:roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy sinirlerim bozuldu :roflol::roflol:balayında regl olucam :roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gülme :)
düğünden sonraki gün ve düğnden 5 gün önce olmaya razıyım :)
evet sinayım ben geciktirici alcam ya 3 yıldır tatil yapmıorum tatilimi dolu dolu yaşamak istiorum yaa
la ptırcık senınde hep canın sıkılıyo nıyekıne
bız 3lü burmalardan yengelerıme 8 şer tane taktık nışanda 2 tane bılesık bı kucuk set düğünde yenı bı set aldı abım
annem babam benımle brlıkte toplam 8 bılesık takmıstık kız tarafı takmamıştı demekkı bızımkıısı tam tersı:)
bızde mesela ben nışanlanırsam aılem 1 bılesık takar(benımde 4 tane var kendım aldım)ablamlar abımlerde takar zengın olurum erkek tarafı da ıstedığıkadr taksın ıster 1 ıster 2 durum neyı gerektıyorsa
onu bende anlamadım
3 defa okudum senin alıntıyıda onun yazıyıda ama ııh anlamadım
acaba o bu diğer teyze konusuna yorum etti sonra jetonu düştü ondanmı :)
aynen ondan Arsicim, kız böcüüüüük bak sonradan kızlar gelip okuyup benimle dalga geçmesinler demişsin amaaaa ilahi adalet işte... sonradan da olsa geldim, gördüm ve çook güldüümmm :roflol: :roflol: :roflol:acaba o bu diğer teyze konusuna yorum etti sonra jetonu düştü ondanmı :)
bende kızı cıddıye alıp cvp verdım sonra anladım ama burcu alıntı etmıştı:roflol:
ya ben ceyıs eklemek ıstıyom ama evdekı pc püff oldu maalesef
ayy bıde aksam ablama gtcem annemı arıycam durumları bıldrcem off cok heycanlıyım yaa
bende kızı cıddıye alıp cvp verdım sonra anladım ama burcu alıntı etmıştı:roflol:
ya ben ceyıs eklemek ıstıyom ama evdekı pc püff oldu maalesef
ayy bıde aksam ablama gtcem annemı arıycam durumları bıldrcem off cok heycanlıyım yaa
ee ne yapıcam ben kızzlaarrr cevap vermediniz
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy sinirlerim bozuldu :roflol::roflol:balayında regl olucam :roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aynen ondan Arsicim, kız böcüüüüük bak sonradan kızlar gelip okuyup benimle dalga geçmesinler demişsin amaaaa ilahi adalet işte... sonradan da olsa geldim, gördüm ve çook güldüümmm :roflol: :roflol: :roflol:
fnk üzülme cnm. biliyomusun bizim bir tanıdığımız anlatmıştı onun bi akrabası takı kiralamış sırf bu yüzden. ama bence gerekte yok kim ne derse desin
benim zaten nisanlimin ailesine bir lafim yok... yokta takamiyorlar nisanliminda su bitmek tükenmek bilmeyen borclarindan biktim.. ben de öyle yapacagim zaten cok mutlu görüncegim dosta düsmana karsi. Ben zaten sert bir insanim benim yüzüme karsi hele bir sey desin biri bin pisman ederimde keske yüzüme karsi söylense arkamadan gizli kapakli konusuludug zaman kendimi savunamam en gicik oldugum seylerden biri baskasinin arkasindan konusmak
saolun kizlar ne güzel morel veriyorsunuz
ee ne yapıcam ben kızzlaarrr cevap vermediniz
Tamam kız gebertme dur :roflol: Ekliceğim ciciler çeyizlik şeyler silceğim bişey değil. Sabah da görürsün muhakkak kaydirigubbakcemile3 Yatak odasını da herkesi bir arada bulamadığımdan ve ekle sil yapmamak için profilime eklicem. Anlaştık mı vereliniortak
Ayhh kız hafıza oyunu gibi birşey oldu bu hemen aklıma gelenleri yazıyorum ona göre
Hayatım;
baberko dan bişi istiyo:)
Gelinliğini annesi dikti aralarda annesine kızsada... geçenlerde babasına da kızdı
koltuğu beğenmedi diye...
Birazcık sinirli kayınvalidesi bile korkuyor ondan...
3.000 para geldi ohh mis...
kizlar bende bugun netten pike takimi aldim kampanyadan yararlanarak
kizlar buda nisan alisverinde alinmisti
iyi akşamlar ben celdım anneannemin bana mardınden gonderdıgı cerezlık kaselerım sızlere sunuyorum :)
iyi geceler herkese :)
profillerinize resimler ekliyosunuz ben göremiyorum aklım kalıyo :uhm:
o yüzden mesajını gördüklerimi arkadaş listeme ekledim, ama kabul etmek zorunda hissetmeyin kendinizi sormadan direkt ekledim çünkü :tomato:
kızlar balayı rezervasyonumuz yapıldı bugün..
nasipse uzungöle gidiyoruzkaydirigubbakcemile
hep gitmeyi çok istiyordumŞeniz
Selam kızlar nasılsınız ?
içim içime sığmıyor bu gece.uyuyamıyorum. inşallah yarın sevdiğimin kollarında olacağım. Ankaraya gidiyorum inşallah opuyorumnanaktan
Betacım Bugün Tekirdağdayız...
Kimler vardı aramızda tekirdağlı yada tekirdağa gelin gidecek olan
dün bulustuk ısyerıme almaya geldı ben görmedı sandı ama arabanın arkdasına saklandı aklınca korkutacak ya yer mıyım ben hayır kaydirigubbakcemile3
neyse ben onu korkuttum
bı yere gıttık yemek yedık ve konustuk ben zmn lazım dedıkce bu tmm dıo gece 1 3 5 7 sureklı arayıp annenlere acıldın mı konuyu dedın mı dıo
ula bu lazlar cok ınatcı olıy ha:roflol: bende hayr dedım
bu ayınn 21 ınde ıstemeye gelceklermış:1shok:
dun amcasına gtmıştı demıs ablasına enıstesıne demış dun o saate halasına gttı onada demış
ben ne dersem boş plan bılem yapmış :roflol: yok dıom tm dıo 21 bız gelek 28 sız gelın 5 temmuzda söz takalım artık dıo sankı yıllar olmuş gıbı artıkk dıo
tşk ediyorum güzeller
Bu da nihayet dün aldığım çatak kaşık takımım. Ama henüz ürün teslim edilmediği içi netteki fotosunu ekliyorum
yatak odam ve yemek odam kızlar, yatak odasının sadece gardrobu var :) yatak başını falan çekmemisim
Bu arada kızlar bu hafta benimki elektrik su doğalgazı üstümüze almakla koşturdu durdu. Doğalgaz bugun açılacak illa fırın olması gerekiomuş evde bizim beyaz eşyalar boschta 11 aydır geçici olarak bi fırın geldi eve çünkü benim fırınımın tek gözü elektrikli onlardada o şuanda yokmuş 1 haftaya gelirmiş.
cumartesi lambaları alırım birde perde için ölçü alıp fiyat arastırırım.ben şey duydum perdelerin boyunun yere kadar uzun olması fiyatı etkilemiyomuş doğrumu? mutfağa masa bakıcam ve bir çalışma masası ve kitaplık gibi bişey home office yapmak istiom
Bu pazar temizlik var 100 liraya anlaşmış bir şirketle 2 bayan gelicekmiş birde patronları var oda arada geliomuş yemek ulaşım ve temizlik malzemeleri onlardan..
Ve önümüzdeki salı gelinliğin son provası gibi bişey var yani çoğu şey bitmiş olucak foto çekicem inşallah
cuma kına gecemiz
cumartesi duşakabinler gelecek
pazar düğün :)
şimdi ben 9 gün sonra evlenecekmiyim :)
KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
KIBRIS a gidiyoruzzzzzzzzz
Balayında Kıbrısdayızzzzzzz:dance:
Bekle bizi kıbrıs biz geliyoruzzzzzzzzzzz
sositososito:teytey::dance::sm_cool:
Hayatım nerelerde bugün :uhm: En son dün bişey eklersen ben yokken gebertirim diyodu kaydirigubbakcemile3
Hemşom da kesin davetiyelerle uğraşıyor unuttu burayı :mymeka:
bunları aldım bende nasıl???
kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce
benim zaten nisanlimin ailesine bir lafim yok... yokta takamiyorlar nisanliminda su bitmek tükenmek bilmeyen borclarindan biktim.. ben de öyle yapacagim zaten cok mutlu görüncegim dosta düsmana karsi. Ben zaten sert bir insanim benim yüzüme karsi hele bir sey desin biri bin pisman ederimde keske yüzüme karsi söylense arkamadan gizli kapakli konusuludug zaman kendimi savunamam en gicik oldugum seylerden biri baskasinin arkasindan konusmak
saolun kizlar ne güzel morel veriyorsunuz
Bende bunu aldim kizlar
haaa anladım teyzeni
bizim hala dediğimiz :)
benim düğün günü yada kına günü gelecek
son gelişlerini yazayım
mayıs 13
nisan 14
mart 15
şubat 21
napacam bilmem
ben doğum kontrol, adet sökücü yada geçiktirici gibi ilaçlarda içemiyorum
ve en büyük derdim ya arkama geçerse :1shok:
benim de cuma kına pazar düğün. aynı anda gözyaşı dökecez desene senağlama :a015:
şimdi ben 9 gün sonra evlerecek miyim :1shok:
3. sıradaki
ya ben de diorum ki yuh teyzesinin geliş gidiş çetelesini mi tutmuş :roflol: ay ne safım sırnaşık şey
arsimacim büyük güne son 9 günn alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?