tsk ederimmmmmmmmmm canim ablam benim .... ay kipir kipir icim... bir bardak yüzünden düsünsene hihoyyyt
canim 7 küsür € aldim... yani 14 - 15 tl orada ne kadar??Aime canım çok şeker bardaklar yaaa, ne kadara aldın orda ne kadar fiyatı merak ettim kaydirigubbakcemile3 Bugün tam da bu bardaklardan 12 takım aldık. Tabi çeyiz için değil :roflol: Kardeşimin ptesi cafe açılışı var orası için
hepsinide çok beğendim canım.güle güle kullan :icecream:
aime21 renklı bardakalrı bende cok sevıyorum kaydirigubbakcemile2 ama mandallar süper :lepi: güzel günlerde kullan inşallah vereliniortak
Bizi adamdan saymadın mıı aime :dilcikar:
Bu bardaklardan bende bulsam hemen alıcamm annemde beni vuracak kaydirigubbakcemile3
İyi günlerde kullan canımm yerimseniben
ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:
anlyiorum senilaelaelaelaelae
aıme bardaklarını cok sevdım ama ben bı turlu renklı kase ve bardak bulamadımm ınş bulurum
sende gule gule kullan cnm cok guzeller
Vala ben de sana bahsettiğim koliler geldi dün 3 koliyi doldurdum bantladım, üzerine yazdım. Daha onlarca koli var. Bi yandan da kara kara düşünmeye başladım galiba ben mutfağa sığamıcam. Annem hayatta sen bunları sığdıramazsın dedi :1no2: Daha ortalığa sçaılmış bi sürü şey var onlar kolilencek. Ohhh vala tansaş sana çalışıyor kaydirigubbakcemile3 Sen benim dün eklediklerimi de kaçırdın dimi :dilcikar:
:1shok: lem böcük sen daha yeni tanışmadınmı bu uşaklaa :1shok:ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden
Görmedinn demek neysemm öyle olsunn :dilcikar: :1hug:ask olsun valla sana... mafoldumben ben yazdigimda kimse yoktu ondan öyle dedim.... sen nerdesinki canimben bile almanyada buldum.... a.s
ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden
canim 7 küsür € aldim... yani 14 - 15 tl orada ne kadar??
kardesinin cafesi hayirli olsun... iyi kazanclar diliyorum simdiden a.s
:1shok:
Görmedinn demek neysemm öyle olsunn :dilcikar: :1hug:
ızmirdeyim ama arada geliyorr yakalarsan buluyosun vardır illaki metrodan almış hemşom ama benim oraya gitmem pek nasip olmadı..:1no2:
:1shok::1shok::1shok: Ne kadar hızlı gelişiyor canım, biraz yavaşlayın
Canım biz 6.25 ti takımı. Teşekkür ederim canım, amiiiiiinnnnnnnn:Saruboceq:
aıme bendede şok var ama demezsem benımkı cok kızacaktı o herkese dedı herkes benden haber bekledı
yarın bıze gelcek sonrasına baklcak
Ne aldıklarını biliyorum ama birinin alıntısını görsem süper olacaktaa CADIARZU
ÇAtal kaşıklarını almışsın,şu kek fanusunu merak ettim kuşluymuş galiba bi kaç bişe daha almışsınn CADIARZU
Kızlar bana msnden özet geçiyolar saolsunlar kaydirigubbakcemile3
Hemşom yavaşım bu konuda yaa bide okuduğum sayfa sayısını kaybettim allak bullak oldu :bbo:
Kusuruma bakmaa :1no2: Herbişeyinii iyi günlerde kullan yerimseniben
Artık bardak çanakta alma kızz diğer eşyalara paran kalsınn...yerimseniben
bende suan böleyım -tatlicadiarzu- ama bıseyden emınımkı cok sevıyorum :asigim: ve bızım nışanımıza daha 2 3 ay var
6.25 tl mi??? e biz burda iyi kaziklaniyoruz canim :1no2: gerci icine kargo ücreti vergisi mergisi giriyor ama....
Yok aimecim takılıyorum sana şaka yapıyorum canımm Şenizkiz sen yazdin mi yoksa önceden de ben görmedim valla cok üzülürüm eger görmediysem seni ... özür dilerim canim....
ben burda metroya baktim ama orda yoktu... sanirim bu bardaklar türkiyede praktikerdede satiliyor bir arkadas bana öyle demisti
Hemşomm o kek fanusuu ne güzell yaaa tam benimm mutfak masamın üstünee göree :jeyyar: Senin mutfak turunculu olacak yakışmazz :dilcikar:Al sana kendimden alıntı ettim kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalımm hayırlısı olsunn düğüne kadar 10 kilo verir inşallahhh :Saruboceq:hayilrli ugurlu olsun böcügüm insallah tanisma iyi gecer
sarkiyi dinleyince dertlendim bir seyim yok iyim aslinda cok sükür sadece özlem var okadar
sarkiyi dinleyin niran ünsal& özcan deniz düet Aklim hep sende
kizlar nisanlim bugün diyete basladi insallah dayanir da birazcik zayiflar tontisim benim
Demek buraya gelmiyon ama msn de geziyon haa :mymeka: Bugün çelik tencere takımımı ve kalabalık misafirler için tombiş çaydanlığımı da aldım. Daha doğrusu ellerinde yoktu 20 güne kadar gelicek. Bunlardan da kurtuldum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?