Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy canım eccuu mmm bizim nikah oldu düğün olucak ya onun sonunu değiştirip yapabilirz ama çok saol canımmmmmmmmmm ben can dündarın 14 şubat için yazdığı bir yazı var ordan bi seçme yaparım die düşünmüştüm ama buda çok hoş valla yaw çok saoll Şeniz a.s.

bunu duymustum benımde
KISA VE ÖZ
SIZLERI MUTLULUĞUMUZA TANIK
NİKAHIMIZA KONUK OLRAK BEKLİYORUZZ

herkese merhabalar!
umarim herseyler yolundadir ki okuduklarimdan yola cikarak yolunda oldugunu umuyorum...
croisselle evi tutmussunuz canim hayirli ugurlu olur insallah

teşekkür ederim tatlımm

mandilincimm hoş geldin balım ama gittinmi hemen :1no2:

burcuuu nedne öyle yapıyor senin pc anlamadım internet bağlantında mı bir sorun var acaba
ama öyle de olsa o zama hiçbiryere bağlanamazdın
valla ben anlamam ki neyse bekleyelim arsi yi bakalım hihoyyyt

işte benimde kafama o takılıyor ya canım. bağlantıdan olsa şimdi de yazamamam lazım. sadece resim yüklemede yıllamada vede msnde sorun yapıyor. ama deli edercesine yani. bak dün gece aşkıma gösteremedim bile saçımı. siz daha önce göreceksiniz:roflol: sinir olduk başta msn e bağlanmadı sonra camera açtırtmadı. laelaelaelaelae neyseki size gösterebilicem.. a.s arside öğle yemeğine mi gitti ne:roflol:

evet kızlar aşıkım bana yolladığı evimizin yeni fotolarınıda arsiye yönlendirmiş bulunmaktayım. yeni yüklemek gerekmeyince takır takır yolladı. birde benim anlamadığım telefonla çekilenleri hiç yollamıyor. mesela aşkımın damatlığını yüklemeye çalışıyordum onları hiç yüklemedi blututla pc ye gönderdiğim için

bugün karaca'yı aradım defolu tabağı değiştirirlermiş ama kırık kaseyi 15 TL. karşılığı verirlermiş. alırken kontrol etseymişiim. üstüne nerdeyse 1,5 sene olmuş alalı. ben de adı üstünde zaten çeyiz seti dedim. nese moralimi bozdu gerizekalı garı kapadım telefonu suratına Çok üzgünüm çoook

anammm kız n kötü beddua o öyle
geri al kız töbe deee :roflol: :roflol: :roflol:

ama işe yaramış bak hemen bitirdim geçmişi bu sefer :dance:

kızlar kuaföre sipariş vermiştim saç kurutma makinem gelmişşşşşşş

güle güle kullan canım

güle güle kullan canım, mandalara bayıldım

Ayyyy bedduaya bak :mymeka:

:lepi:

kaydirigubbakcemile3

bende suan böleyım -tatlicadiarzu- ama bıseyden emınımkı cok sevıyorum :asigim: ve bızım nışanımıza daha 2 3 ay var

fisfisfis

hayatımcım arkadaşınıda düşünürmüşş oy yerm ben seniii :1hug:

opuyorumnanaktan

ohhh maşallah herşeyi halletmişsin ama benim kadar ucuza yapan çıkmadı daha tülleri :roflol:

serhat'ın söz hakkı var mı burcu tüm bunlar seçilirken kaydirigubbakcemile3

ben almadım ne gerek var ki?

Burcucum ne güzel halletmişsin Perdeleri bende bugun bakıcam dün ölçüleri aldım
Dün avizeleride aldık bu iş te bitti...

hayırlı olsun canım avizelerin

Günaydın kızlarrrr.....
Geçmişi okuyamayacağım çok yazmışsınız yine. Nikah günü aldık 29.06.2009 pazartesi saat: 13.00

ooo hayırlı uğurlu olsun canım

ben bu olayı anlamadım yaa nasıl hergün başka bi yerdesiniz :sm_confused:

bu sandık nasıl kızlar rengine bayıldımmm

bu puf değil mi? rengi şahane

kızlar ben mezarlığa gidiyorum annemii özledimm....aksam gelirsem görüşürüz gelemezsem kendinize cok ıı bakın hepinizi kocaman öpüyorumm

:teselli:

zaten bu şarkıyı her dinlediğimde ağlarım. sabah sabah bismillah ağlattın yani :mymeka:

canım ben kırklareliliyim eniştede edirneli, trakyalıyız yanii :teytey::teytey::teytey::teytey:

ben tekirdağ, aşkımın anası kırklareli :hooray:

HAYATIM h geldın cnm
off ne etceksın pekı almıycak mısn kaseyı
ayy sen öle dedın ya bende celık tencree setımı acmadım hıc yemek takımımı actım tek tek baktım

karadeniz türküsü nası bişi arsi?
herşeyini halletmişsin işte bizi yedin bitirdin burda alla alla :mymeka:

ya kimin resmi bu fmk? kulak beni bitirdi o küpe acımıyo mu? :1ninca: çok korktum kulağım uyuştu resmen

öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım

bu arad yarın ykmlerde ev ürünlerinde %50 indirim var yakın olanlar bi uğrasın

güle güle kullanasınnnn

Ben geldim, hayatımın duası pardon bedduası yüzünden çok yazmaya korkuyorum :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlısın olsun canım benim

ooo mis gibin koku da geldi zaten

ne güzel bi duygu şu okul arkadaşlarınla görüşmek. tam bi nostalji senağlama
güle güle kullan cicişlerini canım

oohhh ucuza kapamışın canım yaa güle güle kullan hepiciğini

bu arada söz 21 hazırdandı 26 27 ye atladı babam ozmn gelıyo cunku

:1shok:

kızlar çok mutluyum :)
artık stresi geride bıraktım :)

ee olay bitti zaten delüüüüü streste bitsin artık kaydirigubbakcemile3

size bu hafta sonu perdelerimide hallettiğimi sölemişmiydim hihoyyyt

:mymeka: hayırlı olsun canımmmmmmmm

güle güle kullan canım aldıklarını misler gibi evinde. çarşamba günü de vailant servis gelcek bizim eve :1closedeyes:

kızlar okadr mutluyumki bende gelinliğimi sipariş verdim sayılır çok beğendim yarın anlsşmaya gidicez bakalım...

hadi bakalım hayırlı olsun sana da

.......................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…