Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Teyze olayına koptum yaaa diyorum böyle ciddi bi olay var bu kız niye gülenyüz koymuş kaydirigubbakcemile3 burcu hayırlı dlsun.Masaları çok beğendim ama geniş evleremei olurki bira yer kaplıyo gibi

gülme :)
düğünden sonraki gün ve düğnden 5 gün önce olmaya razıyım :)
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy sinirlerim bozuldu :roflol::roflol:balayında regl olucam :roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
evet sinayım ben geciktirici alcam ya 3 yıldır tatil yapmıorum tatilimi dolu dolu yaşamak istiorum yaa

bence kullanma yinede sen bilirsin tabiyasakkelime

gülcan ben de resimleri görmek istiyorum ama göremedim

eee sıkılıo napim:)

onu bende anlamadım
3 defa okudum senin alıntıyıda onun yazıyıda ama ııh anlamadım

acaba o bu diğer teyze konusuna yorum etti sonra jetonu düştü ondanmı :)

ya ben hala teyze dıyınce normal olanı anladım dedım boşver sen davet ette gelmezse sonra sız zaten davet etmenız olmasın ama sonra düştu jeton laz mıyım neyım -tatlicadiarzu- yazdım bıde :roflol:

acaba o bu diğer teyze konusuna yorum etti sonra jetonu düştü ondanmı :)
aynen ondan Arsicim, kız böcüüüüük bak sonradan kızlar gelip okuyup benimle dalga geçmesinler demişsin amaaaa ilahi adalet işte... sonradan da olsa geldim, gördüm ve çook güldüümmm :roflol: :roflol: :roflol:

bende kızı cıddıye alıp cvp verdım sonra anladım ama burcu alıntı etmıştı:roflol:

ya ben ceyıs eklemek ıstıyom ama evdekı pc püff oldu maalesef
ayy bıde aksam ablama gtcem annemı arıycam durumları bıldrcem off cok heycanlıyım yaa

canim annen nerde kaliyor sen nerde kaliyorsun abimlerle mi yasiyorsun sen

ay böcük yaa heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki inşallah hakkında hayırlısı olur

kizlar vampir gibi olmusum gözlerim kanlani
ekran karsisinda durmaktan

ee ne yapıcam ben kızzlaarrr cevap vermediniz

kelin ilacı olsa başına sürer

balayında olmaya razıyım düğünde olmim yeter
gelinlikle nası ped değiştirilir

kaydirigubbakcemile5

fnk üzülme cnm. biliyomusun bizim bir tanıdığımız anlatmıştı onun bi akrabası takı kiralamış sırf bu yüzden. ama bence gerekte yok kim ne derse desin

arnavutlar takıalrı olsa bile çok görünsün diye kiralıyorlar.

canımcım illaki altın olması gerekmiyor, ayrıca gelinliklerde sarı altın set güzel durmuyor bence, sahte olan setlerden alabilirsin. çok abartılı olmayanlardan zarif sade birşey.
örnek ben set aldırmadım çünkü ona verilen paraya yazık, birdaha takmayacağım bozdursan para etmiyor.

ee ne yapıcam ben kızzlaarrr cevap vermediniz

bende herkes gibi teyzen sandım kaydirigubbakcemile3
dr gitsen daha iyi olur düzenleyici verebilir. geciktiriciden daha iyi sonrasında ağrı olmuyormuş.

ay çok şükür yaaaaaaaaaaaaaa öğlen geldim işe öğlenden beri oku oku biteremedim. çeneniz tutulmasın emi :mymeka:

çok şükür yatak odanı da gördüm diğer aldıklarını da. iyi günlerde huzurlu günlerde kullan canım, hepsi çok güzel

yuh :lepi:

kizlar bende bugun netten pike takimi aldim kampanyadan yararlanarak

azra kız kaça aldın bana pike takımı lazımmmm

kizlar buda nisan alisverinde alinmisti

güle güle iyi gecelerde giy

iyi akşamlar ben celdım anneannemin bana mardınden gonderdıgı cerezlık kaselerım sızlere sunuyorum :)

oohhh mardin kapı şenola kaydirigubbakcemile3

ben de ekledim her ne kaaaa BJKlı olsan da naniknanik

kızlar balayı rezervasyonumuz yapıldı bugün..
nasipse uzungöle gidiyoruzkaydirigubbakcemile
hep gitmeyi çok istiyordumŞeniz

orası nire yazmalı, hayırlı olsun canım

Selam kızlar nasılsınız ?
içim içime sığmıyor bu gece.uyuyamıyorum. inşallah yarın sevdiğimin kollarında olacağım. Ankaraya gidiyorum inşallah opuyorumnanaktan

gözün aydın canım benim

Betacım Bugün Tekirdağdayız...
Kimler vardı aramızda tekirdağlı yada tekirdağa gelin gidecek olan

benim memleketimdesiniz yani :teytey:

çüş dicem olmıcak :1shok: sırnaşık şey

tşk ediyorum güzeller

teşekkür etmişsin de ben görmedim senağlama

salon koltuklarım,a.s

owww çok kokoşmuş kızzzz

Bu da nihayet dün aldığım çatak kaşık takımım. Ama henüz ürün teslim edilmediği içi netteki fotosunu ekliyorum

güle güle kullan şıkır şıkır valla

yatak odam ve yemek odam kızlar, yatak odasının sadece gardrobu var :) yatak başını falan çekmemisim

güle güle kullan canımmmmmmmmm

hmm çokk ışıltılı mutlulukla giy inşallah

kısa tül hiç sevmem niye kısa istion yaa

cuma kına gecemiz
cumartesi duşakabinler gelecek
pazar düğün :)

benim de cuma kına pazar düğün. aynı anda gözyaşı dökecez desene senağlama :a015:

şimdi ben 9 gün sonra evlenecekmiyim :)

şimdi ben 9 gün sonra evlerecek miyim :1shok:

KIzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

KIBRIS a gidiyoruzzzzzzzzz
Balayında Kıbrısdayızzzzzzz:dance:

Bekle bizi kıbrıs biz geliyoruzzzzzzzzzzz

sositososito:teytey::dance::sm_cool:

kızım herkes gider mersine siz gidersiniz tersine. tatil beldesinde ne kıbrıs'ı sırnaşık şey
hayırlı uğurlu olsun canım, orası çokkkkk sıcak olur dikkat et haa sonra ıstakoz'a dönersin senin tenin hassas :mymeka:

Hayatım nerelerde bugün :uhm: En son dün bişey eklersen ben yokken gebertirim diyodu kaydirigubbakcemile3
Hemşom da kesin davetiyelerle uğraşıyor unuttu burayı :mymeka:

okumakla geçti ömrüm

bunları aldım bende nasıl???

güle güle kullan

kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce

3. sıradaki

benim sözüm olmadı, isteme+ nişan evde birarada oldu. nişanda kayınvalide bir bilezik 20 gr., nişanlım altınbaş'ın bir kolyesini, görümceler de 2 çeyrek taktı.

düğünde de nişanlım set, kayınvalide 4 yarım bir tam altını kırmızı kurdelede takacak, görümceler de 2 bilezik takacak. olmayınca olmuyor canım, sakın üzülme. bende altınım az diye üzülüyorum sırf etrafa karşı ama napalım benneyaptımki

Bende bunu aldim kizlar

güle güle kullan

ya ben de diorum ki yuh teyzesinin geliş gidiş çetelesini mi tutmuş :roflol: ay ne safım sırnaşık şey

Hayatim netten aldim 3 al 2 ode kampanyasiylan 182 tl ye geldi tatlim
arsimacim büyük güne son 9 günn alkisalkisalkis

senin kına şarkın ne olacak :)

kopya çekme hulen benden önce ben dedim
ok 3. sıra

bende şaşırdım ama hiçte adet sanmadım ilk başta -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…