valla öle geliom burdasın gidiom burdasın:)
canim benim bardaklarin cok güzelmis renkli renkli güle güle kullan bebegim
mandallainda cok seker yaaaaaaaa süperler))
kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce
FMK canım ancak bunları bulabildim gitti gitmek üzere olan bir site var ya ordan düz model maalesef pek yok hepsi dantelli ama bende düz istiyorum
orkide 34 TL
yeni inci 87.90 TL
saol tatlim unutmadigin
kizlar kimse kalmamissss...senağlama
ben simdi mutlulugumu kiminle paylasicam :uhm:
annemle alisverise gittim.... markette gezinirken bi bardaklarin oldugu bölüme gittim. hic bir beklentim yoktu ne de olsa almanyada dogru düzgün istedigim gibi birsey yok dedim...
birde baktim gecenlerde burda gördügüm ve coooooook begendigim o bardak takimindan.... ay bi zipladim orda sevincten... :dance::dance:
anneme cagirdim hemen almam lazim dedim.... bastan hayir mayir dedi ama sonra izin verdi... :teytey:
ben iki tane alicaktim ama ona izin vermediiii :çok üzgünüm:
bu mandallarida halam gecen gün hediye almis benim icin....
bunlarida öylesine gördüm ve aldim... bir mor hastasi olarak delikafadulden dayanamadim ceyizime saklarmiyim bilmyiyorum
deniz ayakkabilarim
kızlar paspaslardan hangisi daha güzel sizce
ismim Gülçin tatlım,:1rolleyes:
alın fotoların devamı sulfatım sormuştu ama patron önüme dosya dökünce bakamadım kusura bakma canım benneyaptımki
yaa neden kimse anlamadı yaa bu teyze başka teyuzeeeeee
ben çıkıyorum kızlar
koltuklarıma bakmaya gidicem
yarın yokum
sabah gelinlik provam sonra eminönü kına alışverişimiz var
su acılırsa temizlikte yaparız kanımca
kendinize iyi bakın
çok yazmayın :)
yaaaaa ne dicem size karaca çeyiz seti almıştım ya
kaseden biri kırık, servis tabaklarından da biri defolu çıktı senağlama size sölemeyi unuttum ben
arayıp sorucam coriesellecim
herkese iyi akşamlar 2 günde çok yazanın kaynanası kötü olsun :)))))))))))))))
Kızlarr selamlarrr hihoyyyt
Ben pullu havlulardan istiyorumm satan bi yer biliyormusunuz ? Veya çevrenizde yapıp satan emektarlar var mı?
şaka maka uzun bi süre giremicem kızlar yaa evde internet yok ben abimlerdeyımozlucem hepınızı
kizlar kimse kalmamissss...senağlama
annemle alisverise gittim.... markette gezinirken bi bardaklarin oldugu bölüme gittim. hic bir beklentim yoktu ne de olsa almanyada dogru düzgün istedigim gibi birsey yok dedim...
birde baktim gecenlerde burda gördügüm ve coooooook begendigim o bardak takimindan.... ay bi zipladim orda sevincten... :dance::dance:
anneme cagirdim hemen almam lazim dedim.... bastan hayir mayir dedi ama sonra izin verdi... :teytey:
ben iki tane alicaktim ama ona izin vermediiii :çok üzgünüm:
bu mandallarida halam gecen gün hediye almis benim icin....
bunlarida öylesine gördüm ve aldim... bir mor hastasi olarak delikafadulden dayanamadim ceyizime saklarmiyim bilmyiyorum
deniz ayakkabilarim
Bizi adamdan saymadın mıı aime :dilcikar:kizlar kimse kalmamissss...senağlama
Nerdesin sen haaa, nerdesin :mymeka: Seni sordum hiç ciddiye almamış bile, hemşom burayı unuttu dedim :dilcikar: Yoksa sen pınara mı söyledim sandın kaydirigubbakcemile3
Fmk kuzumm kim dertlendirdi seni yinee :teselli:of of cok dertlendim
Birii hemşomuu dediii :dilcikar:
Tamam kızmaa canımm yaa geçmişi okuyamıyorumm çok uzunn zati pc başında durmama annem kızıyorr onun başına oturacağına eşyalarını kolile diyor kaydirigubbakcemile3
Hemşom ben yine utanmadan gittim tansaştan bi sürü koli aldımm kaydirigubbakcemile3
Veren kişi depoya soktu beni istediğini al dedi..Bende aldım beğendiklerimi kaydirigubbakcemile3
Mağaza müdürleri geldi yinemi koli alıyorsun dedi evet dedim bende laelaelaelaelae
Sen evlenene kadar bizim koliler bitecek dedi kaydirigubbakcemile3 Bende bitmez koskoca tansaş hepimize yeter dedim kaydirigubbakcemile3
Millet bile bıktı artık benden mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?