Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Songacim cok kuvvetli iyi fon ceker tatlim güle güle kullan arkadasim

Songacim cok kuvvetli iyi fon ceker tatlim güle güle kullan arkadasim

teşekkür ederim canım.markası belli bir marka değil ama ben şuanda kullandığımı da kuaföre sipariş vererek almıştım ve yaklaşık 10 senedir kullanıyorum.hiç bişey olmadı.çeyizimede yine kuaföre sipariş vererek aldım.inşallah bundan da memnun kalırım

Kızlarr selamlarrr hihoyyyt
Ben pullu havlulardan istiyorumm satan bi yer biliyormusunuz ? Veya çevrenizde yapıp satan emektarlar var mı?

FMK canım ancak bunları bulabildim gitti gitmek üzere olan bir site var ya ordan düz model maalesef pek yok hepsi dantelli ama bende düz istiyorum

orkide 34 TL

yeni inci 87.90 TL

Bocukum hepsi birbirinden güzel gercekten allah güle güle agiz tadiyla kullanmak nasip etsin bunlari insallah

kızla rsizlere bişi sormak istiyorum sizce gelinliğin altına ne giyilir düğününm yaklaşyo fakat bi türlü karar weremedim

kızla rsizlere bişi sormak istiyorum sizce gelinliğin altına ne giyilir düğününm yaklaşyo fakat bi türlü karar weremedim

Ben büstiyer takım aldım.Ama almasamda olurmuşş benneyaptımki Çok rahatsız edici ama karnı bel kısmı acayip topluyor ve dik durmanı sağlıyor.Ama çok rahatsızz kaydirigubbakcemile3 Güzel bi iç çamaşırı yeterli bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…