sülfatcım çtal bıcaklarını görmmeiştim çok güzel güle güle kullan.
renkli bardaklarda çok güzel.kaselerinden ve su bardagı ve mesrubat bardagı set olan bardaklarından aldım ben de.
carrefourdan almıstım ben hala da var görüyorum gittiğimde .kadeh gibi modeli var bu renklilern aklım kalıyor ama alamam artık çok bardagım oldu ...
Hemşomm o kek fanusuu ne güzell yaaa tam benimm mutfak masamın üstünee göree :jeyyar: Senin mutfak turunculu olacak yakışmazz :dilcikar:
Nerden aldın kaça aldınn himencikk bilgi ver bana alkisalkisalkis
Kaşık çatallarında pek zarifmişş(aynı böcük gibi :jeyyar: ) Çok şık canım yerimseniben
O askılıklı takımında çok güzel hepsini iyi günlerdee kullann Şeniz
ayyyyyyyyy nihalcim giremiycenmi gerçekten yaaaa.çok üzüldüm inan.sensiz tadı olmaz buraların güzelim.biran önce aramıza dönmeye bak opuyorumnanaktan
kolay gelsin burcuuu
teşekkür ederim arsimammm Şenizçok güzelmiş canım ya iyi günlerde kullan
hayırlı olsun canım bekliyoruz fotoları
görüşürüz kuşum öptüm kocaman Şeniz
hayatımcım arkadaşınıda düşünürmüşş oy yerm ben seniii :1hug:ay çok şükür yaaaaaaaaaaaaaa öğlen geldim işe öğlenden beri oku oku biteremedim. çeneniz tutulmasın emi :mymeka:
kızım herkes gider mersine siz gidersiniz tersine. tatil beldesinde ne kıbrıs'ı sırnaşık şey
hayırlı uğurlu olsun canım, orası çokkkkk sıcak olur dikkat et haa sonra ıstakoz'a dönersin senin tenin hassas :mymeka:
canım güle gülee kullannn Şeniz ardaklar şahaneymişş :1rolleyes:kizlar kimse kalmamissss...senağlama
ben simdi mutlulugumu kiminle paylasicam :uhm:
annemle alisverise gittim.... markette gezinirken bi bardaklarin oldugu bölüme gittim. hic bir beklentim yoktu ne de olsa almanyada dogru düzgün istedigim gibi birsey yok dedim...
birde baktim gecenlerde burda gördügüm ve coooooook begendigim o bardak takimindan.... ay bi zipladim orda sevincten... :dance::dance:
anneme cagirdim hemen almam lazim dedim.... bastan hayir mayir dedi ama sonra izin verdi... :teytey:
ben iki tane alicaktim ama ona izin vermediiii :çok üzgünüm:
bu mandallarida halam gecen gün hediye almis benim icin....
bunlarida öylesine gördüm ve aldim... bir mor hastasi olarak delikafadulden dayanamadim ceyizime saklarmiyim bilmyiyorum
deniz ayakkabilarim
ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden
hoş geldin bebemmmmmmmmopuyorumnanaktan
burcucum cok sevindim senin adina... yavas yavas hersey rayina oturuyor... önünüzdeki engeller kalkiyor....
ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden
nihalcim özliyces seni tatlımm
nihalcim evet tatlım çabucak dön aramızaa
kızlar yatıyorum bennn
iyi geceler şekerlerrr
Bilirimm tabii herbişeyini biliyorumm neydi yeni katılan arkadaşın adıı unuttum bak benneyaptımki Notradamuss yaa bende senin evin için öyleyim kaydirigubbakcemile3Aman masamın üstünde tutmıcam ki fanusu kıskanma :dilcikar: Mutfağımın rengini de bilirmiş ayyy canım arkadaşım :1hug: Ykm'den aldım canım, 29.90 idi fiyatı ama 27 liraya aldım. Bunun bir de siyah ve kremi vardı ama en güzeli buydu. Teşekkür ederim canım Şeniz
He walla o sırada net gitti benimm Çok üzgünüm çoook Msn giriyorum orda geçmiş bu kadar geçmiş olmuyor hemen soruyorum saolsunn kızçelerr cevap veriyor hemen özet geçiyor pınarcım ve nihall,pıtırcıkk kaydirigubbakcemile3 iyi oluyorr kaydirigubbakcemile3Hemşom son alıntın benden ama bişey dememşin, ne diyeceğdin kaydirigubbakcemile3
KIzlar bu gün çok güzel bir gün oldu
Balayımız kesinleşti:1rolleyes:
Duvar rengimize karar verdik:1rolleyes:
Tül perde işini çok içime sinerek hallettik :sm_cool:
bir tek böcükten iyi haberler duymak kaldı geriye :1rolleyes: inş oda bulur da sevincim tam olur :teytey:
tüller perdeler acayip spor oldu tam tarzım oldu. çok içime sindi kızlar... :sm_cool:
1000 tl tutmuştu teyzemin üstün pazarlık yeteneği sayesinde 750 tl ye düştüler. :dance: tabi 2 oda 1 salon olmasıında avantajları çok cam yok. birde mutfakda yok iyi oldu :roflol:
bende sizi özlücemmm cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?