Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şaka maka uzun bi süre giremicem kızlar yaa evde internet yok ben abimlerdeyım ozlucem hepınızı

kizlar kimse kalmamissss...senağlama
ben simdi mutlulugumu kiminle paylasicam :uhm:

annemle alisverise gittim.... markette gezinirken bi bardaklarin oldugu bölüme gittim. hic bir beklentim yoktu ne de olsa almanyada dogru düzgün istedigim gibi birsey yok dedim...

birde baktim gecenlerde burda gördügüm ve coooooook begendigim o bardak takimindan.... ay bi zipladim orda sevincten... :dance::dance:
anneme cagirdim hemen almam lazim dedim.... bastan hayir mayir dedi ama sonra izin verdi.
.. :teytey:
ben iki tane alicaktim ama ona izin vermediiii :çok üzgünüm:

bu mandallarida halam gecen gün hediye almis benim icin....

Son düzenleme:
canim benim bardaklarin cok güzelmis renkli renkli güle güle kullan bebegim
mandallainda cok seker yaaaaaaaa süperler ))

FMK canım ancak bunları bulabildim gitti gitmek üzere olan bir site var ya ordan düz model maalesef pek yok hepsi dantelli ama bende düz istiyorum

orkide 34 TL

yeni inci 87.90 TL
saol tatlim unutmadigin

gözün aydin adim adim ilerliyorsun ceyiz aliminda calisip para kazanmaya baslayinca daha rahat alirsin begeniklerini

kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce

Bence bu. Yaaa ben paşabahçede gördüm çooook güzellerdi ama 49.90 -tatlicadiarzu-

ismim Gülçin tatlım,
:1rolleyes:

Ohhh beee, teşekkür ederim gülçin yerimseniben

alın fotoların devamı sulfatım sormuştu ama patron önüme dosya dökünce bakamadım kusura bakma canım benneyaptımki

Altı üstü kadar güzel değilmiş :roflol:, sağol tatlişim Şeniz

yaa neden kimse anlamadı yaa bu teyze başka teyuzeeeeee

:roflol::roflol::roflol:

Umarım herşey yolunda gider canım, kalan son günlerin mutlulukla geçsin, sorunsuzca hallolsun hepsi :Saruboceq:

yaaaaa ne dicem size karaca çeyiz seti almıştım ya

kaseden biri kırık, servis tabaklarından da biri defolu çıktı senağlama size sölemeyi unuttum ben

Canım karacanın kırılma garantisi yok mu, sanki öyle bişey duymuştum. Bernardodan aldım ben onda var mesela. Umarım değiştirirler hemencik

arayıp sorucam coriesellecim

herkese iyi akşamlar 2 günde çok yazanın kaynanası kötü olsun :)))))))))))))))

Ayyyy bedduaya bak :mymeka:

Kızlarr selamlarrr hihoyyyt
Ben pullu havlulardan istiyorumm satan bi yer biliyormusunuz ? Veya çevrenizde yapıp satan emektarlar var mı?

Nerdesin sen haaa, nerdesin :mymeka: Seni sordum hiç ciddiye almamış bile, hemşom burayı unuttu dedim :dilcikar: Yoksa sen pınara mı söyledim sandın kaydirigubbakcemile3

Aime canım çok şeker bardaklar yaaa, ne kadara aldın orda ne kadar fiyatı merak ettim kaydirigubbakcemile3 Bugün tam da bu bardaklardan 12 takım aldık. Tabi çeyiz için değil :roflol: Kardeşimin ptesi cafe açılışı var orası için

of of cok dertlendim

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

şaka maka uzun bi süre giremicem kızlar yaa evde internet yok ben abimlerdeyım ozlucem hepınızı

ayyyyyyyyy nihalcim giremiycenmi gerçekten yaaaa.çok üzüldüm inan.sensiz tadı olmaz buraların güzelim.biran önce aramıza dönmeye bak opuyorumnanaktan

hepsinide çok beğendim canım.güle güle kullan :icecream:

aime21 renklı bardakalrı bende cok sevıyorum kaydirigubbakcemile2 ama mandallar süper :lepi: güzel günlerde kullan inşallah vereliniortak

kizlar kimse kalmamissss...senağlama
ben simdi mutlulugumu kiminle paylasicam :uhm:
Bizi adamdan saymadın mıı aime :dilcikar:
Bu bardaklardan bende bulsam hemen alıcamm annemde beni vuracak kaydirigubbakcemile3
İyi günlerde kullan canımm yerimseniben
Nerdesin sen haaa, nerdesin :mymeka: Seni sordum hiç ciddiye almamış bile, hemşom burayı unuttu dedim :dilcikar: Yoksa sen pınara mı söyledim sandın kaydirigubbakcemile3

Birii hemşomuu dediii :dilcikar:
Tamam kızmaa canımm yaa geçmişi okuyamıyorumm çok uzunn zati pc başında durmama annem kızıyorr onun başına oturacağına eşyalarını kolile diyor kaydirigubbakcemile3

Hemşom ben yine utanmadan gittim tansaştan bi sürü koli aldımm kaydirigubbakcemile3
Veren kişi depoya soktu beni istediğini al dedi..Bende aldım beğendiklerimi kaydirigubbakcemile3
Mağaza müdürleri geldi yinemi koli alıyorsun dedi evet dedim bende laelaelaelaelae
Sen evlenene kadar bizim koliler bitecek dedi kaydirigubbakcemile3 Bende bitmez koskoca tansaş hepimize yeter dedim kaydirigubbakcemile3
Millet bile bıktı artık benden mafoldumben

fmk cim ne kadar güzel bir yazı bu yaaaa.bayıldım.şiirmi yoksa şarkı sözümü ? bu arada seni nedir bu kadar dertlendiren ?

Vala ben de sana bahsettiğim koliler geldi dün 3 koliyi doldurdum bantladım, üzerine yazdım. Daha onlarca koli var. Bi yandan da kara kara düşünmeye başladım galiba ben mutfağa sığamıcam. Annem hayatta sen bunları sığdıramazsın dedi :1no2: Daha ortalığa sçaılmış bi sürü şey var onlar kolilencek. Ohhh vala tansaş sana çalışıyor kaydirigubbakcemile3 Sen benim dün eklediklerimi de kaçırdın dimi :dilcikar:

ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…