arsimanın geleceği yok sana yollıyım mı buket? ekler misin? :uhm:
nasıl olsa gönderilenler klasörüne kaydoldusırnaşık şey
kizlar bugün randevum var kadin doktorunda ilk kez gidecegim. Gidenler muyane olanlar bi söylesin aciyor mu
hehehhe okiti arsima anlamışemm
arsima son 6 gün.... cok heyecan verici.... senin adina cok sevindim canim evin ve mobilyalarin icine sinmesine... bak hersey yoluna giriyor...
terlikleriminde fotosunu çektim ama artık onlar içinde uğraşacak halim kalamdı kızlar:)))
arsimamm yükleyebilirsin artık kuzummmm 3 tane foto için sabahtan beri uğraşıyoruz yaaa:))))
şimdide arsima gitmiş iyimi neyse gelince yükler:)))
karadeniz türküsü nası bişi arsi?
herşeyini halletmişsin işte bizi yedin bitirdin burda alla alla :mymeka:
ee olay bitti zaten delüüüüü streste bitsin artık kaydirigubbakcemile3
bunlarda benim işyerimdeki çiçeklerimin bi kısmı kızlar:)
selam kızlar.2 gündür misafir vardı evde giremeim nete.nasılsınız bakalımmmmm :)
ay halam gelmiş bende diorum sabahtan beri belim nie ağrıo
kızcıklarım;
hiçbişi düşünemiyor ve ben istediğimi alıyorum :roflol: :roflol:
aaa arsi geldiii zatenn
ya ben çikolatalı pasta hiç sevmem parpalm. ama aşkımda dioki sanki biz heyecandan yiyebilcez mi? :))
aşkım bana yollayınca bende direk arsiye yönlendirdim oda silerle paylaştı sağolsun... Şeniz
teşekkür ederim böcükkkŞenizburcummm süpermış bu ev hele salon cok buyuk cok hoş bıde cam var orda acep mutfağımı acılıyo
mutfak cok cıcı banyo cok hoş kısacası aşk yuvan süper delikafadulden
saçlarında harıka olmuş sana cnm
tamam terlikleride yollamaya çalışırım binbir zahmetlee:roflol:
henüz kız olduğumuz için acıtacak bi muayene uygulamaz
Şeniz
evet 6 gün kaydirigubbakcemile2 heyecandan ölecek gibiyim :)
sağol aimecim :)
yolla ben eklerim
yemekteydim kuzu
tabiki
gülbeyaz vardı çooooook önceden ondaki şarkı
ne olay bitti kızım :) çoğu bitti sadece
ben daha çeyiz yerleştirmedim onu ne zaman yapcem biliyormusun kına ile düğün arasındaki gün yani cumartesi
çok güzeller
iyi seni sormalı
benimkide gelsin
3 gün içinde geldi geldi
gelmezse
20 sinden sonra gelsin :)
hepsini iyi günlerde kullan
tabiki kakaolu
cadı seni
evet :dilcikar:
burcucum saçının rengi tenine çok yakışmış ve sabah gösterdiğin renktende daha bi güzelzemuszemus
evinde harika cicim
eşyalar çıkınca ne kadar ferah olduğuda çıkmış ortaya ayrıca mutfağını çok sevdim benopuyorumnanaktan
:teselli: cnm uzlme dıycem ama olmaskı sık sık görusursunuz ınş aılenle cnm off dusunmek bıle ıstemıyorum tum anneler böledır yaa:çok üzgünüm:zemuszemus burdayım ışılım
hiiiç sorma canım annemle her bakışmamızda ağlaşıyoruz.
haftasonu kayınvalidem geldi. nişanlımla salonda oturuyorlardı yine duygusallaştı annem kalktı gitti bi baktımki odada ağlıyor. dayanamadım. mafoldumben
zorla belli etmeyelim diye mutfakta oyalandık.
çook zor şeylermiş..
işe gitmek istemiyorum kalan son12 günümüde annemle evde geçirmek istityorum senağlama
h gelmış delikafaduldenay halam gelmiş bende diorum sabahtan beri belim nie ağrıo
tamam terlikleride yollamaya çalışırım binbir zahmetlee:roflol:
arsiii:çok üzgünüm:6 gün sonra fotolarımı kim ekliycek:çok üzgünüm:
arsimacım bu gün kaldırma kuzum. aime bende görmek istiyorum kaldırma dedim balım. göreceklerin hepsi görsün öyle kaldırırız:)
oy senin uzun yazan ellerini yerim ben yaa canım benim çok sağol güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederimmm valla öpçemmm Şenizışılcım küçüklüğü büyüklüğü hiiç önemli değil biliyorsun.
bitanecik nişanlınla birlikte yyaşayacaksınız, eminim çok sewimli bi hale getirisin sen o evi.
. hadi kapatalım gitsin bu konuyu.
kızcıklarım;
oysho'dan sarı üçgen içi dolgulu bikini aldım fiyatı 30 TL.
adidas'tan düğün ayakkabısı aldım beyaz kenarları 3 çizgi lame 145 TL.
pasta siparişini verdik bi de, toplamda 100 kişi falan olcaz. biz 50 kişilik verdik pasta siparişini. çünka pastanalerin dilimi dana kadar, onlar da dedi zaten 50 kişilik pastadan 100 kişiye pasta çıkar diye. o da 150 TL.
şimdi bana acele cevap verin. pasta kare üstü beyaz iki tane kalp var üstünde, kalplerin içi kırmızı jöle. kalplerin içinde isimlerimiz yazıyor. pastanın dört bi kenarı gümüş rengi incilerle süslü...
pastanın iç kısmı neli olsun? pastaneyi arayıp sölicem çabuk cevap verin banaaaaaaaaaaaaa
kizlar ben kaciyorum....
aksama size göstermek istedigim birsey var....
görüsürüzzzz
hepinizi opuyorumnanaktan
KARAMEL DEGIL AMA KROKANI TEK GEÇERİMMMM süprizzzzz
Canım biz de arıyorduk köşe, nişanlım da ben de kırmızı istiyorduk zaten. Yataşa baktık, sevmedim ben kullanışlı gelmedi bana daha doğrusu. Biz doğtaştan aldık. Da vinci modeli, yatak olmuyor malesef, evimize aldığımız hiç bir koltuğun yatak özelliği yok benneyaptımki
Kırmızı olcak bizim köşemiz, temmuzun 4 ünde teslim edilcek. 1.525 e aldık
kısa günün karı...
mutfak deterjanlığı..30 tlden 15 tl
[
Bıçaklar.Sırasıyla 8 6 2 tl ben 4 3 1 tlye aldım
süzegeç 12 tl 6 tlye aldı
[
çerçeveler ortalama adeti 30 tlden 15 tl
[
geçen gün bahsettiğim banyo havlusu ve baş havlusu
40 tlden 20 tl ben kırmızı ve beyazını aldım
[tencere 72 tlden 36 tl
Buket bu havlu olayıona çok bozuldum ama yaa kırmızı hemde senağlama ne zamana kadar bu indirim, gerçi istanbuldakileri yağmalamışlardır..[
kızlar çok mutluyum :)
artık stresi geride bıraktım :)
kız vallahiçok sevindim canım yaa nasıl mutlu oldumm arkadaşım benimnm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
elissa tebrik ederim canım resimleri bekliyoum
elissa ya ne olmuş ben kaçırdım sanırım
kızcıklarım;
adidas'tan düğün ayakkabısı aldım beyaz kenarları 3 çizgi lame 145 TL.
şimdi bana acele cevap verin. pasta kare üstü beyaz iki tane kalp var üstünde, kalplerin içi kırmızı jöle. kalplerin içinde isimlerimiz yazıyor. pastanın dört bi kenarı gümüş rengi incilerle süslü...
pastanın iç kısmı neli olsun? pastaneyi arayıp sölicem çabuk cevap verin banaaaaaaaaaaaaa
vayyy hemşeriymişiz biz hayatım yaa senle çok sevindim hemşom benim gel öpeyim vereliniortak
ayakkablarını eklesene merak ettim, bide pastayı çikolatalı yaprır canım kesinliklee
Burcu evinin temizliği çıkmış eşyalar gidince bu arada saçlarını beğendim ben
kız vallahiçok sevindim canım yaa nasıl mutlu oldumm arkadaşım benimnm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?