Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcucumm cok sevındım cnm herseyını halletmısınn ıı geceler çılgınım opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:Şimdi onu dicektim hani sen uyuyodun. Canım geçmiş geçmişte kaldı bundan sonrası için allah seni serhatına onu da sana bağışlasın :asigim:

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr ben geldima.s....napıyorsunuz bakalım?ya kızlar şimdi okuyunca gene aklıma geldi.benim çeyiz sandığım yok.illa olmalımı.evde yer kaplar die istemedim ama annem al dio..ne diosunuz sizin fikrinizi alamsengözlerimebaksanab

kızlarrrrrrrrrrr iyi gecelerr hepınızı kocaman öpüyorumm opuyorumnanaktan

zeysb cnmmm puf seklınde sandıklar var ole bısı alabılırsın pufuda oturma odana koltuk nıyetıne at otursunlar hehe :roflol:

Hoşgeldin. Bu ne tesadüf benim de sandığım yok kaydirigubbakcemile3 Olmayacak da, bi de onu nereye sığdırcam diye düşünemem y.odası güç bela sığcak zaten :roflol: Kayınvalidemler nişanda bohça getirmişlerdi sandığın içinde anca ona yerim var

Yapısal mıı CADIARZU Ama bende bu yapısallık çoklandı :bbo:
Sen ilaçların isimlerini banada söylesene yerimseniben Araştırayım ben bi :uhm:
He walla onca para verdim losyonlara ama fthten alıcamm parasını kaydirigubbakcemile3
Tatile gidicez dimi istokoz gibi yanmayalımm
Bak ihtiyacın var niveanın ürünleri indirimde bugün tansaşa baktım 6-7 milyon fark ediyor yerimseniben

ben artık(herzaman değilde) alıntıyla uğraşmadan değerlendirmeyle(puan) iyi dileklerimi bildiriyorum haberiniz olsun

Evet canım baya hızlandık artık biz de. Aşkımın okulu bitmek üzere dershanesi bitti yoğunluğu azaldı en azından h.sonları boş artık ve bana söz verdiği gibi işleri hallediyoruz. Yatak odam albümümde var canım ordan bakabilirsin yerimseniben. Diğer eşyalarımı evimi yerleştirince eklicem. Sen de bu telaşları yaşayacaksın gerçekten zaman çabuk geçiyor dah dün gibi nişan oldu zamanın hızı bazen beni korkutuyor kafamçokkarıştı[/QUOTE]

inşallah canım yasarım şu an uzak gibi geliyor ama tek tesellim günlerin hızlı geçmesi...

zeysb gelin sandıksız olmaz derler bizde ben çok büyük almasam da küçük bir şey alacagım ya da puf şeklinde olanlardan.kullanmayacagım danteller olacak onları muhafaza etmek için.nişan bohçalarında yapıyorlar ya küçük sandık onun bir boy büyğü gibi.çok büyük sevmiyorum çok da yer kaplar gerek yok...

Sana sonra msnden vercem ilaçların ismini, sonra herkes bi tarafına sürmesin kaydirigubbakcemile3 Bana da lazım güneş kremleri ama param yok bu ara, tencere çaydanlık için kapora verdim son paramı

zeysb cnmmm puf seklınde sandıklar var ole bısı alabılırsın pufuda oturma odana koltuk nıyetıne at otursunlar hehe :roflol:
bende öle bişi düşünüyorum canım ya beyaz kapitone deri ya da kadife kaplı.yuvarlakta olur dikdörtgende..aynen kuşum demek zevkler benziikaydirigubbakcemile5..valla hala anacımın sandığı yer kaplıo gözümü yoruo die almayım dedim ama alıcam napim..a.s.bende öptüm

bana valizle gelmişti cicilerim.ben sandık istemem demiştim.valizide kullanırım iyi oldukaydirigubbakcemile5ya napalım alıcaz işte..sandıksıııııııızzz gelin olmaz dio annem ne alakaysa:1no2:sende al oturma odana koy canım

Son düzenleme:
en mantıklısı zeysbcımm benceeekaydirigubbakcemile5 ben eklemıstımm sen gormedın sanırımm

Oooo kimler gelmişş kimlerr :teytey:

Nihalll özletme fazla kendini mafoldumben Kendine çok iyi bak kuzucumm Şeniz

inşallah canım yasarım şu an uzak gibi geliyor ama tek tesellim günlerin hızlı geçmesi...

zeysb gelin sandıksız olmaz derler bizde ben çok büyük almasam da küçük bir şey alacagım ya da puf şeklinde olanlardan.kullanmayacagım danteller olacak onları muhafaza etmek için.nişan bohçalarında yapıyorlar ya küçük sandık onun bir boy büyğü gibi.çok büyük sevmiyorum çok da yer kaplar gerek yok...[/QUOTE]

canım hazırlıkların hızlanmasına çok sevindimkaydirigubbakcemile5.tamam canım alıcam bende sandık.çok saol canım önerin içina.s.

merhaba canım ..benimde annem al al diye tutturdu ..bende klasik tip sandıklardan istemiyordum yer kaplar diye uzun arastırmalar sonucu bir site buldum kapitone sandık diye hem ceyiz hemde puf olarak kulanılıyo kırmızı rengini aldım..keşke resmini çekseydim senin ne kadar zamanın var bilmiyorum ama istersen 10-15 gun sonra eklerim çünkü sandık yeni evime gitti..sitenin adı kapitone sandık

en mantıklısı zeysbcımm benceeekaydirigubbakcemile5 ben eklemıstımm sen gormedın sanırımm
gördüm kız çok cici demiştim..beyaz bişiidi dimi..tekrar güle güle kullan canıma.s.

ben geldim balıııımmmm:sm_coolpuyorumnanaktana.s.

cnm ayrılamıyorum kı basından kaydirigubbakcemile3 ozletmem kuzum bende sızı ozlerım cokk yarın vedalasırız :çok üzgünüm:

Şimdilik düşünmüyorum ama oturma odası eşyalarını da alalım da bakayım. Amaaan annelere göre o olmazsa gelin olmaz bu olmazsa olmaz. ÖYle diye diye pikoya bi ton para dökcez. Gerçi ben ona rağmen diretiyorum. Mutfak takımı vs hiçbirşey aldıramadı bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…