Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gördüm kız çok cici demiştim..beyaz bişiidi dimi..tekrar güle güle kullan canıma.s.

ben geldim balıııımmmm:sm_coolpuyorumnanaktana.s.

cnm benım daha almadım bennn bnm yolum cooook uzunnn opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 begenmıstımm sadece ben herseyı begenmekle kalıorum uff yıne dertlendım

Sana sonra msnden vercem ilaçların ismini, sonra herkes bi tarafına sürmesin kaydirigubbakcemile3 Bana da lazım güneş kremleri ama param yok bu ara, tencere çaydanlık için kapora verdim son paramı
Tamam şekerümm :1hug: Ben hiç tencere almadım çeyizimee kaydirigubbakcemile3 Annem saolsun onları halletmiş opuyorumnanaktan
Bu arada ben hani çay seti arıyordum yaa en sonunda fakirde karar kıldım.kaydirigubbakcemile3 Yafs çok zeki bi alett çayı bilem kendi demliyorr amma tembel karu olucamm kaydirigubbakcemile3

Zeysb canumm benimde sandığım yoktu hiçtee istemedimm fisfisfis Ama bigün babam sandık almış banaa kız sandıksızz olmaz diyeee hoşta bişii baya bi içi yük aldıı canumm babacummun hediyesi benimde evde yer yok ama ben küçük odaya koyucam üstüne bi örtü ohhh mis gibi sehpa niyetinede kullanıcam kaydirigubbakcemile3 Ama şimdiki sandıklar pek kokoşş :dilcikar:

öncelikle sen nerdesin bakayımmmmm çok össledim:1hug:saol bi denem ben bakarım netten..ama genede işin olmazsa ekle hoşluk olur sayfada.ay evine gitti demek uy kuzum uy yawrum Allah hep mutlu etsina.s.:1hug:

Ben kaçıyorum kızlar yarın erken kalkıcam ve çok yorulcam. ıyi geceler hepinize, iyi bakın kendinize

doru dedin pamuğum.inan tek bir örtüm yok.Allahtan anamla o konuda anlaşıyoruz.annemde örtü dantel sevmez(çalıştığı ve uğraşmak istemediği için bahanede olabilir ahha)ama niese sandık die tutundu.yerleş sende düşünürsün.bende şimdi nişanlımı aradım bana yaptıralım dedim..kaydirigubbakcemile5
cnm benım daha almadım bennn bnm yolum cooook uzunnn opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 begenmıstımm sadece ben herseyı begenmekle kalıorum uff yıne dertlendım
ay kuzum sorry aldığını sanmışım...ay sanada sıra gelir inşallah.kısmet ya.bek bend ebus ene gidiorum diodum kaldı seney dioruz ama her an herşey olabilir...hayat bu yanihihoyyyt
ay ne ince babişşşşş.:1hug:.benimkide bardak hastası mudodan alıp alıp gelio alma diorum takıntısı var adamın bardağa.güle güle kullan canım...ewet yenileri pek hoş ya..
yaptırıcam arkadaşlar sayenizde karar verdima.s.

Hamidee kızzz sen nerelerdesinn :mymeka: Ohh çeyiz gitmişş nerde resimlerr bide düğün papileriini eklicektinn nolduu :mymeka: İyice unuttun kızz bizii mafoldumben
ben geldim balıııımmmm:sm_coolpuyorumnanaktana.s.
Hoşgeldinnn :teytey: :teytey:
Zeysb ben bugün güneş koruyucusu aldımm hemide vichy yerine başka bişi kaydirigubbakcemile3 Bu arada vichylerde kampanya varmışş haberin olaa yerimseniben
cnm ayrılamıyorum kı basından kaydirigubbakcemile3 ozletmem kuzum bende sızı ozlerım cokk yarın vedalasırız :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 Aynen bende kaydirigubbakcemile3
Ama yarın ben yokum yarın evi temizlemeye gidicez benim bu arada salon masam ve gümüşlüğüm ve orta sehpamm gelmişş.Ama nişanlım renk farklılığı var dedi kafamı karıştırdı çok merak ediyorum nasıl bişe geldii :uhm: Hiç yakından görmedim çünkü :bbo:

sülfatcım betacım esyalarınızı gördümmm çokk güzeller ...güle güle kullanın hepsini...

hayalimdeki yatk odası renkleri siyah ve beyaz bnim de..neyseki aşkım yapacak yatak odamızı gönlümüze göre olacak inşallah...

Ben kaçıyorum kızlar yarın erken kalkıcam ve çok yorulcam. İyi geceler hepinize, iyi bakın kendinize
İyi geceler hemşomm bende yarın erken kalkıcam temizlikk yapıcazz mafoldumben
Öyledirr benimkide pek meraklıdır böyle şeylere çeyimize katkısı çokturr Allah başımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq:
Yaptır walla kız dediğin sandıklı olurr kaydirigubbakcemile3

Oyy canum benim saolasınn Şeniz En güzelleri senin olsunn canım :1hug:

hee kampanya varmış biliim bende alıcamda işte karar veremedim..dediğin sadece güneş koruyucusumu nemlendiricilerin özellikleride varmı kıss..aa ne aldın hangi marka güle güle kullan kuşum

betacımm ıns ıstedıgın gıbı olmustur cnmm bnnm :Saruboceqzaman bız bugundenn vedalasalımm kuzumm Şeniz

zeysb cnm tabii herşey kısmet oluruna bıraktım ama heves ediyorum bendee sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…