Ev temzilenince ortaya çıkmıştır güzelliği. Delii yaa kapı rengine takılmıştın :roflol::roflol: Bak ne güzel yoluna girdi herşey. Şimdi ben de başladı karın ağrıları acaba mobilayalar nasıl olcak diye. 1 aya kadar dokuz doğururum ben. Bir de ebatlarda filan oynama oldu yatak odasında filan neyle karşılaşcam acaba fisfisfis
bak arsima hotmail resim yüklerken bu iletiyi gönderiyor...
Şu anda Windows Live Hotmail hizmetine bağlanamıyoruz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
ohhh valla hayırlı olsun ...ne güzel olmuş.
artık stresi geride bıraktım :) bu sözünü tablo yaptırığ kkya ascam...
size bu hafta sonu perdelerimide hallettiğimi sölemişmiydim hihoyyyt
arsiiiiiiiiiii çok sewindim canım hadi hayırlı olsunnnnnnnn delikafadulden zemuszemus
Tünaydın kızlar... Çoook işim var bugün. Hafta sonu benimde kayınvalidem evi temizletti 2 güne anca bitirdi kadın. Temizlenince ev gözüme farklı geldi. Hafta sonu avizeleri aldık ,mutfağa bar taburesi aldık siyah ve kırmızı ..Balayını ayarladık kemer royal palm resort'a gidiyoruz. Pazar günü kısmet olursa çeyiz gidecek daha doğalgaz açılmadı eşyalar en geç perşembe gününe kadar gelecek. şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım.
Yeni aldığınız şeyleri güle güle kullanınnnn
Tünaydın kızlar... Çoook işim var bugün. Hafta sonu benimde kayınvalidem evi temizletti 2 güne anca bitirdi kadın. Temizlenince ev gözüme farklı geldi. Hafta sonu avizeleri aldık ,mutfağa bar taburesi aldık siyah ve kırmızı ..Balayını ayarladık kemer royal palm resort'a gidiyoruz. Pazar günü kısmet olursa çeyiz gidecek daha doğalgaz açılmadı eşyalar en geç perşembe gününe kadar gelecek. şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım.
Yeni aldığınız şeyleri güle güle kullanınnnn
kızlar harkeze merhaba aldıklarınızı güle güle kullanın.............
[ OKTAR KIRMIZI SYHMII DEDIN TAMBENLIKzemuszemus
REYHANCIGIM H.GELDİN KEYFIN NASIL BAKAM
arsimaa cnm çok mutlu oldum senin adına gönlüne göre olmasına sevindim
kızlar okadr mutluyumki bende gelinliğimi sipariş verdim sayılır çok beğendim yarın anlsşmaya gidicez bakalım...
tünaydın ben geldım ama geçmıs okuyamadım yenı cıcı alanlar ıı gunlerde kullansın
we sızlere nıhalden kocaman selam getırdımmmmmmmmmm
Reyhan nası bİŞİ kuzumm
pınar hoşgeldin cnmcım nihale çok selam söle benden
hoşgeldin a. selam
mandilin canım bu arada haftasonu Ankara'da bir düğüne katıldım.Vallahi aklıma sen geldin...
Grandpark diye bir düğün salonu...Gelinle damat asansörle indiler felan güzeldi organizasyon yani...
ınşallah seninde kusursuz olur herşeyin.
Pufi kaçar bu kez
mandilinim hoşgeldinnnn
aleyküm selam :1hug: sende hoşgeldin canımŞeniztünaydın ben geldım ama geçmıs okuyamadım yenı cıcı alanlar ıı gunlerde kullansın
we sızlere nıhalden kocaman selam getırdımmmmmmmmmm
mandilincim çok doğal olduğunu söyledi görenler ama bilmiyorum sizlerinde yorumlarını almak isterim tabia.s ah ah kepçe seti ahhh:çok üzgünüm:buket, temizlik perdeler, avizeler herşeyi haleltmişsin maşallah. Hemde perdeler gönlünce 1000 liraya olmuş, süpper.
birde ykm den çook cici şeyler almışsın canım tencere bulaşık süngerliği falan aklıma kalan çok sewimlilerdi. Kaçırdığıma üzüldüm şimdi. Hepiciğini güle güle kullan tatlım.
arsi, çoook sewindim. artık herşey düzenli ve sırasını bekliyor. Son güne kadar dolu dolu olsanda bütün işlerini hallederek evlenceksin bak. Öpüyorum yanaklarından artıkın stres değil, heycan olsun sende.
böcüğüm, hakkında hayırlısı olsun, güzel haberelerle inşallh.
burcişim, yeni saçlarını güle güle kullan canımsım. Rengini az önceki fotoda gördüm, iddialı gibi görünüyor ama beyaz tenli olduğundan daha doğal görünmüştür. Bu arada 15 liraya tantitoni servis setini kaçırdığım için bende çooook ama çoooook üzgünüm. Benim baktıklarımın tanesi 15di nerdeyse.
Elisa, canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
sulfatım, sende bi başladın ki hazırlıklara hızına yetişilmiyor maşallh.
köşeyide almışsınız, hemde kırmızı. Eminim çook tatlı olur.
Nihal, artık gelemicekmiş, çok özletmeden geri dön. Gözlerimiz esra gibi senide aramasın.
başıyazmalı, arkidişlerin ne cici şeyler alıp gelmişler yaa. Benim niye yok böyle arkidişlerimgülee güle kullan hepiciğini .
azra, aradığın bıçak setinin kırmızısınıda ben aradım taradım günlerdir ama yoooook hiçbiryerde. Mudo ya gelmişti kaçırdım, başka yerlerde de yook üzgünüm. Bulursan banada söylemisin?
oktar, nikah gününz hayırlı olsun. 29.06.2009 tarihinde ben 9 günlük evli olucam :)
zeysb, boşwer yaa napcan kocaman sandığı, alma derim ben. Hadi aldın nereye koyucaksın, hadi koydun yakışacakmı hadı oldu içini nası doldurcaksın ne biliyim fizuli bence. En kötü kızların dediği gibi puf alabilrsin.
aime, bardaklarını yesinler senin rengarenk günlük için çok tatlı olur. güle güle kullan canım.
pufilota, nette modeli beğenip, sana en yakın matbaacıya götür.. çook uyguna halletmiş olursunuz şekerim.
devamı gelecek...........
arsi, çoook sewindim. artık herşey düzenli ve sırasını bekliyor. Son güne kadar dolu dolu olsanda bütün işlerini hallederek evlenceksin bak. Öpüyorum yanaklarından artıkın stres değil, heycan olsun sende.
h.b arsimam son durumun ne ben bugun gecmısı okuyamadım
Arsimaaaa senin dediğin yerde yani lora da ne güzel davetiyeler var en fazla 250 tl ye bu işi hallederim ben bu siteden yani. İnşallah sorun çıkmaz.ayhhh çok mutlandım çok sağol bebiş yaaaopuyorumnanaktan
Kaçtım tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?