Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tünaydın ben geldım ama geçmıs okuyamadım yenı cıcı alanlar ıı gunlerde kullansın

we sızlere nıhalden kocaman selam getırdımmmmmmmmmm

pnr burdanda a.s ve

reyhan ıyı yapmısın bosver oluyor böle seyler buarad abnm gelınlıgın arkasıda ıncıydıı

kizlar bugün randevum var kadin doktorunda ilk kez gidecegim. Gidenler muyane olanlar bi söylesin aciyor mu

herkese merhabalar!
umarim herseyler yolundadir ki okuduklarimdan yola cikarak yolunda oldugunu umuyorum...

buket canim yeni cicilerin hayirli olsun, perdelerinide halletmissin cok sevindim

croisselle evi tutmussunuz canim hayirli ugurlu olur insallah

fmk ayyy iyi adamcagizin yüregi dayanmis yazik kiz ))

Basiyazmalikiz arkadaslarinin ve annenin aldiklari cok güzel, cok sanslisin böyle arkadaslarin oldugu icin, ayrica banyo takimin gercekten cok cici güle güle kullan

böcük kiz yoksa kis gelinimi olucaksin????

arsima son 6 gün.... cok heyecan verici.... senin adina cok sevindim canim evin ve mobilyalarin icine sinmesine... bak hersey yoluna giriyor...

mandilin cookt tsk ederim canim... seninde son 12 gün kalmis.... heyecan durumu ne alemde?

elisa hayirli olsun canim... ömür boyu mutluluklar

sulfat yanlis hatirlamiyorsam köseni almissin, güle güle keyif yapin üstünde )))

burcucum canim eminim sac rengin cok güzel olmustur, güzele ne yakismaz??? ama sacini yolma daha yeni boyattin kiz... )))))

terlikleriminde fotosunu çektim ama artık onlar içinde uğraşacak halim kalamdı kızlar:)))
ay arsi fotoları ekleyince kusuruma bakmayın sabah gözümü açar açmaz çektim:)) yüzüm gözüm şiş. siz saça konsantre olun:))))

ayy utandım kızz inş gçörüncede böyle düşünürsün:roflol:
:roflol: bencede az daha kullanayım öyle yolarım:roflol:

burcuuuuu klava:

canikoo kızmaa size gösterebilsin diye yolluyorum arsiyeee:1hug:

nasil gitcem ben bugün oraya ya, acayip tedirginim dogru diyorsun dimi buket

oyy bugün davetiye seçicesss ama ben içine ne yazdırcaamıza karar vermedim daha yaww

Hep soruyordunuz bize
Ne zaman evleniyorsunuz diye
Şimdi biz soruyoruz size
Biz evleniyoruz
Geliyor musunuz Nikah Törenimize
:asigim::asigim:

bize çok uygun olan bi davetiye sözüydü bu.. bizimkisi böleydi eğlenceli birşey arıyorsan fikir olsun diye yazdım cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…