Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcişim az önceki fotoya göre çooook çooooooook güzel olmuş saçının rengi.
ben daha kızılımsı bekliyordum ama bu tonu çok beğendim bakırımsı yakışmış yüzünede.

evinninde her karesi aklımda artık, gelirsem mutfak nerde salon nerde bilirim:)
eski fotolara göre çook daha belirgin şimdi.
salon çok ferah ve geniş görünüyor.
mutfak dahada tatlıymış, bu fotoya göre çokta temiz kullanılmış görünüyor. dolaplar senin cicilerin rahatça sığar kuşum. yine banyodaki dolap detayıda çok iyi. aklıma takılan tek şey burcişim murfakta aspratorun de olursa (belki vardır görmedim) kusursuz bi ev bence.
düşündüğün renk yeşilin tonları eve çoook yakışacak, huzurlu bir renk.
sabırsızlıkla bekliyorum yerleştirilmiş halini.

Pashminacım o indirim sadece pazar günü için gecerliydi bitti yaniii
Burcucum saçlarına bayıldım çok hoşuma gitti çok yakışmış sana doğal durmuş
evinde tertemiz pırıl pırıl heryer dolpa maşallah çok kullanışlı bi ev bence

unutmamaya çalıışırım annem delik beyinli olduğumu söylerde:roflol:
teşekkür ederim şekerimmmhihoyyyt

Ayyy nereye atsam kendimi ben yaaa off offf,

yaa mandilinim ne güzel uzun uzun yorumlar yapmışsın yaaa:1hug:
inşallah bir gün gelirsin beni yormadan kendi çayını kendin doldurursun :roflol:
şekerim aspratörü varrrhihoyyyt hani şu ince olanlardan çekiyorsun geliyor ya öne doğru raylı hani. ondan varrhihoyyyt zaten eski fotolar çok bulanıktı diye yeniden bana gelince bende arsiye yolladım

beğendinn demekkkhihoyyyt sevindim saçlarım önemliydi çünkü benim için yorumlarınızda önemliydi beğenilmesine sevindim..istediğim modeli sarı sçata göstermişlerdi bana sarı hiç gitmiyor kötü kadınlara benziyorum:roflol: o yüzden böyle bir şey yaptıkyerimseniben

burcu saclarin cok güzel olmus rengi güzel sana yakismis ama herseyden önemlisi sen saclarin saglikli be annacim.. benimki gibi koyun yünü degil
canim boyan dügüne kadar akar solar ama rengi sanirsam

burcu saclarin cok güzel olmus rengi güzel sana yakismis ama herseyden önemlisi sen saclarin saglikli be annacim.. benimki gibi koyun yünü degil
canim boyan dügüne kadar akar solar ama rengi sanirsam

canikom evet kuaförde diyorki senin kafandan 2 boya parası alman lazım diyor. saçlarım acayip gür ve kalın telli kolay kolay kırılmaz.

canım bile bile 1 ay kala boyadık düğünde bir daha boyayınca renk iyicene otursun diyeyerimseniben böylelikle marmarise gidince daha uzun dayanır dedi saçın. a.s

saclarin icin

bi daha boyancak ok ozaman kaydirigubbakcemile3

kızlar kız kardeşimle konuştuk şimdi bilgisayarın hiç bir şeysi yokmuş. orda internette kütür kütür çalışıyormuş. birazdan denemek için damatlığın fotosunu arsiye yollayacak. oda buraya ekler. şimdi kardeşim iş yerinde benim otururumu açtığı için ben burda açamıyorum oyüzden arsicim diğer terlikleri yollayamadım ama o gönderdikten sonra yollıycam şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…