yemek odasının kendi sandalyelerini beenmedim. değişik olsun istiyorum ikeadan hasır sandalye alıcazyerimseniben ama bir tarafınada böyle orjinal bir şey düşünüyorum. o yüzden değişik elinde bu tarz foto varsa eklersen sevinirim :1hug: hadi iyi çalışmalar Şeniz
çook güzel duruyor ama bilmemki bana öyle geldi sanki.
siz test ettiyseniz no problemo zemuszemus
böle durumlar hevesini kırıyor insanın yaa ins cnm bulursunn :Saruboceq:
bulursun burcu olmadı yuzerek
tamam şekerim sıkma kendini olmazsada önemli değil
10 dk kafadan yaa evet sinir
evet evet evet hihoyyyt laelaelaelaelae
Burcu bulursun mutlaka canım bilet araştır biraz daha
barış plajında ki kampa gidiorsunuz değil mi
deniz o kadar süperkiiiii aşık olacaksın çok sevindim adına
canım çağrı merkezleri 24 saat açık olduğundan nöbetleşe yapıyorlar diye biliyorum ben çalışma saatlerini kendine göre teklif edebilirsin onlara konuş bakalım nediycekler
burcuuu hadi güle güle gidin gelin işallah otel bellimi merak ettim :))
selam kizlar hayirli cumalar daha bir saat önce kalktum... gecmisi okudum geldim
gelinlik, koltuk takimi, kasik takimi, harikalar güle güle kulanin
simdi gülcanin nikahini merak ettim... bid oraya bi göz atayim
böcügüm söyle bakam kacti dün eve geldigineseninki bay bir hizli cikti eeee adam daha sabredemiyor isini garntiye koymak istiyor.... Nasil tanistinizki ailelere söylemek istemiyorsunuz
hepinize selamlar olsun kizlar
Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
fmk, baberko, badatta, burcuözge+, croiselle, DarkAngel, dkb, eccu, gülay_gülay, jtosik+, karalahana+, lalis, lhnzdly+, mandilin+, parpalm, pıtırcık85, songa84, tubiS+, x_v_b, _HaYaTiM_+, _minik_+, şeker-leblebi+
burcuözge insallah bulursun bilet ne güzel balyai planlari baklaim biz balayimizi nezaman yapacagiz cikmaz ayin son carsambasinda herhalde
delikafadulden burcuuuuuuuuu hadi gözünüz aydın
istediğiniz olmuş. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
döndüğümde bennde anlatırım size rehber oluruz.
bulursunuz kuzum panik yapma vardır uçak bileti inşallh. kaydirigubbakcemile2
burcum senın adına çok sewındım opuyorumnanaktan inş bulursunus bılet
xvb ıı gunlerde kullan cnm aramıza hosgeldın
burcuözge kıbrıs türk havayollarına bak bir de kthy biraz tecrübeliyim bu konuda nişanlım askerliğini orda yaptı da:) herkese selam bu arad benim dügünüm de 16 temmuz opuyorumnanaktan
amin.
neyse üzülmiyelim
herkes kendi yuvasını bilsin demi ama
sağol şeker ya Şeniz
hadi hayırlıoslun
:roflol::roflol:
Amin sağolasın şeker
hiç bilmiyorumki :1no2:
iyi günlerde kullan ikisinide
burcuözge; tatlım dönünce iyi haberler bekliyoruz hepsini halletmiş oalrak gelirsin inşallah.
balayıda olmuş sonunda gözün aydın bilet bulursun merak etme.
x_v_b, hayırlı olsun.
kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce
bu cıvılcıvıl güzel ama garden olmadı :)
Süpermis. Annemde kendi dügününde öyle yapti fmk ;=))
fmk olabılır cnm neden olmasın mesela o alamzsa bana kı alır bende verırdım kendı aldıklarımı yada ortak alırdık onemlı olan sen ben deıl biz deıl mı :asigim:
burcu laa noldu ben kacrdım yaa
brcncvk cnmm sen davet edersın ısterse gelır ısterse gelmez ama çağırmazsan ayy ben gelcektım ama sen cağırmadın olur ara daha cok acılır
fnk üzülme cnm. biliyomusun bizim bir tanıdığımız anlatmıştı onun bi akrabası takı kiralamış sırf bu yüzden. ama bence gerekte yok kim ne derse desin
aime ben çok sevdim canım beğeniyorum bu tarzı...
dediğim gibi 4 sandalyesini hasır yapıp bir tarafına böyle bank şeklinde ama puf gibi kapli düşünüyorum ve bence çok değişik duruyor
kıbrısa balayına gidiyoruz böcük... :sm_cool:
kıbrısa balayına gidiyoruz böcük... :sm_cool:
meraba kızlarzemuszemusherkes aldıklarını iyi günlerde kullansın
gülcan canım hayırlı olsun canım resimlerini göremedim aam eminimki çok güzel olmuşsundur.
arsima yapılıcaklar listeni nefesimi tutup okudum allah yardımcın olsun:1hug:
Yaaa GLCNN adın gülcan mı, gülçin mi? Bazı arkadaşlar gülcan yazıyor bazıları gülçin kafam karışıyor ne diceğimi bilemiyorum :roflol:
aıme nan o yengeden bendede var anam şans ıste ama bzm düğünlerde o yok patronum düğünunde gecen yıl o vardı gercekten hıc hoş deıl bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?