aminnn amin canım...ok yaptırıcam balım...hamidenin dediği siteye baktımda ben beyaz düşünmüştüm beyaz yokİyi geceler hemşomm bende yarın erken kalkıcam temizlikk yapıcazz mafoldumben
Öyledirr benimkide pek meraklıdır böyle şeylere çeyimize katkısı çokturr Allah başımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq:
Yaptır walla kız dediğin sandıklı olurr kaydirigubbakcemile3
ah canım yaaa..Allah gönlüne göre versinzeysb cnm tabii herşey kısmet oluruna bıraktım ama heves ediyorum bendee sırnaşık şey
İyigeceler kızlar kısa zaman sonra görüşmek üzere nihal...
öncelikle sen nerdesin bakayımmmmm çok össledim:1hug:saol bi denem ben bakarım netten..ama genede işin olmazsa ekle hoşluk olur sayfada.ay evine gitti demek uy kuzum uy yawrum Allah hep mutlu etsina.s.:1hug:
hamıdecım (hemsom) kaca aldın pekı
Hamidee kızzz sen nerelerdesinn :mymeka: Ohh çeyiz gitmişş nerde resimlerr bide düğün papileriini eklicektinn nolduu :mymeka: İyice unuttun kızz bizii mafoldumben
Hoşgeldinnn :teytey: :teytey:
Zeysb ben bugün güneş koruyucusu aldımm hemide vichy yerine başka bişi kaydirigubbakcemile3 Bu arada vichylerde kampanya varmışş haberin olaa yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 Aynen bende kaydirigubbakcemile3
Ama yarın ben yokum yarın evi temizlemeye gidicez benim bu arada salon masam ve gümüşlüğüm ve orta sehpamm gelmişş.Ama nişanlım renk farklılığı var dedi kafamı karıştırdı çok merak ediyorum nasıl bişe geldii :uhm: Hiç yakından görmedim çünkü :bbo:
hee kampanya varmış biliim bende alıcamda işte karar veremedim..dediğin sadece güneş koruyucusumu nemlendiricilerin özellikleride varmı kıss..aa ne aldın hangi marka güle güle kullan kuşum
iyi geceler muckskızlar herkese ii geceelrrr
canlarım benim..ya hiç sormayın yaaa..siteye giriyorum fakat hızlıca bakıp hemen cıkıyorum...o kadar yogun geciyorki günler..ceyizlerim gitti eve((( genç odamı falanda götürdük odamda sadece pc ve bir tane cekyat var (( yerleştirdik eve sonunda...
hemşom 270tl ye aldım kargo dahil fiyatı yalnız sunu söyleyyeim küçük bişi hayal etmeyin derim normal ceyiz sandıgı ebatlarında ...
betammmmmm yemin ederim papişlerim şimdi ayagımda:)))) ayagım alışsın diye giyiyorum malesef foto makinem bozuldu hiç resim çekemiyorum tam düğün arifesinde cok canım sıkıldı üstelik profesyoneldi ozellikle düğün için almıştık...baska bir yerden bulursam makine eklerim söz hem sandıgı hem ayakkabıları hemde evimiiiiiiisüprizzzzz
iyi geceler mucks
canım ya hayırlı uğurlu olsun..şu telaşın geçsin sen eklersin gene...ayakkabılarıda denemen harika olmuş.vurmasında alışsın ayakların...aa demek kocaman bir sandık ölemi.ölçüyü ufak tutalım kız bizdeee..beyaz yaptırayım bende diyoruma.s.
hepinizi çok öpüyorummmm.a.s...hamidecim en çok senii çünküüüüüü epey yoruluosun Allah yardımcın olsun
aynen valla guselim korkuyorum ayagım acır falan diye bende giyiyom evin içinde bol bol ..oynuyom :))) ama halay cekemiyorum bu ayakkabılarla halay zamanı fırlatır atarım bende..bencede ölçüyü ufak tut amaç sandık varmı var demek..mesela benimkine oturunca ayakların yerden hafif kalıyo çok komik ya küçük coocukların sandalyeye oturunca kalırya oyle bişi...beyaz swarovski taşlı olanalrı var kapitoneli süper benimde aklımdan gecmişti ama koltuklarım krem rengi diye biraz pastel renkleri olsun dedim o yuzdende kırmızı aldım..
burcum ösgem hadi hayırlı olsun duvar rengini ve tüllerini ayarlamışsın balayı işide hallolmuş ..evini düğünden once kuracaksınız sanırım..allah hepimizin yardımcısı olsun...
çeyizine yeni seyler ekleyen varsa güle güle kullansın fazla gecmişe bakamadım...
öptüm hepinizi kalbim sizinle...
içim karardı sbh sbhneyse
gunydın delikafadulden
burcu bana adresını yazar mısın özelden
boşvercnm
neyse burcucum crosellı cnm dun sormayı unuttum heycandan mandalları bgun sorcam bulamazsam dahada devam etcem aramaya ıkınızde bana özelden adresınızı verır mısnız
günaydın kızlar burcu hayılı olsun canım ev tamamlanıyor artıkkkk
böcük valla bu nehız dicem ama paşa gönlün bilir allah utandırmasın
toprağım sizde gece kuşusunuz vallahi anca gündüz okuyunca haberlerinizi alıyorum
yok burcum ona deıl ınannın ben sızden daha cok dusunmek zorundayım bazı seylerı neyse
bugun bakcam mandallara abı yok derse bugun işim cok yarın gıder b.köye falan bakarım tatlım
adresını aldım saol ınş buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?