Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay bendede var o sorun yaa..çantamda şekerim olur hep. evden ayran eksik olmaz.biraz yemek yemeye çalış güzelim.dinlen ii uykular mucks:)
yani renk konusunda pek seçeneğim olamadı ondan
nese canım..onuda evlenince değiştirirsin.boşver.huzurlu aşk dolu olunda..gerisi ayrıntı...
bende kaçtım...deli zeki manyakımı izleyim okanımı hastasıyım..öptüm hepinizi kolay gelsin kızlarŞeniz

kızlar günaydınn...
bu gün kendime yazlık aakkabı bakmaya gidicez çarşıya sonra allah razı olsun sulfatımdı galiba ykm de indirim var dedi o yüzden ykm ye gidicez:))))))) akşamda saçımı boyatıcam herhalde inşallah geç olmazsa çarşıdan dönüşümüz...

arsımam aldıklarını hayrlı gunlerde kullan cnm evındede bışeyler olmuş genede cok merakla beklıyorum evını ınş bugun yarın sularında gelır

burcu crosılle ya bulamadım mandallardan kızlar yaa cok uzuldum ama bıraz sabredın olur mu bugun dısarı cıkamam ama haftaya cıkar bakarım valla cok mahcup oldum bulamazsam artık bı sekılde telafı etcem :çok üzgünüm:

nıhalım neden son gunum sızınle yazdın anlamadım cnm

dün benımkı geldı bıze :asigim:

böcügüm günaydin... aslinda tünaydin güzel bir pazar gecirirsiniz insallah

bücük anlat nasildi ilk tanisma?

bugünde bizde var bulusam erkek tarafi türkiyede annemlere geliyorlar dügün hazirliklarini konusmak icin

masallah.. diyer topiklerde anlatmisin ordan okudum senin adina sevindim

Host demek damat.. ucaklarda mi hostluk yapiyor isin zor be böcük

evt ama bırakcak gıbı asıl meslek dalgıç ama onun ıcınde akdenıze karadenıze gıdıp 2 3 ay gelmemes gerekıyordu benımle taıstığı zmn bıraktı yanı ıkı mesleği bı arada yapabılıyordu sımdık
bu meslektede bıgun gıdıyo yarın gelıyo ya bazen aynı gun donuyo ama bırakırım dıo cunku senı yalnız bırakmam dıo bakalım meslek aynı olcak ama seyehat etmeden devam etmek ıstıyo

slm kizlar... iyi pazarlar herkese... umarim herkes iyidir.

AİME canım benım cok saollll Şeniz

sen sagol canim...

canim benim tsk ederim sana... bu arada bardaklar ikiye katlandi, halama anlatmistim dayanamamis gitmis almis heheh... seninde yeni aldiklarin hayirli olsun iyi günlerde kullanirsin insallah.

öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım

bu arad yarın ykmlerde ev ürünlerinde %50 indirim var yakın olanlar bi uğrasın

cok $Ik duruyorlar burdan... güle güle kullan canim

burcucum resim koyarsin degil mi???

gunaydınnnnnnnnnn

günaydin böcük.... süper gecti demek tanisma.... senin adina sevindim... hayirlisi olsun insallah....

Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama evlilik hazırlığı aşamasında olan kızlarımıza duyuru:

Hiç kullanmadığım mutfak takımımı satıyorum.
İçinde 12 Peçetesi
Buzdolabı örtüsü
Kocaman bir masa örtüsü ve perdesi var.

Hepsi el emeği göz nuru ütü gerektirmeyen naylon iple yapıldı.

Fiyatı 350 tl ama pazarlık payı vardır.

İlgilenen olursa özel mesaj atsın. Resimlerini çeker çekmez sizinle paylaşırım.

:asigim:

yaa cnmsıkkın haa kac tukkan gezdım mandal yok ağlıycam haa bıde bu sıcakta piştım artı fırca yedım abay beyden offff neyse haftaya denıycem artık şansımı off off

...............................................................................

Son düzenleme:
ayyy kıslarr merabalar hepinizeee nasıl gidiyo hazırlıklarınız benimki son sürat devam ediyoo.. evim yerleşti çok şükür.. hem iş hem hazırlıklar aynı anda çok zor yürüyo öldüm bittim yaa..

beni özlemicenmi kızlülülülülülü ahahhaha..hadin hoşçakal:roflol:

:mymeka: sen nere gidiyon

cnm bnm yarın yokum :çok üzgünüm: bende senı cook opuyorumm cnm bende ozlucemm :çok üzgünümpuyorumnanaktan

Şeniz

cok süperdı cnm :asigim:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çok sevndim canım ayrıntıları istiyommm

öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım

bu arad yarın ykmlerde ev ürünlerinde %50 indirim var yakın olanlar bi uğrasın

Ben bayılıyom zaten her havluyaa içim gitti yaa bide indirim varmışş demekki banada haber vermio bu ykm
İyi günlerde kullan bukeeettt hihoyyyt hihoyyyt

Sulfat canım hemen yazıyosun köşe aryoıyorum ya bende nerden ne kadara hangi renk aldınız kuşum yaa, bu aralar ilgi alanım onlara sengözlerimebaksanab

cok süperdı cnm :asigim:

vayyy sen sağlam kaptırmışın kendini böcük yaaa, umarım herşey kalbinize göre olurr

topic sahibi gelmiş sonunda hiç yoktun ne zamandır, herşey yolunda telaşın başlamış canım mutlu resimlerini paylaşırsın umarım bizimlee hihoyyythihoyyyt

yaa böcük yapma be kujzucumm nolcak sanki bulamadın diye kıyamet mi kopcak alllahım yaa

boşver be güzelim uğraştın didindin o yeter bana

çok teşekkür ederim canımmm almış kadar oldun zaten boşver bidaa gitme haftaya Şeniz

yaa cnmsıkkın haa kac tukkan gezdım mandal yok ağlıycam haa bıde bu sıcakta piştım artı fırca yedım abay beyden offff neyse haftaya denıycem artık şansımı off off

kızlar bugün nişanlımla konuştuk iyi bir haber :

yaklaşık 150 euro kirası olan çok şirin bir ev bulmuş tek derdimiz okula biraz uzak olması ama o da önemli değil dedi aşkım her sabah erkenden uyanıp seni okula götürürüm diyooo

bu arada başka evlere de bakmaya devam edecek ama fiyat açısından bu ev çok uygun gibi görünüyor birde kiracılar olduğu için evin içini çekememiş ama dışını çekmiş gönderir göndermez resimlerini bende size göstereceğim

ayy çok mutluyum yaa hihoyyyt

ışıl hayrılı olsun canım sen sevindiysen bende sevindim.

Ne okuycan kuşum orda ünv. mezunusun sanırm daha devammı edicen??

kuzucum üzülme lütfenn :teselli:
asıl ben üzülüyorum bizim için bu kadar yoruldun diye :çok üzgünüm:
bak karalahanamda ben bakabilirim demştiyerimseniben söyleyelim birde o denesin şansını kuzum :1hug: belki o bulur Şeniz teşekkür ederim inan alıp yollamış kadar oldun böcüğüm. inan insanın akrabası yapmaz şu yaptığını Şeniz

kızlar merhaba
bugun evin temizliği yapıldı
çok yorgunum iki yardımcı bayan olmasına rağmen kalbim ağrıyo:)
ama ama bu hengamenin içinde ykmye uğradımmı ? tabiki uğradım zemuszemus
Bi kaç parça şey aldım yarın eklerim şimdi çoook yorgunum
bi bitki çayı içip yatmam lazım
Öyle bi selam vermeden yatmiim dedim
kendinize iyi bakın
Not:tüm yorgunluğuma rağmen geçmişi okudum
Komşu detayları anlatsana ne dedi sizinkiler cnm ya
Burcu Kuşum ayakkabı bulabildinmi sandalet tarzı bişeylerde al gladyatörmü ne karın ağrısıysa ben
onları bayılıyorum çok rahat duruo
Croiselle cnm hayırlı uğurlu olsun bu arada kira nie euro? yurtdışınamı yolluoz yoksa seni kafam karıştı
Pashmina havlular gerçekten güzel hemde teki 40liraydı 20ye aldım ykmdeki indiri sayesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…