ayy balımmm:teselli: allah kavuştursunnnŞeniz bak bunlar artık son ayrılıklarımız ne olur sabret canım benim:1hug:
Kızlar dün saçlarımı boyattım:CüvCüv: artık bakır bir kafam var. çok cici oldu. çok doğal durdu. saç modelimede karar verildi. harika oldu :sm_cool:yarın pc düzelmiş şekilde gelirse gösteririm sizeŞeniz
günaydın bu arada:roflol:
düğünden bi hafta önce tekrar boyat bence burcu hem tam oturur renk
kızlar kız kardeşimle konuştuk şimdi bilgisayarın hiç bir şeysi yokmuş. orda internette kütür kütür çalışıyormuş. birazdan denemek için damatlığın fotosunu arsiye yollayacak. oda buraya ekler. şimdi kardeşim iş yerinde benim otururumu açtığı için ben burda açamıyorum oyüzden arsicim diğer terlikleri yollayamadım ama o gönderdikten sonra yollıycam şekerim.
teşekkür ederim müebbetim sevdammŞenizgördüm gördüm burcu saçini gördüm resimler yeni açıldı harika olmuş bayıldımmm
sağol gamzecimm :1hug:burcuuummmm saçların çok şeker olmuş ten renginede gitmişşş
evine bayıldım bence çok güzel ve iç açıcı aydınlık ferah görünüyor
burcu evıncok guzel daha bellı buresımler gule gule otur ıniiii
bende gümüş rengi başka aldığımdan bunun altın rengini aldım kuzumm:sm_cool: marmariste bu tarz şeyler çok lazım olur diye düşündümm.. durun diğerlerinide gönderme çabası içindeyim:roflol:Burcuu terliğinin gümüş rengini ben eskitmiştim çok da rahat etmiştim valla, rahat edersin canım
görmem mi böcük hatta yorumda yazmıştımŞenizburcu benım yazdıklarımı görmedın mı hemde ılk ben yazdım:dilcikar:
burcunun damatlığı dicem ama tuhaf olacak :roflol:
serhatın damatlığı :roflol:
yelekli takımları sevmeyenler için. bak bukletçim sonunda başardık kuzummm... :sm_cool:
nasıl beğendin mii. cep teliyle çekildiğinden çok belli değil ama parlak bir kumaştan.yerimseniben
teşekkür ederim canım.:) hadi bakalım senin fotolarıda bekliyoruzburcu eviniz çok güzel,saçlarında güzel olmuş:)bende bi bakıma gircem bi ara kısmetse bende koycam özendim:)
ayy canım benim teşekkürler herkesin beğenmesine çok sevindim... helen gibi olurum inşallah kızz...burcuu evin gayet güzel sizin cicilerle ve sizle dahada güzel olucaktır saçının rengi sana yakışmış gelinliğinle helen gibi olucaksın ve bu saç rengi ancak bukadar gider
evet canım bende yeleklileri hiç sevmiyordum aşkımda sevmiyordu böyle çözüm buldukdamatlıkta güzel yeleksiz favorim vallahi
kızlar ya ben mutfağa bunu almak istiyorum
ama çok pahalı bide uyarmı uymazmı tereddütteyim
kızlar ya ben mutfağa bunu almak istiyorum
ama çok pahalı bide uyarmı uymazmı tereddütteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?