Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsişş bende 2. beğendim bebişş hem renkli hem değişik :)

canım davutlarda yazlığımız var bizimde güseldir oralar :) ama yemek yapmaklamı uğraşcann gezmeklemi yaw -tatlicadiarzu-

fnk üzülme cnm. biliyomusun bizim bir tanıdığımız anlatmıştı onun bi akrabası takı kiralamış sırf bu yüzden. ama bence gerekte yok kim ne derse desin

ne demek canım sen niye utanıyorsun ki bırak onlar utansınlar
hem eğer sıkıntıları varsada yapacak bir şey yok elalem nederse desin boşver sen mutluluğuna bak canım

fmk hiç bunlarla yorma kafanı bitanem herşey olucaana varıo sen mutlu görün millet zaten bir iki konuşup susar sende çok konuşmalarına izin verme tavırlı ol birascık yerimseniben

fmk canım bana nişanda 2 tane 18 gr lık bilezik bi küpe saat bi tektaş yüzük bide kolye taktı ailesi hepsinin toplamı:2500 bulmadı
düğündede o 2 bileziği geri vercem onlar gene 2 tane alck anne babası yani 4 bilezik 1set takmış olcaklar
herkes bütçesine göre alıcak napsınlar her anne baba isterki çocuğuna herşeyin en güzelini yapmayı ama herşey kısmetin kadar ondan ötesi yok

fmkcğim bencede bilezik takıldı banada ben ıstemedım ama set boşver o telaşla kımse farketmıyor

takı nedırkı cnm boşver takma kafana uzulme sen
bana hıc takmasalarda benım takılarım yeter hıc dert deıl olmasada hzur olsun sevdığım yanımda olsun yeter

vala yaw benim k.validemde iki bilezik taktı düğünde vercem tekrar takıcak herşey anlayış meselesi yaw amann vala nasıl milletiz biz yaw

bencede takma kafana banada hiç bişey takmasalar umrumda olmaz. konuşacak akrabalarınada söyle altın az geldiyse gözlerine onlar tamamlasın

benim zaten nisanlimin ailesine bir lafim yok... yokta takamiyorlar nisanliminda su bitmek tükenmek bilmeyen borclarindan biktim.. ben de öyle yapacagim zaten cok mutlu görüncegim dosta düsmana karsi. Ben zaten sert bir insanim benim yüzüme karsi hele bir sey desin biri bin pisman ederimde keske yüzüme karsi söylense arkamadan gizli kapakli konusuludug zaman kendimi savunamam en gicik oldugum seylerden biri baskasinin arkasindan konusmak

saolun kizlar ne güzel morel veriyorsunuz

la ptırcık senınde hep canın sıkılıyo nıyekıne

bız 3lü burmalardan yengelerıme 8 şer tane taktık nışanda 2 tane bılesık bı kucuk set düğünde yenı bı set aldı abım
annem babam benımle brlıkte toplam 8 bılesık takmıstık kız tarafı takmamıştı demekkı bızımkıısı tam tersı:)
bızde mesela ben nışanlanırsam aılem 1 bılesık takar(benımde 4 tane var kendım aldım)ablamlar abımlerde takar zengın olurum erkek tarafı da ıstedığıkadr taksın ıster 1 ıster 2 durum neyı gerektıyorsa

benim zaten nisanlimin ailesine bir lafim yok... yokta takamiyorlar nisanliminda su bitmek tükenmek bilmeyen borclarindan biktim.. ben de öyle yapacagim zaten cok mutlu görüncegim dosta düsmana karsi. Ben zaten sert bir insanim benim yüzüme karsi hele bir sey desin biri bin pisman ederimde keske yüzüme karsi söylense arkamadan gizli kapakli konusuludug zaman kendimi savunamam en gicik oldugum seylerden biri baskasinin arkasindan konusmak

saolun kizlar ne güzel morel veriyorsunuz

arsicim, bence ya 1 (çok şirin) ya da 3 (farklı ilginç duruyor) .

fmk, canım nişanda taktıklarını tekrar takarsın, hiiç üzülme. herkes evladına dahada çok vermek ister ama yapamıyorlarsa napsınlar. boşweer.

banada sözde 1 bitane nişanda 3 tane bide set düğünde bidaha bişey takmıcaklar yeterde zaten kim nederse desin boşver

a.s.
ne demek canım sen niye utanıyorsun ki bırak onlar utansınlar
hem eğer sıkıntıları varsada yapacak bir şey yok elalem nederse desin boşver sen mutluluğuna bak canım
a.s.
fmk hiç bunlarla yorma kafanı bitanem herşey olucaana varıo sen mutlu görün millet zaten bir iki konuşup susar sende çok konuşmalarına izin verme tavırlı ol birascık yerimseniben

ne kadar düsüncelisin sende canim
fmkcğim bencede bilezik takıldı banada ben ıstemedım ama set boşver o telaşla kımse farketmıyor

takı nedırkı cnm boşver takma kafana uzulme sen
bana hıc takmasalarda benım takılarım yeter hıc dert deıl olmasada hzur olsun sevdığım yanımda olsun yeter
sen ne aklili bir insanin bilerziklerini de önceden kendin alimisn yasin kac basin kac senin yahuuuuuuuu büyümüste kücülmüs böcük kaydirigubbakcemile5
vala yaw benim k.validemde iki bilezik taktı düğünde vercem tekrar takıcak herşey anlayış meselesi yaw amann vala nasıl milletiz biz yaw
evet cok cok acayip bir millettiz hep gösteriste gözümüz malesef dedikoducu milletiz vesesalm delikafadulden

bencede takma kafana banada hiç bişey takmasalar umrumda olmaz. konuşacak akrabalarınada söyle altın az geldiyse gözlerine onlar tamamlasın
bu cok güzel yaa bunu söylemen cok iyi oldu ayenen bunu söylerim

öyle yapacagim fotograf cekiminden sonra nisnada takilanlari takacagim

banada sözde 1 bitane nişanda 3 tane bide set düğünde bidaha bişey takmıcaklar yeterde zaten kim nederse desin boşver

kizlar hepinize ayri ayri tesekkürler benim de aklimdan gecirdiyigm bir planim var sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

hay ağzına sağlık buketçimmmkaydirigubbakcemile5

boşverrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

o bılesıklerı 500 tl aylık aldığım zmnlar almıştım zaten suanda cok bı para almıyom ıyı hoşta
valla cnm hıc dsunme sen zaten altın su aralar sızn şansınıza yada hepımızın şansına cok pahalı
huzur versın rabbım

nan ne planı de hele:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…