amin güzelim aminnn:Saruboceq: dediğin gibi bizden uzak allaha yakın olsunlar a.s
kötüyü gördük iyinin kıymetini biliyoruz şimdi :roflol:
hadi başş başşş Şeniz
evet kızlar artıkın gerçekten yatıyorum. sulfat hanım bir şey sordu öylece kaldım konu konuyu açtı:))))
ama bu gece çok huzurlu uyuycam...
hepinizi kocaman öpüyorum. sevinç ortaklarım benim.... iyi geceler....
hayırlı cumalarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr ben geldima.s....napıyorsunuz bakalım?ya kızlar şimdi okuyunca gene aklıma geldi.benim çeyiz sandığım yok.illa olmalımı.evde yer kaplar die istemedim ama annem al dio..ne diosunuz sizin fikrinizi alamsengözlerimebaksanab
Güneş losyonları da lazım ama daha onlara sıra gelmediİyi yapmışsın. Evet dediğim renk olacak canımcım, bi ton koyusu da kardır demi yerimseniben Canım doktor dediki yapısal bişeymiş, ki iyiki hatırlattın yaa losyonumu almadım ben.:1shok: Banyoda çok sert kese yapmamak lazımmış ki ben tersini düşünmüştüm. Bi losyon verdi cilt düzenleyici, banyodan sonra sür dedi bi de kozmetik bişey yazdı reçetesiz pahalıysa almam :roflol:
Yapısal mıı CADIARZU Ama bende bu yapısallık çoklandı :bbo:
Sen ilaçların isimlerini banada söylesene yerimseniben Araştırayım ben bi :uhm:
He walla onca para verdim losyonlara ama fthten alıcamm parasını kaydirigubbakcemile3
Tatile gidicez dimi istokoz gibi yanmayalımm
Bak ihtiyacın var niveanın ürünleri indirimde bugün tansaşa baktım 6-7 milyon fark ediyor yerimseniben
bende öle bişi düşünüyorum canım ya beyaz kapitone deri ya da kadife kaplı.yuvarlakta olur dikdörtgende..aynen kuşum demek zevkler benziikaydirigubbakcemile5..valla hala anacımın sandığı yer kaplıo gözümü yoruo die almayım dedim ama alıcam napim..a.s.bende öptümkızlarrrrrrrrrrr iyi gecelerr hepınızı kocaman öpüyorumm opuyorumnanaktan
zeysb cnmmm puf seklınde sandıklar var ole bısı alabılırsın pufuda oturma odana koltuk nıyetıne at otursunlar hehe :roflol:
bana valizle gelmişti cicilerim.ben sandık istemem demiştim.valizide kullanırım iyi oldukaydirigubbakcemile5ya napalım alıcaz işte..sandıksıııııııızzz gelin olmaz dio annem ne alakaysa:1no2:sende al oturma odana koy canımHoşgeldin. Bu ne tesadüf benim de sandığım yok kaydirigubbakcemile3 Olmayacak da, bi de onu nereye sığdırcam diye düşünemem y.odası güç bela sığcak zaten :roflol: Kayınvalidemler nişanda bohça getirmişlerdi sandığın içinde anca ona yerim var
Albümüme resim ekledim ... kıskandım napim zemuszemus
Oooo kimler gelmişş kimlerr :teytey:hayırlı cumalarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr ben geldima.s....napıyorsunuz bakalım?ya kızlar şimdi okuyunca gene aklıma geldi.benim çeyiz sandığım yok.illa olmalımı.evde yer kaplar die istemedim ama annem al dio..ne diosunuz sizin fikrinizi alamsengözlerimebaksanab
kızlarrrrrrrrrrr iyi gecelerr hepınızı kocaman öpüyorumm opuyorumnanaktan
zeysb cnmmm puf seklınde sandıklar var ole bısı alabılırsın pufuda oturma odana koltuk nıyetıne at otursunlar hehe :roflol:
Evet canım baya hızlandık artık biz de. Aşkımın okulu bitmek üzere dershanesi bitti yoğunluğu azaldı en azından h.sonları boş artık ve bana söz verdiği gibi işleri hallediyoruz. Yatak odam albümümde var canım ordan bakabilirsin yerimseniben. Diğer eşyalarımı evimi yerleştirince eklicem. Sen de bu telaşları yaşayacaksın gerçekten zaman çabuk geçiyor dah dün gibi nişan oldu zamanın hızı bazen beni korkutuyor kafamçokkarıştı
hayırlı cumalarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr ben geldima.s....napıyorsunuz bakalım?ya kızlar şimdi okuyunca gene aklıma geldi.benim çeyiz sandığım yok.illa olmalımı.evde yer kaplar die istemedim ama annem al dio..ne diosunuz sizin fikrinizi alamsengözlerimebaksanab
gördüm kız çok cici demiştim..beyaz bişiidi dimi..tekrar güle güle kullan canıma.s.en mantıklısı zeysbcımm benceeekaydirigubbakcemile5 ben eklemıstımm sen gormedın sanırımm
ben geldim balıııımmmm:sm_coolOooo kimler gelmişş kimlerr :teytey:
Nihalll özletme fazla kendini mafoldumben Kendine çok iyi bak kuzucumm Şeniz
Oooo kimler gelmişş kimlerr :teytey:
Nihalll özletme fazla kendini mafoldumben Kendine çok iyi bak kuzucumm Şeniz
bana valizle gelmişti cicilerim.ben sandık istemem demiştim.valizide kullanırım iyi oldukaydirigubbakcemile5ya napalım alıcaz işte..sandıksıııııııızzz gelin olmaz dio annem ne alakaysa:1no2:sende al oturma odana koy canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?