Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu bencede doğru söylüyor balım içine sine sine yap gel balayını bizimle paylaşzemuszemus

burcum hayrlı olsun cnm sanada ohh bıde arsımamın ,işlerı rast gtse

komşu h geldın

burcu bencede doğru söylüyor balım içine sine sine yap gel balayını bizimle paylaşzemuszemus
evet bencedeeeesositososito balayımı düğünümü her şeyi detayıyla paylaşıcam sizlerleeee:1hug:
burcum hayrlı olsun cnm sanada ohh bıde arsımamın ,işlerı rast gtse

komşu h geldın
teşekkür ederim böcüğüm Şeniz evet allah arsiminde işlerini yoluna götürsünn :1rolleyes: :Saruboceq:

Kızlar Günaydın
İşlerim var size bi günaydın diyim dedim
Gelirim Bi ara
günaydın şekermmŞeniz

burcu perdelerinide halletmişsin canım gözün aydın kaydirigubbakcemile2

evet canım yaaa üstümden büyük bir yük kalktı :1hug: sadece gidip maket pastamı görücem,davetiyeleri dağıtıcam,gelinlik provasına gidicem,saçlarımı boyatıcam ve eşyayı götürmeyi başarabilirsek bu 40 gün içinde 1 hafta gidip evmi yerleştiricem bitti gittiisositososito

Burcucum ne güzel halletmişsin Perdeleri bende bugun bakıcam dün ölçüleri aldım
Dün avizeleride aldık bu iş te bitti...

canım yaaa ben kiminle koltuk seçicem şimdii :çok üzgünüm:

gözün aydın buketcimm.. inşallah istediğin gibi olmuşlardır.. bunlarıdamı hızlıca seçtin yoksa yerimseniben

günaydın kızlar

günaydın esmaa a.s.

Günaydın kızlarrrr.....
Geçmişi okuyamayacağım çok yazmışsınız yine. Nikah günü aldık 29.06.2009 pazartesi saat: 13.00

Esra karadeniz de ara ara gelcekti ama yok :çok üzgünüm: Sen de buraları unutma emi kaydirigubbakcemile

günaydın esmyy

esra gıremıyormuşki pc yokmuş ama kayboldu hakkaten yaa

gunaydın sanada burcum
buket cnm ya ne guzel bak tul perde halı mobılya hepsının anısı var ya hatırlıyosun tullerımı söle sectım mobılyalara kac gun gıttık halılar böle
halı demısken ben mutfaağa apex aldım apex halı mutfak cok kırlenıyor ıykı öyle yapmısım makınaya attım yıkandı cok kırlenıyor mutfak yaa

Günaydın kızlarrrr.....
Geçmişi okuyamayacağım çok yazmışsınız yine. Nikah günü aldık 29.06.2009 pazartesi saat: 13.00

minik kuş günaydınnn
oktarcıgım hayırlı olsn cnm benmmm
dun 12.30a kadr mutfaktaydım yaa ayakalrım koptu bugunkı mısafrılerım ıcın pasta elmalı kurabıye yaptım
eve gıdınce borek fına veerılcek salata evı temızle s upur yatak odamı ılk ceyız gunk ortumu sercem evıme yenı gelcekler cunku guzel gozuksun yaaa

Düğündaşım Betam Bugun Uzak bir memleketteyiz Karstayız...

Kars, Kurtuluş Savaşı'yla 30 ekim 1920'de kurtarıldı. Kars halkının milli mücadelede gösterdiği fedakarlıktan ötürü şehre Gazi ünvanı verildi. 1921 yılında yapılan Moskova ve Kars Antlaşması ile yeni sınırlarına kavuşan Kars, Cumhuriyet'in ilanından sonra il yapıldı.
Alıntıdır...

Günaydın kızlarrrr.....
hayırlı olsun canımmm :1hug:
inşallah burcucum bende 1000i geçsin istemiyorum hele bide 750 olursqa tadından yenmez

canım vallahi benimkiler tanıdıkdı teyzem esnaf o yüzden çok pazarlık yaptı. görsen kırışmayan cins çok kaliteli kumaşlar seçtim. en son adam 800 dedi pazarlık sonnuda. teyzemde bende komşu pay düşüyorum 750 oluyor artık serkancım dedi. adam peki seni kıramayız tamam dedi :roflol: lzımsa teyzemi göndereyim pazarlık yapsın sanada :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…