Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok teşekkür ederim burcum sağolasın. bende yola çıkar çıkmaz öyle düşündüm. bu belki de son ayrılığımızı son hasretimiz dedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan allahım hayırlı şekilde kavuştursun inşallah...

saç rengini merak ettim canım. yaptırmak istediğin gelin başınla beraber saç rengini de ekle olur mu hihoyyyt birde gelinliğin bitti mi canım merakla bekliyorum

düğünden bi hafta önce tekrar boyat bence burcu hem tam oturur renk

bende boyatmak istiyorum
ama benim saçlar zeytin karası :)

CADIARZU

gördüm gördüm burcu saçini gördüm resimler yeni açıldı harika olmuş bayıldımmm
teşekkür ederim müebbetim sevdammŞeniz
burcuuummmm saçların çok şeker olmuş ten renginede gitmişşş

evine bayıldım bence çok güzel ve iç açıcı aydınlık ferah görünüyor
sağol gamzecimm :1hug:
bana bakır tonlarının gittiğini söylüyorlar göz rengimi ortaya çıkartıyormuş
aşkım direk şarkıyı patlatıyor.
senin en güzelll yerinn kahve rengii gözlerinnn:roflol:
bende o şarkıdan nefret ederim :roflol: bende ona yemyeşilk bir deniz senin gözlerinn şarkısını söylüyorum:asigim:
burcu evıncok guzel daha bellı buresımler gule gule otur ıniiii

vallahi dimi esmycim :1hug: ayy çok heycanlanıyorum yaa biran önce gidip yalkından görmek istiyorummmm:sm_cool:

burcuu evin gayet güzel sizin cicilerle ve sizle dahada güzel olucaktır saçının rengi sana yakışmış gelinliğinle helen gibi olucaksın ve bu saç rengi ancak bukadar gider

Burcuu terliğinin gümüş rengini ben eskitmiştim çok da rahat etmiştim valla, rahat edersin canım
bende gümüş rengi başka aldığımdan bunun altın rengini aldım kuzumm:sm_cool: marmariste bu tarz şeyler çok lazım olur diye düşündümm.. durun diğerlerinide gönderme çabası içindeyim:roflol:
burcu benım yazdıklarımı görmedın mı hemde ılk ben yazdım:dilcikar:
görmem mi böcük hatta yorumda yazmıştımŞeniz
sen kaçırdın herhalde. içimden de şöyle düşündüm. böcük yoktu ortalarda ama resim eklenince hemen yetiştide ilk yorumu bile yaptı kızcağız demiştim :roflol:

burcunun damatlığı dicem ama tuhaf olacak :roflol:

serhatın damatlığı :roflol:
yelekli takımları sevmeyenler için. bak bukletçim sonunda başardık kuzummm... :sm_cool:
nasıl beğendin mii. cep teliyle çekildiğinden çok belli değil ama parlak bir kumaştan.yerimseniben

burcu ozmn körler sağırlar bırbırını ağırlar:roflol:

enıstenın damatlığını cok cok beğendım gule gule gysın cnm ne kadar aldnız

burcucum terlikler süper cicim bencede marmariste bu tarz şeylere çok ihtiyacın olacak
ayrıca kocişinin damatlığıda çok şık bende yeleksiz takımları daha çok beğeniyorum
bide senin gelinliğini görebilsek tam süper olucak kuşumzemuszemus

bizde yelekli sevmeyenlerdeniz
alırken ara ara ara yok
hiçbiyerde sırf fular yok
mecbur yelekli aldık

burcunun terliklerinin devamı

hepsi çok güzel burcu iyi günlerde kullan
ama sonuncuya bittim

burcu eviniz çok güzel,saçlarında güzel olmuş:)bende bi bakıma gircem bi ara kısmetse bende koycam özendim:)
teşekkür ederim canım.:) hadi bakalım senin fotolarıda bekliyoruz
burcuu evin gayet güzel sizin cicilerle ve sizle dahada güzel olucaktır saçının rengi sana yakışmış gelinliğinle helen gibi olucaksın ve bu saç rengi ancak bukadar gider
ayy canım benim teşekkürler herkesin beğenmesine çok sevindim... helen gibi olurum inşallah kızz...

damatlıkta güzel yeleksiz favorim vallahi
evet canım bende yeleklileri hiç sevmiyordum aşkımda sevmiyordu böyle çözüm bulduk
kızlar ya ben mutfağa bunu almak istiyorum
ama çok pahalı bide uyarmı uymazmı tereddütteyim

biliyormusun şayet mutfağımda masa koyma yerim olsaydı bnunu alacaktım ikeadan yerimseniben bence çok kullanışlı. bir göüze tatlıları koy puding falan gibi bir gözüne çorbaları koy. ohh misss.... hihoyyyt ama dediğin gibi biraz pahalı. bir okadarda sağlıklı çünkü ağaçşakkıdı

Son düzenleme:
BEn geldimmmm kaydirigubbakcemile2
Burçiş kız damatlık ne kaaa şıkk nerden aldınızzz ?

Ben 2 gndürr girmedimm ne kadar çok ilerlemişş sayfalarr :1shok:
Bana biri özet geçebilirmii
Neleri kaçırdımm mafoldumben

burcucum saçların çok güzel olmuş harika resmen evinde süper ben çok seviyorum böle ferah evleri iyi günlerde oturun canımzemuszemus

kızlar ya ben mutfağa bunu almak istiyorum
ama çok pahalı bide uyarmı uymazmı tereddütteyim

canım açılabilir masa dimi bu ikeanın sitesinde görmüştüm galiba koçtaşta olabilir hatırlayamadım fiyatınıda unuttum nekadardı:sm_confused:
küçük mutfaklar için iyi aslında çünkü yemek masaları baya bi yer kaplıyo senin mutfağının büyüklüğü nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…