Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Oktarcım Hayırlı olsun şekerimmmm

Teşekkür ettimmmm.....

ben bu olayı anlamadım yaa nasıl hergün başka bi yerdesiniz :sm_confused:

bu sandık nasıl kızlar rengine bayıldımmm

Burcu teşekkür ederim. Sen tül yaptırıyorsun galiba hayırlı olsun.
Minik benim yatak odamdaki puf aynı renk. Zıt olsun dedik

Burcu teşekkür ederim. Sen tül yaptırıyorsun galiba hayırlı olsun.
Minik benim yatak odamdaki puf aynı renk. Zıt olsun dedik

çok tatlı ama canım iyi günlerde kullan bende böyle birşey alabilirim ya bundan yada ayakucu olanı var aynısının

nikah gününüde almışsın

ayakkabına adımı yazmayı unutma yerimseniben

Teşekkür ederim. Yazmazmıyım herkesi yazıcam
düğünden önce yazmam gerekiyor , önce yazmazsam unutabilirim telaştan.

oktar gözun aydın cnm hayrlı olsun

mınık bızm 81 ilimiz var ya 81den dusmeye baslayınca artık ,il isimlerıyle denır genelde askerlıkte öledır

o sandıktan ben evkurda gordum öle almaya dusunuyorum

oktar gözun aydın cnm hayrlı olsun

mınık bızm 81 ilimiz var ya 81den dusmeye baslayınca artık ,il isimlerıyle denır genelde askerlıkte öledır

o sandıktan ben evkurda gordum öle almaya dusunuyorum

evkurda ne kadardı canım..

bu topkapı spotçular çarşısındaymış 270 lira pahalı geldi bana

mınıkcım valla bılmıyorum hıc dıkkat etmedım zaten görelı baya oldu
bende yatak odamda yatağın ucunda olsun ısterım gecelıklerı falan koymak için
ama oturma odam buyuk olursa ordada süper durur

Günaydin kizlar... bucuözge senden iyisi yoktur suanda omuzlarindan büyük bir yük kalkti ev isi hal oldu cogu bitti azi kaldi gözün aydin canim...
buket emsy oktar minik epinize ayri ayri günaydinlar böcük sana da.
oktar nikah gününü almisin hayirli olsun.. Kizlar sözveriyorsunuz dimi dügün telasi bittikten sonra balayi yapildiktan sonra yine burda bulusacagiz... kötü alistirdiniz beni bagimlilik yaptiniz simdi öyle ortadan kaybolmak olmaz dimi ama.
Nihal insallah özletmesin kendini tatlim sana da cok alistim ve suan yazamadigim diyer kuzularim.

Bugün iyi bir temiz yapmam gerek bide camlar silinecek havalar pek küskün bugün insanin icini karartiyor haftaya güzel olacakmis ozaman silerim pencereleri bugün genel temizligimi yaparim.

evt çok güzel olur...bende bunun ayakucu şeklinde olanından düşünüyorum yatakodası için..
bu renk çok seksy olur :jeyyar:

kizlar yatak oda ucuna sandik anca oda büyük olunca konur mesela benim yatak odama olmuyor dar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…