tünaydın ben geldım ama geçmıs okuyamadım yenı cıcı alanlar ıı gunlerde kullansın
we sızlere nıhalden kocaman selam getırdımmmmmmmmmm
canım iyiyim sağol sen nasılsın hafta sonu tekrar bazı olaylar yaşadım gelinlik mevzusunda fazla karıştılar ama ben giyeceği için kimse sesini çıkartamadı...zaten takmıyorum artık.bundan sora böleopuyorumnanaktan
demin ikinci fotoyuda yolluyordu ki arsimam elektirik gitmesin mi.. şimdi ben saçımı mı yolayım başımı mı ne yapayım
arsima bir tane daha başardım geliyorrrrrrrrrr
burcu nereye gelio kız ben göremiom
aleyküm selam :1hug: sende hoşgeldin canımŞeniz
:
son durum
stres yok heyecan var :)
arsima bir tane daha başardım geliyorrrrrrrrrr
ayy utandım kızzherkese merhabalar!
umarim herseyler yolundadir ki okuduklarimdan yola cikarak yolunda oldugunu umuyorum...
buket canim yeni cicilerin hayirli olsun, perdelerinide halletmissin cok sevindim
croisselle evi tutmussunuz canim hayirli ugurlu olur insallah
fmk ayyy iyi adamcagizin yüregi dayanmis yazik kiz))
Basiyazmalikiz arkadaslarinin ve annenin aldiklari cok güzel, cok sanslisin böyle arkadaslarin oldugu icin, ayrica banyo takimin gercekten cok cici güle güle kullan
böcük kiz yoksa kis gelinimi olucaksin????
arsima son 6 gün.... cok heyecan verici.... senin adina cok sevindim canim evin ve mobilyalarin icine sinmesine... bak hersey yoluna giriyor...
mandilin cookt tsk ederim canim... seninde son 12 gün kalmis.... heyecan durumu ne alemde?
elisa hayirli olsun canim... ömür boyu mutluluklar
sulfat yanlis hatirlamiyorsam köseni almissin, güle güle keyif yapin üstünde)))
burcucum canim eminim sac rengin cok güzel olmustur, güzele ne yakismaz??? ama sacini yolma daha yeni boyattin kiz...)))))
burcuuuuuklava:
oyy bugün davetiye seçicesss ama ben içine ne yazdırcaamıza karar vermedim daha yaww
fmk acıycak bişey yok ultrasan la zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?