öyle mi oh rahatladim simdi biazcik bende sey sandim
Hep soruyordunuz bize
Ne zaman evleniyorsunuz diye
Şimdi biz soruyoruz size
Biz evleniyoruz
Geliyor musunuz Nikah Törenimize:asigim::asigim:
bize çok uygun olan bi davetiye sözüydü bu.. bizimkisi böleydi eğlenceli birşey arıyorsan fikir olsun diye yazdım cnm opuyorumnanaktan
herkese merhabalar!
umarim herseyler yolundadir ki okuduklarimdan yola cikarak yolunda oldugunu umuyorum...
croisselle evi tutmussunuz canim hayirli ugurlu olur insallah
aime hoşgeldin cnmm saolasınn
aime hosgeldın
teşekkür ederim tatlımm
mandilincimm hoş geldin balım ama gittinmi hemen :1no2:
burcuuu nedne öyle yapıyor senin pc anlamadım internet bağlantında mı bir sorun var acaba
ama öyle de olsa o zama hiçbiryere bağlanamazdın
valla ben anlamam ki neyse bekleyelim arsi yi bakalım hihoyyyt
off hayatım yaa uzuldum he değişmezler mı acep
bende acıp kontrol ettım tektek
kahvaltı takımımın altlığının kenarını krıdım sıze resım cekcem dıe ama cok fazla bellı deıl ona bıle uzuldum
anammm kız n kötü beddua o öyle
geri al kız töbe deee :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar kuaföre sipariş vermiştim saç kurutma makinem gelmişşşşşşş
kizlar kimse kalmamissss...senağlama
ben simdi mutlulugumu kiminle paylasicam :uhm:
birde baktim gecenlerde burda gördügüm ve coooooook begendigim o bardak takimindan.... ay bi zipladim orda sevincten... :dance::dance:
bu mandallarida halam gecen gün hediye almis benim icin....
Ayyyy bedduaya bak :mymeka:
Hemşom ben yine utanmadan gittim tansaştan bi sürü koli aldımm kaydirigubbakcemile3
Veren kişi depoya soktu beni istediğini al dedi..Bende aldım beğendiklerimi kaydirigubbakcemile3
Mağaza müdürleri geldi yinemi koli alıyorsun dedi evet dedim bende laelaelaelaelae
Sen evlenene kadar bizim koliler bitecek dedi kaydirigubbakcemile3 Bende bitmez koskoca tansaş hepimize yeter dedim kaydirigubbakcemile3
Millet bile bıktı artık benden mafoldumben
bende suan böleyım -tatlicadiarzu- ama bıseyden emınımkı cok sevıyorum :asigim: ve bızım nışanımıza daha 2 3 ay var
hayatımcım arkadaşınıda düşünürmüşş oy yerm ben seniii :1hug:
KIzlar bu gün çok güzel bir gün oldu
Balayımız kesinleşti:1rolleyes:
Duvar rengimize karar verdik:1rolleyes:
Tül perde işini çok içime sinerek hallettik :sm_cool:
bir tek böcükten iyi haberler duymak kaldı geriye :1rolleyes: inş oda bulur da sevincim tam olur :teytey:
tüller perdeler acayip spor oldu tam tarzım oldu. çok içime sindi kızlar... :sm_cool:
1000 tl tutmuştu teyzemin üstün pazarlık yeteneği sayesinde 750 tl ye düştüler. :dance: tabi 2 oda 1 salon olmasıında avantajları çok cam yok. birde mutfakda yok iyi oldu :roflol:
salon için çok kararsızken öyle bir tül getirdiki direk budur dedim. tam istediğim renk istediğim şekil. hiç kırışmayacak uçuş uçuş yere kadar uzun cici bir tül. rengini ne sen sor ne ben söyliyim :roflol: ama çok havalı spor ve şık a.s organzenin bir çeşidi ama kırışmayan çeşidi. yanlara taba renginde fon perdeler. akşamları fonları güneşlik niyetine kullanıcam. çok yığılsın istemiyorum perdenin kenarına. giyinme odası için kullanacağımız odaya transparan bir tül seçtik oda çok spor. yere kadar yine. onun fon perdelerini ikeada kırmızı beyaz beğenmiştim onları alıcam. yatak odası ise gene düz reng ışıltılı bir krem. desen mesen yok. sadece salonunki kendinden densenli. yatak odası düz krem ama onun altına stor güneşlik olacak. üste rustik takılacak. aslında yatak odanın modelini hazır götürdüm nette bulmuştum ama ekleyemiyorum buraya malesef:çok üzgünüm: çözcem bu sorunuda en yakın zamanda. evimin yeni cici fotoları geldi mutfak falan mükemmel ama onlarıda ekleyemedim. neyse salon duvarlarım filli boya özel karışım tundra 80. bayağı koyu yeşil. sebebide mobilyam çok açık ve yerler çok beyaz taş. bu durumu dengelemek için biraz koyu seçtim. a.s kolidor ise çağla adı veriliyor krem rengi ama çok çok hafif yeşile çalıyor. salondan çıkışta bir bütünlük sağlasın diye öyle seçtim. a.s ay böyle işte :1rolleyes:
hayırlı cumalarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr ben geldima.s....napıyorsunuz bakalım?ya kızlar şimdi okuyunca gene aklıma geldi.benim çeyiz sandığım yok.illa olmalımı.evde yer kaplar die istemedim ama annem al dio..ne diosunuz sizin fikrinizi alamsengözlerimebaksanab
Burcucum ne güzel halletmişsin Perdeleri bende bugun bakıcam dün ölçüleri aldım
Dün avizeleride aldık bu iş te bitti...
Günaydın kızlarrrr.....
Geçmişi okuyamayacağım çok yazmışsınız yine. Nikah günü aldık 29.06.2009 pazartesi saat: 13.00
ben bu olayı anlamadım yaa nasıl hergün başka bi yerdesiniz :sm_confused:
bu sandık nasıl kızlar rengine bayıldımmm
kızlar ben mezarlığa gidiyorum annemii özledimm....aksam gelirsem görüşürüz gelemezsem kendinize cok ıı bakın hepinizi kocaman öpüyorumm
Nihalcim Bu şarkı geldi aklıma senlede paylaşmak istedim ...
Hani eski zaman masalları anlatır
Hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan
Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde
Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutur dost oluruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız
Ben kararlı uçarken yolumda
Sen çatık kaşlarının altında
Her yeni güne sevgiyle başlarsın
Annem sen benin yanıma kalansın
canım ben kırklareliliyim eniştede edirneli, trakyalıyız yanii :teytey::teytey::teytey::teytey:
kına yakılırken söylenir ya
benimki karadeniz türküsü
hain domdom
bugün eminönüne gittim
kına kuruyemiş ve kese aldık
banyoma krli sepeti havlu sepeti aldım
kapıda hoşgeldin süsü
ve elişi sepeti aldım :)
kayınvalidem çamaşır ve gecelik aldı
başka neler aldk hatırlamıyorum
ama çok yoruldum
evimizin suyu acılmadı hala
yarın mobilyalargeliyor ev pislik için
sabahtan taşıma suyla odaların yerlerini silcez
iyi haberlere geçiyorum
dn koltuklarımı gördüm çok güzeller :) ama oturma odası pembe krem idi pembe beyaz etmişler ama çok dert etmedim ona gelene kadar neler var diye :)
evimiz boyandı
vitrifiyeler takıldı
avizeler takıldı süperler
elektrik anahtarları takldı
tezgahta ocak yeri kesildi mutfak battı :)
benden böyle
hadi iyi akşamlar
[/URL][/IMG]
öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım
bu arad yarın ykmlerde ev ürünlerinde %50 indirim var yakın olanlar bi uğrasın
Ben geldim, hayatımın duası pardon bedduası yüzünden çok yazmaya korkuyorum :roflol:
Oturma odamızın köşe koltuğunu aldık bugün hihoyyyt Daha doğrusu sipariş verdik temmuzun ilk haftası gelcek. Mobilyalarımızın hepsi temmuzun ilk haftası geliyor zaten, mutfak masası ve oturma odası için tv ünitemiz kaldı büyük eşya olarak. Böyle işte :asigim:
kızlar merhaba
bugun evin temizliği yapıldı
çok yorgunum iki yardımcı bayan olmasına rağmen kalbim ağrıyo:)
ama ama bu hengamenin içinde ykmye uğradımmı ? tabiki uğradım zemuszemus
Bi kaç parça şey aldım yarın eklerim şimdi çoook yorgunum
kızlar bugün lise arkadaşlarım geldiler son kez bekar olarak toplanalım diyedelikafadulden
tabii gelirken boş gelmemişler..
şakkıdı
bir tanesi bu reçelliği getirmiş..çok istiyordum bir türlü fırsat bulamamıştım almaya
bir tanesi bu sürahiyi getirmiş..bunu da almamıştım kısmet iştesüprizzzzz
vee en samimi arkadaşım kocaman bir sürpriz yaparak bu çok istediğim banyo takımını almış..
banyo paspasını almıştım ama bu takımlara artık param kalmamıştı..
kocamannnnnn bir sürpriz oldu bana çok sevindimhihoyyyt
vee hepsinin el emeği çeyizim için getirdiklerisenağlamasenağlama
bu elektrikli süpürgem
kızlar buna gelince;
annem bugün bir ara ortalardan kayboldu..
kapı çaldı açtım bir baktım elinde bişi ve sürprizim var sana dedi..:1shok:
dikiş makinesi almış bana..
hepiniz bilirsiniz son haftalar artık paralarda suyunu çekiyor..
kıyamam anneciğim benim ya biyerin sökülür bişiler dikersin kimseye muhtaç olma evinde herşeyin olsun dedisenağlama
kısa günün karı...
mutfak deterjanlığı..30 tlden 15 tl
Bıçaklar.Sırasıyla 8 6 2 tl ben 4 3 1 tlye aldım
süzegeç 12 tl 6 tlye aldım
çerçeveler ortalama adeti 30 tlden 15 tl
geçen gün bahsettiğim banyo havlusu ve baş havlusu
40 tlden 20 tl ben kırmızı ve beyazını aldım
tencere 72 tlden 36 tl
bu arada söz 21 hazırdandı 26 27 ye atladı babam ozmn gelıyo cunku
kızlar çok mutluyum :)
artık stresi geride bıraktım :)
size bu hafta sonu perdelerimide hallettiğimi sölemişmiydim hihoyyyt
Tünaydın kızlar... Çoook işim var bugün. Hafta sonu benimde kayınvalidem evi temizletti 2 güne anca bitirdi kadın. Temizlenince ev gözüme farklı geldi. Hafta sonu avizeleri aldık ,mutfağa bar taburesi aldık siyah ve kırmızı ..Balayını ayarladık kemer royal palm resort'a gidiyoruz. Pazar günü kısmet olursa çeyiz gidecek daha doğalgaz açılmadı eşyalar en geç perşembe gününe kadar gelecek. şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım.
Yeni aldığınız şeyleri güle güle kullanınnnn
kızlar okadr mutluyumki bende gelinliğimi sipariş verdim sayılır çok beğendim yarın anlsşmaya gidicez bakalım...
croıselle hayrlı olsun cnm ask yuvanıs
pıtırcık nasılsın cnm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?