kızlar yardım edin bana fikir verinn..
teyzemle küsmüştük nisandan önce düzensiz uğruyordu bize bazen 1 ay uğramıyordu ama sonra düzeldi aramız artık ayda 1 kez gelmeye başladı mesela geldği tarihleri yazayım..:)
14 nisan
8 mayıs
5 haziran..
benim 4 temmuzda düğünüm varya sizce düğünme gelir mi?gelmesini istemiyorum çok soğuttu bu olaylar beni sizce gelmesin diye ne yapayım :):):):)
aime türkiyedede oluyor malesef ama biz istemiyoruz taki töreni baslamistirk denilecek isteyen takacak öyle anonks yaptirmayacagiz... cok da uzun sürüyor oynamaya zaman kalmiyor
canim benim yemek masamin aynissin eklemisin ceviz renkli olan ama ben bankli almadim
sırnaşık şey
senin yerinde ben olsam ben de oynar ziplarrdim hihoyyythihoyyyt delikafadulden
dügün ve balayi fotolardan bir albüm yaparsin artik alkisalkisalkis hadi gözün aydin canim
anlatırım bol boll resim gösteririmmmhihoyyytkibrisa gitmeyi bende hep cok istemisimdir
gelince anlatirsin.... güzelse bizde gideriz alkisalkisalkis
teşekkür ederim böcük Şenizburcu gözun aydın cnm kacrmışım arada
aıme nan o yengeden bendede var anam şans ıste ama bzm düğünlerde o yok patronum düğünunde gecen yıl o vardı gercekten hıc hoş deıl bence
keske ceyrek 45 tl ınsede altının gramıda 20 falan olsada alsak sımdıden az dha
KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
KIBRIS a gidiyoruzzzzzzzzz
Balayında Kıbrısdayızzzzzzz:dance:
Bekle bizi kıbrıs biz geliyoruzzzzzzzzzzz
sositososito:teytey::dance::sm_cool:
bunları aldım bende nasıl???
fmk çok iyi düşünmüşsün canım wallla
bende öle yaptm .kendim künye almştm nişanlım aldı dedim :S
düğündede öle bişi yapmk istiorum ama bakalım !!
çok şükür bugün evi tuttuk üzerimden büyük bi yük kalktı delikafadulden ohh be rahatım artık
çok şükür bugün evi tuttuk üzerimden büyük bi yük kalktı delikafadulden ohh be rahatım artık
aıme numunelık :roflol: boşver
QUOTE]
brncvk cnm nıye ya gelsın ıste cokmu ozel durumlar
brccvk86, canım yazdığını esmanın alıntısında gördüm.
neden istemiyorsun teyzeni ben anlamadım benneyaptımki
oy oy oy hayırlı olsun canım bol bol gez eğlenvalla bizim balayı şüpheli nişanlımın ağzını bıçak açmıyor yada düğünden sonra sürpriz yapacak bilmiyorum umarım öyle olur çünkü ne zaman balayı lafı etsem hemen bi laf karıştırıyor bende salıverdim artık bırak balayını düğün günüyle ilgili bile birşey sormuyorum :roflol::roflol::roflol:
güle güle kullan iksvebe:))))
ben kıbrısı gördüm iş için gitmiştim otelleri gezmeye küçük biyer girne hareketli ama fazla bişey yok.magosanında denizi süper
yaa neden kimse anlamadı yaa bu teyze başka teyuzeeeeee
Bende bunu aldim kizlar
benim 4 temmuzda düğünüm varya sizce düğünme gelir mi?gelmesini istemiyorum çok soğuttu bu olaylar beni sizce gelmesin diye ne yapayım :):):):)
arkadaşlar melinliğimi seçtim ölçülerim alındı umarım güzel olurhihoyyyt
bir ara ekleyeceğim
gardrop, portmanto, yük dolabı siparişlerimiz verildi.
kaydirigubbakcemile5
geldiklerinde onların fotolarını da eklerim
sizlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?