Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Teşekkür ederim canım benim, ben de bu bardakların kadeh şeklinde olanı var yerimseniben

Aman masamın üstünde tutmıcam ki fanusu kıskanma :dilcikar: Mutfağımın rengini de bilirmiş ayyy canım arkadaşım :1hug: Ykm'den aldım canım, 29.90 idi fiyatı ama 27 liraya aldım. Bunun bir de siyah ve kremi vardı ama en güzeli buydu. Teşekkür ederim canım Şeniz

Hemşom son alıntın benden ama bişey dememşin, ne diyeceğdin kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy nihalcim giremiycenmi gerçekten yaaaa.çok üzüldüm inan.sensiz tadı olmaz buraların güzelim.biran önce aramıza dönmeye bak opuyorumnanaktan

cnm bnm opuyorumnanaktan leptopumun yan tarafı catladı tamıre verdık onu beklıyorumm o bi gelseee ii olcak yarında burdayım sonra baya bi kopcam of ya alıştım burayasenağlama pıtırcık geliorum gidiyorum burdasın dedi nazar değdirdi

kolay gelsin burcuuu

çok güzelmiş canım ya iyi günlerde kullan

hayırlı olsun canım bekliyoruz fotoları

görüşürüz kuşum öptüm kocaman Şeniz
teşekkür ederim arsimammm Şeniz
hayatımcım arkadaşınıda düşünürmüşş oy yerm ben seniii :1hug:
canım güle gülee kullannn Şeniz ardaklar şahaneymişş :1rolleyes:
ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden

:1shok: anammmm kız bir gittim geldim tanışıyorlar diyordun bu gece neti kapatmaya korkuyorum yarın da nişanlanıyoruz dersin diyee:roflol:
böcük sen şimcik aşık olunca benm mandalları unuttun mu :çok üzgünüm:

KIzlar bu gün çok güzel bir gün oldu

Balayımız kesinleşti:1rolleyes:

Duvar rengimize karar verdik:1rolleyes:

Tül perde işini çok içime sinerek hallettik :sm_cool:

bir tek böcükten iyi haberler duymak kaldı geriye :1rolleyes: inş oda bulur da sevincim tam olur :teytey:

tüller perdeler acayip spor oldu tam tarzım oldu. çok içime sindi kızlar... :sm_cool:
1000 tl tutmuştu teyzemin üstün pazarlık yeteneği sayesinde 750 tl ye düştüler. :dance: tabi 2 oda 1 salon olmasıında avantajları çok cam yok. birde mutfakda yok iyi oldu :roflol:

bende karacanın kampanyalı ürünlerinden almayı düşünüyorum bi kaç model arasında kaldım birazdan resim ekleyecem bana yardımcı olursunuz

ben geldım kızlar ve aıleme dedım yaırn benımkı bıze gelıyo abımlerle yengemlerle ablamlarla ve enıstemlerle tanısmayadelikafadulden

oh oh süper yaa bencede tanışsınlareğer olmayacaksada şimdiden olmasın sende bil yani ona göre kaptırmazsın hem

aime canım bardakların çok güzellll ben gelince almanya da bana söylersin değilmi nerden aldığını :teytey::lepi:

Burcu çok sevindim yaaa herşeyin yolunda gitmiş. Duvar rengi seçtiğine göre sıra benimkine geldi :roflol::roflol: Perdeyi de çok uyguna helletmişsin valaa, nasıl perdeler yaptırıyorsun anlatsana biraz yaaa

Bilirimm tabii herbişeyini biliyorumm neydi yeni katılan arkadaşın adıı unuttum bak benneyaptımki Notradamuss yaa bende senin evin için öyleyim kaydirigubbakcemile3
Çok şeker bişii ama kek fanusunn Ykm sana indirim kartı versin bakıyom sen ordan hiç çıkmıyosunn kaydirigubbakcemile3

Hemşom son alıntın benden ama bişey dememşin, ne diyeceğdin kaydirigubbakcemile3
He walla o sırada net gitti benimm Çok üzgünüm çoook Msn giriyorum orda geçmiş bu kadar geçmiş olmuyor hemen soruyorum saolsunn kızçelerr cevap veriyor hemen özet geçiyor pınarcım ve nihall,pıtırcıkk kaydirigubbakcemile3 iyi oluyorr kaydirigubbakcemile3

Kız burçişş bi sana bide düğündaşımaa hastayımm haa nasıl girip hemen karar verebiliyorsunuzz :1shok: Ben kaç saat kaldım perdecidee benneyaptımki Benim oturma odamın perdesi o kadar tuttu kız nerdeysee kazımlandıkmı yoksam mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…