Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aıme bardaklarını cok sevdım ama ben bı turlu renklı kase ve bardak bulamadımm ınş bulurum
sende gule gule kullan cnm cok guzeller

canim 7 küsür € aldim... yani 14 - 15 tl orada ne kadar??
kardesinin cafesi hayirli olsun... iyi kazanclar diliyorum simdiden a.s

hepsinide çok beğendim canım.güle güle kullan :icecream:

coooookk thank you canim Şeniz

aime21 renklı bardakalrı bende cok sevıyorum kaydirigubbakcemile2 ama mandallar süper :lepi: güzel günlerde kullan inşallah vereliniortak

gercekten begendin mi mandallari??? renkleri biraz daha civil civil olsa daha güzel olurdu bence.... CADIARZU

Bizi adamdan saymadın mıı aime :dilcikar:
Bu bardaklardan bende bulsam hemen alıcamm annemde beni vuracak kaydirigubbakcemile3
İyi günlerde kullan canımm yerimseniben

ask olsun valla sana... mafoldumben ben yazdigimda kimse yoktu ondan öyle dedim.... sen nerdesinki canim ben bile almanyada buldum.... a.s

ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden

böcükkk sok oldum kiz vallahi yildirim aski sizinkisi..... yildirim nikahi ile biterse hiiiic sasmam :1shok:

Ne aldıklarını biliyorum ama birinin alıntısını görsem süper olacaktaa CADIARZU
ÇAtal kaşıklarını almışsın,şu kek fanusunu merak ettim kuşluymuş galiba bi kaç bişe daha almışsınn CADIARZU
Kızlar bana msnden özet geçiyolar saolsunlar kaydirigubbakcemile3
Hemşom yavaşım bu konuda yaa bide okuduğum sayfa sayısını kaybettim allak bullak oldu :bbo:

Kusuruma bakmaa :1no2: Herbişeyinii iyi günlerde kullan yerimseniben
Artık bardak çanakta alma kızz diğer eşyalara paran kalsınn...yerimseniben

Tansaştakiler beni görünce yine koli isticem sanıcaklar kaydirigubbakcemile3
Birazda bimden pehlivan..istesemm kaydirigubbakcemile3

ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden
:1shok: lem böcük sen daha yeni tanışmadınmı bu uşaklaa :1shok:
Aboww yangından mal kaçırır gibinn bu ne hızz
ask olsun valla sana... mafoldumben ben yazdigimda kimse yoktu ondan öyle dedim.... sen nerdesinki canim ben bile almanyada buldum.... a.s
Görmedinn demek neysemm öyle olsunn :dilcikar: :1hug:
İzmirdeyim ama arada geliyorr yakalarsan buluyosun vardır illaki metrodan almış hemşom ama benim oraya gitmem pek nasip olmadı..:1no2:

:1shok::1shok::1shok: Ne kadar hızlı gelişiyor canım, biraz yavaşlayın

canim 7 küsür € aldim... yani 14 - 15 tl orada ne kadar??
kardesinin cafesi hayirli olsun... iyi kazanclar diliyorum simdiden a.s

Canım biz 6.25 ti takımı. Teşekkür ederim canım, amiiiiiinnnnnnnn:Saruboceq:

aıme bendede şok var ama demezsem benımkı cok kızacaktı o herkese dedı herkes benden haber bekledı
yarın bıze gelcek sonrasına baklcak

nışanlığım satılmış ona cok uzuldum yaa neyse kaıdn dedı yenı hayata yenı nışanlık hemde en guzelını sana dıkerım dedı

bende suan böleyım -tatlicadiarzu- ama bıseyden emınımkı cok sevıyorum :asigim: ve bızım nışanımıza daha 2 3 ay var

:1shok:

Görmedinn demek neysemm öyle olsunn :dilcikar: :1hug:
ızmirdeyim ama arada geliyorr yakalarsan buluyosun vardır illaki metrodan almış hemşom ama benim oraya gitmem pek nasip olmadı..:1no2:

kiz sen yazdin mi yoksa önceden de ben görmedim valla cok üzülürüm eger görmediysem seni ... özür dilerim canim....

ben burda metroya baktim ama orda yoktu... sanirim bu bardaklar türkiyede praktikerdede satiliyor bir arkadas bana öyle demisti

Bu da nihayet dün aldığım çatak kaşık takımım. Ama henüz ürün teslim edilmediği içi netteki fotosunu ekliyorum

Al sana kendimden alıntı ettim kaydirigubbakcemile3

hayilrli ugurlu olsun böcügüm insallah tanisma iyi gecer

sarkiyi dinleyince dertlendim bir seyim yok iyim aslinda cok sükür sadece özlem var okadar
sarkiyi dinleyin niran ünsal& özcan deniz düet Aklim hep sende

kizlar nisanlim bugün diyete basladi insallah dayanir da birazcik zayiflar tontisim benim

:1shok::1shok::1shok: Ne kadar hızlı gelişiyor canım, biraz yavaşlayın

Canım biz 6.25 ti takımı. Teşekkür ederim canım, amiiiiiinnnnnnnn:Saruboceq:

6.25 tl mi??? e biz burda iyi kaziklaniyoruz canim :1no2: gerci icine kargo ücreti vergisi mergisi giriyor ama....

aıme bendede şok var ama demezsem benımkı cok kızacaktı o herkese dedı herkes benden haber bekledı
yarın bıze gelcek sonrasına baklcak

hayirlisi olsun böcük, umarim hersey güzel olur....diledigin gibi olur....

Demek buraya gelmiyon ama msn de geziyon haa :mymeka: Bugün çelik tencere takımımı ve kalabalık misafirler için tombiş çaydanlığımı da aldım. Daha doğrusu ellerinde yoktu 20 güne kadar gelicek. Bunlardan da kurtuldum hihoyyyt

bende suan böleyım -tatlicadiarzu- ama bıseyden emınımkı cok sevıyorum :asigim: ve bızım nışanımıza daha 2 3 ay var

opuyorumnanaktan senin adina cok sevindim nisan takilana kadar yine biraz daha tanirsiniz birbirinizi hayirli isler cok da uzatmaya gelmiyor acikcasi sen istiyorsun o istiyor ortada bir engel yok yani olsun varsin tanisilsin sende daha rahat olursun.

sülfatcım çtal bıcaklarını görmmeiştim çok güzel güle güle kullan.

renkli bardaklarda çok güzel.kaselerinden ve su bardagı ve mesrubat bardagı set olan bardaklarından aldım ben de.

carrefourdan almıstım ben hala da var görüyorum gittiğimde .kadeh gibi modeli var bu renklilern aklım kalıyor ama alamam artık çok bardagım oldu ...

Yok aimecim takılıyorum sana şaka yapıyorum canımm Şeniz
İşte bize o yerler uzak ondan gitmeye fırsat olmadı bakalım gördüğüm zaman alırım bende kaydirigubbakcemile5
Al sana kendimden alıntı ettim kaydirigubbakcemile3
Hemşomm o kek fanusuu ne güzell yaaa tam benimm mutfak masamın üstünee göree :jeyyar: Senin mutfak turunculu olacak yakışmazz :dilcikar:
Nerden aldın kaça aldınn himencikk bilgi ver bana alkisalkisalkis
Kaşık çatallarında pek zarifmişş(aynı böcük gibi :jeyyar: ) Çok şık canım yerimseniben
O askılıklı takımında çok güzel hepsini iyi günlerdee kullann Şeniz
Hadi bakalımm hayırlısı olsunn düğüne kadar 10 kilo verir inşallahhh :Saruboceq:

tskler fmk cnm benımm cok saol

sımdık cıkıyorum telım calıyo uşak merak edıyo ne dedıler dıe ona demeden sıze dedım ınş hayrlısı olur nışana daha 2 3 ay var cnm cok öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…