kizlar kalktim giyindim... ama vazgectim disari cikmakdan.
Kizlar dügünde ´ne erkek tarafi ne takacaklar biliyormusunuz. Bizimkilerin durumu iyi degil Nisanda takmislardi bilerzik set dügünde herhalde artik bir sey takilmicak. Gözüm takida degilde taki merasimi baslayacak ve erkek tarfi sadece bir bilerzik takacak olmasi beni biraz üzüyor bizim akrabalarin yapacagi dedikodularda cabasi.
Iki bilerzik almislar bana birini satmislar sonradan paraya ihtiyatclari olmus... mahcup olmaktan korkuyorum
a.s.ne demek canım sen niye utanıyorsun ki bırak onlar utansınlar
hem eğer sıkıntıları varsada yapacak bir şey yok elalem nederse desin boşver sen mutluluğuna bak canım
fmk hiç bunlarla yorma kafanı bitanem herşey olucaana varıo sen mutlu görün millet zaten bir iki konuşup susar sende çok konuşmalarına izin verme tavırlı ol birascık yerimseniben
ne kadar düsüncelisin sende canimfmk canım bana nişanda 2 tane 18 gr lık bilezik bi küpe saat bi tektaş yüzük bide kolye taktı ailesi hepsinin toplamı:2500 bulmadı
düğündede o 2 bileziği geri vercem onlar gene 2 tane alck anne babası yani 4 bilezik 1set takmış olcaklar herkes bütçesine göre alıcak napsınlar her anne baba isterki çocuğuna herşeyin en güzelini yapmayı ama herşey kısmetin kadar ondan ötesi yok
fmkcğim bencede bilezik takıldı banada ben ıstemedım ama set boşver o telaşla kımse farketmıyor
sen ne aklili bir insanin bilerziklerini de önceden kendin alimisn yasin kac basin kac senin yahuuuuuuuu büyümüste kücülmüs böcük kaydirigubbakcemile5takı nedırkı cnm boşver takma kafana uzulme sen
bana hıc takmasalarda benım takılarım yeter hıc dert deıl olmasada hzur olsun sevdığım yanımda olsun yeter
evet cok cok acayip bir millettiz hep gösteriste gözümüz malesef dedikoducu milletiz vesesalm delikafaduldenvala yaw benim k.validemde iki bilezik taktı düğünde vercem tekrar takıcak herşey anlayış meselesi yaw amann vala nasıl milletiz biz yaw
bu cok güzel yaa bunu söylemen cok iyi oldu ayenen bunu söylerimbencede takma kafana banada hiç bişey takmasalar umrumda olmaz. konuşacak akrabalarınada söyle altın az geldiyse gözlerine onlar tamamlasın
öyle yapacagim fotograf cekiminden sonra nisnada takilanlari takacagimarsicim, bence ya 1 (çok şirin) ya da 3 (farklı ilginç duruyor) .
fmk, canım nişanda taktıklarını tekrar takarsın, hiiç üzülme. herkes evladına dahada çok vermek ister ama yapamıyorlarsa napsınlar. boşweer.
banada sözde 1 bitane nişanda 3 tane bide set düğünde bidaha bişey takmıcaklar yeterde zaten kim nederse desin boşver
bencede takma kafana banada hiç bişey takmasalar umrumda olmaz. konuşacak akrabalarınada söyle altın az geldiyse gözlerine onlar tamamlasın
boşverrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2banada sözde 1 bitane nişanda 3 tane bide set düğünde bidaha bişey takmıcaklar yeterde zaten kim nederse desin boşver
sen ne aklili bir insanin bilerziklerini de önceden kendin alimisn yasin kaca basin kac senin yahuuuuuuuu büyümüste kücülmüs böcük kaydirigubbakcemile5
kizlar hepinize ayri ayri tesekkürler benim de aklimdan gecirdiyigm bir planim var sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?