Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende kıbrısa gitmeyi çok istiorum ama sewgili eşim askerliğini orda yapmış ve kötü anıları olduundan gitmek istemio napalım bende türkiyede görmediim yerleri görücem...

QUOTE]
brncvk cnm nıye ya gelsın ıste cokmu ozel durumlar

bende istemem asla öyle birsey yapilsin, aslinda ben hic taki merasimi yaptirmak istemiyorum.... hoslanmiyorum.... masalari dolasirken söyle herkes gönlünden kopani cantama atsa olmaz mi :uhm:

sandalyeli mi aldin sen???

ya ben bu renge bayiliyorum mobilyalarda cok asil duruyor....

sırnaşık şey

senin yerinde ben olsam ben de oynar ziplarrdim hihoyyythihoyyyt delikafadulden

dügün ve balayi fotolardan bir albüm yaparsin artik alkisalkisalkis hadi gözün aydin canim

tabiki eklerim balımm:1hug:
kibrisa gitmeyi bende hep cok istemisimdir

gelince anlatirsin.... güzelse bizde gideriz alkisalkisalkis
anlatırım bol boll resim gösteririmmmhihoyyyt

teşekkür ederim böcük Şeniz

fmk çok iyi düşünmüşsün canım wallla
bende öle yaptm .kendim künye almştm nişanlım aldı dedim :S

düğündede öle bişi yapmk istiorum ama bakalım !!

çok şükür bugün evi tuttuk üzerimden büyük bi yük kalktı delikafadulden ohh be rahatım artık

brccvk86, canım yazdığını esmanın alıntısında gördüm.
neden istemiyorsun teyzeni ben anlamadım benneyaptımki

bende sevmiyorum takı törenini
nişanlımla da organize ettik pastayı kesip dans ettikten sonra masaları dolaşıcaz benim keseme atıcaklar takıları

KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

KIBRIS a gidiyoruzzzzzzzzz
Balayında Kıbrısdayızzzzzzz:dance:

Bekle bizi kıbrıs biz geliyoruzzzzzzzzzzz

sositososito:teytey::dance::sm_cool:

bunları aldım bende nasıl???

oy oy oy hayırlı olsun canım bol bol gez eğlen valla bizim balayı şüpheli nişanlımın ağzını bıçak açmıyor yada düğünden sonra sürpriz yapacak bilmiyorum umarım öyle olur çünkü ne zaman balayı lafı etsem hemen bi laf karıştırıyor bende salıverdim artık bırak balayını düğün günüyle ilgili bile birşey sormuyorum :roflol::roflol::roflol:

güle güle kullan iksvebe:))))

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

hayirli olsunnnnn canimmm

oh be sizinle paylasitim rahatladim valla demek yaptigim sey kötü bir sey degilmis

ben kıbrısı gördüm iş için gitmiştim otelleri gezmeye küçük biyer girne hareketli ama fazla bişey yok.magosanında denizi süper

çok şükür bugün evi tuttuk üzerimden büyük bi yük kalktı delikafadulden ohh be rahatım artık

hayirli olsun vazgecilmezim

aıme numunelık :roflol: boşver

bosver bosvere nereye kadar bosvercez bakalim....

kizlar benim annemle bir yere kadar gitmem gerekiyor...

aksama görüsürüz...

görüsemeyeceklerime iyi hafta sonlari diliyorum... ayrica hayirli cumalar...

kendinize iyi bakin

nan bak kımse bu haladan teyzeden ben gıbı bısey anlamamış
:roflol:

hayrlı olsun vazgecılmezım masallah bekar kalmıycak ha burda

arkadaşlar melinliğimi seçtim ölçülerim alındı umarım güzel olurhihoyyyt
bir ara ekleyeceğim
gardrop, portmanto, yük dolabı siparişlerimiz verildi.
kaydirigubbakcemile5
geldiklerinde onların fotolarını da eklerim
sizlar nasılsınız bakalım

alın fotoların devamı sulfatım sormuştu ama patron önüme dosya dökünce bakamadım kusura bakma canım benneyaptımki

teşekkür ederim sinaycımmm:1hug: inşallah seninde gönlüne göre olur bir süprizle karşılaşırsınn:1rolleyes:

ben kıbrısı gördüm iş için gitmiştim otelleri gezmeye küçük biyer girne hareketli ama fazla bişey yok.magosanında denizi süper

bizim kalacağımız yerde magosada canım yerimseniben tarihi yerlerini gezeriz akşamları gazinolara bakarız ne var ne yok birde deniz kum güneşin tadını çıkartırız ayy birlikte olunca her yer güzel :teytey:

Bende bunu aldim kizlar

ii günlerde kullan

benim 4 temmuzda düğünüm varya sizce düğünme gelir mi?gelmesini istemiyorum çok soğuttu bu olaylar beni sizce gelmesin diye ne yapayım :):):):)

davetiye verme

hayırlı oslun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…