Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben çıkıyorum kızlar
koltuklarıma bakmaya gidicem
yarın yokum
sabah gelinlik provam sonra eminönü kına alışverişimiz var
su acılırsa temizlikte yaparız kanımca

kendinize iyi bakın
çok yazmayın :)

Hayatim netten aldim 3 al 2 ode kampanyasiylan 182 tl ye geldi tatlim
arsimacim büyük güne son 9 günn alkisalkisalkis

oo pahalıymış kızz ben dün akşam gördüm tanesi 30 tl.

benim de 9 gün kaldı niye sadece arsi'ye diosun benneyaptımki

senin kına şarkın ne olacak :)

kopya çekme hulen benden önce ben dedim
ok 3. sıra

bende şaşırdım ama hiçte adet sanmadım ilk başta -tatlicadiarzu-

kına şarkısı mı öyle bişi mi var? yakılırken mi? eğer öyleyse şeye hayatta dayanamam kınayı getir aney'e heralde candan erçetin yüksek yüksek tepeler olur

kopya çekmedim :dilcikar:

hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim inşallah herşey yolunda gider.

ben 2 gün yokum. yarın kına elbisesi ve bikini bakıcaz. inş. bulurum.

yaaaaa ne dicem size karaca çeyiz seti almıştım ya

kaseden biri kırık, servis tabaklarından da biri defolu çıktı senağlama size sölemeyi unuttum ben

oo pahalıymış kızz ben dün akşam gördüm tanesi 30 tl.

tacin pike takimini nerde sordun tatlim sen ya 30 a kazikmi yedim yine ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

arsima :roflol:
15 Nisan
10 Mayıs
4 Haziran dün regl oldum dün gecede ilk doğum kontrol hapımı içtim düğünden 1 yada 2 gün sonrada regl oluyorum (((

gerçekten zamanlama çok kötü olmuş canım yaaaaaaaa.düğünden 2 gün sonra adet olcan.neyse üülme.diğer tüm günler sizinnnnnnnnnn:) :roflol:

Hayatim ne zaman almistin ceyiz setini eger 1 seneyi gecmediyse hemen aldigin yere bildir canım degistiriyorlar bende aldigimda catlak vardi soyledim degisim yaptilar butun koliyi acip butun tabaklari tek tek kontrol ettim bi seneyi gecti alali benimkileride

hoşbulduk buket ama birazdan kaçıcam :))

azra seninki taç mıydı :))))))))))))))))) yok kız benim gördüğüm dandik:)))))))))))))))))))))

off hayatım yaa uzuldum he değişmezler mı acep
bende acıp kontrol ettım tektek
kahvaltı takımımın altlığının kenarını krıdım sıze resım cekcem dıe ama cok fazla bellı deıl ona bıle uzuldum

bocukum sen ceyizinin resimlerini mi ekledin nihal oyle bisey soledi dün yanlismi anladim yoksamki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…